Astral 6236 Napisano Februar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa mnogo svi cute o tome,a puno ljudi je u klubovima. Meni je recimo totalna nepoznanica. Nisam ni za,ni protiv buduci da sam neupucen kao i postavljac teme i trecina ostalih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 27, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pristupanje u neki klub je samo jos jedno dodatno ogranicenje coveka...Ljudi ako su ljudi ,druze se,zezaju se,upoznaju se,voze se i ako nisu u nekom klubu..Ni ja ne razumem zasto neki toliko teze i trce ka klubovima a sto je jos gore,sad svako osniva svoj klub... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Februar 27, 2017 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klub, nikako. Bolje je voziti sam i birati drustvo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo gledaju americke filmove..Meni je to licno, obicno okupljanje ortaka,naprave kozne prsluke,pa se zajebavaju.Po manjim mestima ,svako selo ima mk.Gledam na moru,setaju rivom,sorc,majica i debeli kozni prsluk.Ali,dobro.Svakoga pustam da radi sta mu je volja,i postujem to.Mnogo je tu dobrih ljudi.E sad ima klubova,gde su ljudi prosti,nasilni itd.Tu se skrivaju iza amblema,a rade ono sto krimosi svugde rade... P.s.Pablo,da si nam napravio kozne prsluke bjb,da i ja imam da se kurcim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan dobra fora kod naseg "kluba" (mada smo po meni vise skup drugara koje voli dobru hranu, cugu i dvotockase) je clanarina. naime, clanarina je 10e mesechno. stim, shto kad ti dodje registracija, klub ti da nazad 10 clanarina iliti 100e. onih 20 ostalih ostaje u kasi kluba za cugu, hranu, gorivo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Većinom su vidim manji klubovi, grupice, koji se lako dogovore. Ne dobija se ništa nego veće društvo, to može i bez nošenja boja. U većim klubovima rječ vodi mala grupa, upravlja sa ostalima, nema tu "drugari smo, dogovorićemo se",u stvari ima, ali među komandantima. Ostale niko ne pita, to je odluka kluba i ima da se poštuje. Takav sistem samo tako može i da funkcioniše, ne može svako da se pita za svaku glupost, postoje šefovi da donose odluke, al ako ne voliš da ti šefuje neko nesposobniji i da radiš neke budalaštine nepotrebne, jbga, nemoj. Vrlo je malo inspirativnih likova na čelu klubova, ljudi koje bi pratili kroz podvige i nedaće, skupove i finansijske probleme, nekoga kome bi bili spremni da "služite", jer takva osoba više služi vama. Mali klub je skupina prijatelja, ono cuga, vožnja i slično, tu se teško upada, uvjek si stranac, ako ih ne znaš odaaaaavno. Veliki klub je mehanizam, uvjek si broj, osim ako si za komandama, ima cuga vožnja i slično, ali uvjek pod komandama. Ili nisi u klubu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 28, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^ :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Имам утисак да овде људи, који не желе да буду у клубовима (а такви су међу активним члановима БЈБ форума у већини), некако воде "разговор са самим собом" и желе да сами себи потврде разлоге што нису у неком клубу. Људи, да вам олакшам. Добро је, не морате бити у клубу. Нико вас не тера. Само немојте нас, који јесмо, да убеђујете да не будемо. Што би рекао Мао, "нека цвета хиљаду цветова". Постоји безброј варијација на тему "мото-клуб". Неке су "комерцијално-криминалног" карактера (таквих има од скоро и Србији). Ипак, већина клубова су организације људи, који деле нека заједничка схватања и склоности према овом хобију. И не бих се сложио да је тешко ући у "мали клуб". Напротив. У клубу са мањим бројем чланова негује се пријатељство и блискост чланова. Када мој клупски брат доведе неког на вожњу, ону неку руку "одговара" за њега. Тако да ја знам шта могу да очекујем од "придошлице". Ако се тој особи свиди атмосфера у клубу, ако му одговарају људи, биће заинтересован да му приђе. Ако клуб жели да се шири, он је отворен за нове људе и идеје. Наравно да има и клубова, који су "затвореног типа" али то је њихова ствар. Углавном, нема ту неке велике фаме. Ако се некоме допада друштво, циљеви и начин рада клуба, тај ће му прићи. Онај, који жели да увек све буде само по његовом, тај није за ту врсту активности. У мањем мото клубу, као и у животу уопштено, толеранција и солидарност су начин опстанка. Већи клубови због броја чланства морају да функционишу хиреархиски. Ту нема другог решења. Али и ту постоје разлике, пре свега на "идејном" плану. Ето, сад сте "сазнали" шта се то ради у мото-клубовима, а о чему се "не прича". 