stavro 31 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, nov sam u ovom svetu, zavrsavam skolicu sad za A, i pazario sam krajem prosle godine kle500.Daniel mi ime, al me sire znaju kao Stavro, 29 godina, bavim se fotografijom/sinematografijom, bljujem vatru, vozim roske 17godina, volim da ljubim cure i jedem m&m's samo ne oba u isto vreme.Radujem se unapred svim vasim savetima i kvarovima oko kojih cete mi pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i zovi dok jedes m&m da ja ljubim cure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Februar 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...