max80 3044 Napisano Februar 21, 2017 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Bogomi lepo tebi ide ovo pisanje,sad samo da tako nastavis i u toku leta prikupis materijal za jos koji putopis. Daće Bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Februar 21, 2017 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi što si podelio svoje iskustvo sa nama Planiram da se ove godine i ja "zapljunem" na TA i TF ali nije isključeno da, kao i u tvom slučaju, na kraju bude "solo" varijanta, tako da nemoj štedeti korisne informacije bez obzira što je već mnogo toga napisano o Rumuniji. Samo cepaj. Bolje je u društvu naravno, ali nije loše ni ostati malo sam sa svojim mislima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 21, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Planiram i ja ovo leto u RO. Hvala puno na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano Februar 21, 2017 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lipo si to nama pridočio. Svidilo mi se skroz. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jedno veliko bravo i od mene, svaka čas..... DraganeNS navijam za tebe pa da čitamo i tvoja pisanija. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Februar 21, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan lepo napisano, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Februar 21, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 22, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одлично описано речима и фотографијом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis. :-) Sent from my 8079 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasaFZ1 7 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx s1000f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, veoma lepo si nam sve dočarao... ja sam bio na TA a ove godine ako Bog da biće i TF Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 238 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pises na odlican nacin. Nadamo se da ces jos koji napisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem da je TA kao melem. Dobar si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem da je TA kao melem. Dobar si. Tek sam sada video koliki si podvig napravio prešavši istu rutu sa samo jednim noćenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim komentarima ... Drago mi je ako vam se svidelo a još će mi biti draže ako sam nekoga inspirisao da krene na put. Kolegama koji planiraju na ovu stranu u skorije vreme želim bezbednu vožnju i lep provod. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Februar 25, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je u drustvu zanimljivije,mada neki put prija i malo solo voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11959 Napisano Mart 7, 2017 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ceo putopis,slike su sjajne samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 25, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Jun 26, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jun 28, 2017 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale i od mene Da li mozes da mi kazes koliko je kilometara TF a koliko TA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom svima koji su procitali putopis. @gago12 - TF od mesta Curtea de Arges do Cartisoare ima oko 105km i jos nekih 7km do magistrale. TA ima oko 135 km od Sebesa do mesta Novaci i jos nekih 13-14km do magistrale. Inace cela opisana ruta iznosi nesto manje od 1.300km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 3, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Matori srocio si ga odlicno. Triput ura za tebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 10, 2017 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za rutu (turu) i za pisanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...