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nema orgija ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 28, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Nema brate, čuo si! Uglavnom se ljudi zapiju i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan :lol3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Februar 28, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovaj forum je neka vrsta moto kluba. Imaš amblem na motoru, prišivak, bjb prsluk... okupljaš se, voziš se. Saznaš za mesta u gradu gde se okupljau istomišljenici (mislim na mnoge moto kafiće, neki su baš klupski, pripadaju nekom moto klubu)... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Februar 28, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Имам утисак да овде људи, који не желе да буду у клубовима (а такви су међу активним члановима БЈБ форума у већини), некако воде "разговор са самим собом" и желе да сами себи потврде разлоге што нису у неком клубу. Људи, да вам олакшам. Добро је, не морате бити у клубу. Нико вас не тера. Само немојте нас, који јесмо, да убеђујете да не будемо. Што би рекао Мао, "нека цвета хиљаду цветова". Постоји безброј варијација на тему "мото-клуб". Неке су "комерцијално-криминалног" карактера (таквих има од скоро и Србији). Ипак, већина клубова су организације људи, који деле нека заједничка схватања и склоности према овом хобију. И не бих се сложио да је тешко ући у "мали клуб". Напротив. У клубу са мањим бројем чланова негује се пријатељство и блискост чланова. Када мој клупски брат доведе неког на вожњу, ону неку руку "одговара" за њега. Тако да ја знам шта могу да очекујем од "придошлице". Ако се тој особи свиди атмосфера у клубу, ако му одговарају људи, биће заинтересован да му приђе. Ако клуб жели да се шири, он је отворен за нове људе и идеје. Наравно да има и клубова, који су "затвореног типа" али то је њихова ствар. Углавном, нема ту неке велике фаме. Ако се некоме допада друштво, циљеви и начин рада клуба, тај ће му прићи. Онај, који жели да увек све буде само по његовом, тај није за ту врсту активности. У мањем мото клубу, као и у животу уопштено, толеранција и солидарност су начин опстанка. Већи клубови због броја чланства морају да функционишу хиреархиски. Ту нема другог решења. Али и ту постоје разлике, пре свега на "идејном" плану. Ето, сад сте "сазнали" шта се то ради у мото-клубовима, а о чему се "не прича". Kao što reče čovek sve je stvar tolerancije. "...не морате бити у клубу. Нико вас не тера. Само немојте нас, који јесмо, да убеђујете да не будемо...." Ako te interesuje kako izgleda biti član priključi se nekom klubu, vidi kako je to, pa sam izaberi. Lično iskustvo je nezamenjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ovo sto Janko kaze zvuci dobro. Ako je vecina klubova takva,onda je to dobro,pozitivno. Takvo clanstvo je skroz u redu. pozdrav mislim da je ok ovo kod nas nepripadamo nigde ...sami odredjujemo posete skupovima naravno ako se moze ....finansijski nikog na nista ne prisiljavamo jedino kad je akcija onda sve mora biti po p.s. mislim na ucesce clanova u poslu kao i svuda i kod mene ima onih koji zapnu i onih ,,,,,koji se izvlace preporucujem uclanjenje u klub ,,,to je dobro ,,,,al svako ima svoje mislenje,u vezi toga pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bija niti ću biti u bilo kom klubu. Meni je vrijeme dragocjeno i više volim voziti motor nego sjediti na sastancima. Pitam se samo imaju li ljudi iz klubova vremena za svoje obitelji i privatne obaveze. Meni je to puno nekakve demagogije prema kojoj imam averziju. Ne želim nikog nagovarati da nije dobro bit član kluba, samo želim reći kako sebe ne vidim u istom. Vozim motore cili svoj život i nikad ali baš nikad nisam imao želju biti član kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Имам утисак да овде људи, који не желе да буду у клубовима (а такви су међу активним члановима БЈБ форума у већини), некако воде "разговор са самим собом" и желе да сами себи потврде разлоге што нису у неком клубу. Људи, да вам олакшам. Добро је, не морате бити у клубу. Нико вас не тера. Само немојте нас, који јесмо, да убеђујете да не будемо. Што би рекао Мао, "нека цвета хиљаду цветова". Постоји безброј варијација на тему "мото-клуб". Неке су "комерцијално-криминалног" карактера (таквих има од скоро и Србији). Ипак, већина клубова су организације људи, који деле нека заједничка схватања и склоности према овом хобију. И не бих се сложио да је тешко ући у "мали клуб". Напротив. У клубу са мањим бројем чланова негује се пријатељство и блискост чланова. Када мој клупски брат доведе неког на вожњу, ону неку руку "одговара" за њега. Тако да ја знам шта могу да очекујем од "придошлице". Ако се тој особи свиди атмосфера у клубу, ако му одговарају људи, биће заинтересован да му приђе. Ако клуб жели да се шири, он је отворен за нове људе и идеје. Наравно да има и клубова, који су "затвореног типа" али то је њихова ствар. Углавном, нема ту неке велике фаме. Ако се некоме допада друштво, циљеви и начин рада клуба, тај ће му прићи. Онај, који жели да увек све буде само по његовом, тај није за ту врсту активности. У мањем мото клубу, као и у животу уопштено, толеранција и солидарност су начин опстанка. Већи клубови због броја чланства морају да функционишу хиреархиски. Ту нема другог решења. Али и ту постоје разлике, пре свега на "идејном" плану. Ето, сад сте "сазнали" шта се то ради у мото-клубовима, а о чему се "не прича". u potpunosti se slazem sa tobom brate mucim se sa mojim klubom vec 6 godina al ipak volim to druzenje i te sastanke i to podjebavanje,,,sve je to deo ovog naseg bajkerskog zivota nema lepse kad nas 5-6 idemo na skup iste boje itd razumes <?pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bija niti ću biti u bilo kom klubu. Meni je vrijeme dragocjeno i više volim voziti motor nego sjediti na sastancima. Pitam se samo imaju li ljudi iz klubova vremena za svoje obitelji i privatne obaveze. Meni je to puno nekakve demagogije prema kojoj imam averziju. Ne želim nikog nagovarati da nije dobro bit član kluba, samo želim reći kako sebe ne vidim u istom. Vozim motore cili svoj život i nikad ali baš nikad nisam imao želju biti član kluba. sad cu odgovoriti najpre da te pozdravim. to sjedenje na sastancima nije dugacko a tamo se dosta nauci o svemu i motorima i ponasanju a vidim da ti je vreme dragoceno razumem nismo mi u klubu non stop ,,,znaci ima se vremena za sve i za porodicu i za privatan biznis i za unuke ,,,ja ih imam ,, nema demagogije ni u cemu,,, kazi mi kako se osecas dodjes na skup sam ok sam se druzis ,,,ides sam na pivo,, dal je to ok il bolje biti sa drugovima koji su ti drAGI Pa zajedno diskutuijete ,,itd nemam nistra protiv svak ima svoje pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Danas obiđoh 115 KM. Sam. Video sam i sneg, i ovce, i traktore i ljude. I baš lep, bre, srpski manastir, Duga njiva. Sve je to lepo, ali sam. Mogao sam pre toga zivkati neke ljude. Ali nisam. U klubu sedneš, pozdraviš se, dogovoriš vožnjicu. citiram sve je to lepo ali sam.... e to mi se ne svidja nedaj boze kvar na motoru ne daj boze neke gluposti,,,, za mene je prijatnije makar dvoje troje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nema orgija ? u ovom svetu sam puno godina za orgije nisam cuo ,,,vidis zato smo na losem glasu,,,,zbog rekla kazala ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nema orgija ? u ovom svetu sam puno godina za orgije nisam cuo ,,,vidis zato smo na losem glasu,,,,zbog rekla kazala ... Prvo pravilo Fight cluba je...Aaaaaa, pa sto ne kazes odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Februar 28, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako klub/udruzenje normalno funkcionise i ako ti za drustvo odgovaraju svi ostali clanovi, onda ta prica mozda ima smisla.... U suprotnom, zbog losih poteza pojedinaca u klubu, zbog same pripadnosti tom klubu budes "etiketiran" i stavljan u isti kos sa tim pojedincima. Istina, lepo je kada se skupi drustvo sa istim bojama i ode na neku voznju ili druzenje, ali se sve to moze i bez boja... Ipak se voze motori,a ne boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svi ovi sa crnim koznim prslucima kriminalci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Februar 28, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svi ovi sa crnim koznim prslucima kriminalci. Vidis....nisam ni znao da sam kriminalac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan eto,sad znas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja klubove doživljavam kao oblik stege, kontrole, vođenja na uzici.... To i jest bila osnovna ideja kod stvaranja prvih motoklubova i udruga nogometnih navijača. Potreba izostale kontrole nepoželjne populacije prividnom slobodom. Ka šta rekoh, sam, sa jedan ili dva frenda, koji su mi frendovi i u običnom životu, volim odvesti pošten đir. Moto susreti me ne zanimaju, tamo se sjedi, pije dok vrijeme nepovratno prolazi. Anyway, sretno na cesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...