lemy 1027 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas da je pogledan, onako... Vidi se da je nesto karabudzeno, malo je I masan, nema deo desnog dekla koje pokriva mali lancanik. Malo je ofucana ali nije toliko ni losa. Upalila je, radi po meni ok mada se nisam susretao sa ovim motorom ranije. Lepo je zaverglao nije se culo nista sto bi signaliziralo da je frajlauf na izdisaju. Frajlauf je navodno prethodni vlasnik menjao. Vidi se da je to otvarano po diht masi na kojoj nisu stedeli. Brine me sto je prodaje lik koji ju je dobio u nekoj kombinaciji a on se izmedju ostalog bavi i popravkom motora i prodajom delova a to u startu ne uliva poverenje. Svestan sam rizika kupovine ovog modela motora ali bih za pravu cenu progutao i to ali za moror koji je bar u nekom pristojnom stanju u stanju Ako neko ima info o ovom motoru bio bih zahvalan. Tablice u Indjija (IN). Evo ga i oglas I sike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 12, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koje pare su u pitanju.? Ja sam moju pre tri,cetiri godine sa sva tri kofera i u odlicnom stanju prodao za 1200 evra a bila je 2000 godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Trazi 1,000 eur I rekao bih da nije nesto voljan za cenkanje. Od opreme nema nista. po meni ovo ne vredi vise od 800 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 12, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I to je mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, gledao sam i cene drugih. Mene sramota da ponudim i 800 da se covek ne uvredi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Скоро је отишла једна 2004 за 1200 Е САД, каква је била не знам али је продата за пар сати колико је била на огласу. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 12, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ponudi mu 800, čim je kombinacija u pitanju, dobio je jeftino. Samo što sa Transalpa na Pegaza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Trebale mi pare, kupio sam stan pre par meseci. Sada ga opreman ali cu mozda uspeti da sakrijem mali para. Nisam planirao da kupujem motor ove godine ali ne da mi djavo mira... Da imam para ne bih mnogo razmisljao nego uzeo Transalpa ponovo, ali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Februar 12, 2017 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Malo para sakriti i nije neki problem, ali otkrij nam kako planiraš da sakriješ motor. (Nešto se meračim za treći, al' ne znam kako bi to prošlo kod lepše polovine) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne selo u garazu do proleca, tamo gospodja retko zalazi.Do tada cu stan opremiti pa nece biti tolika frka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Februar 12, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, gledao sam i cene drugih. Mene sramota da ponudim i 800 da se covek ne uvredi... druze, tvoje su pare i ne treba da te bude sramota. da li mislis da bi prodavca (ne kazem za ovoga sto prodaje pegasa) bila sramota da ti uvali krs za 800e? pozovi, kazi sta ti se ne svidja i sta ti ne uliva poverenje, napomeni da se aprilia tesko prodaje i ponudi mu kes... i to je to. ako i ne pristane, znaci da i nije bio za tebe 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Februar 13, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo para sakriti i nije neki problem, ali otkrij nam kako planiraš da sakriješ motor. (Nešto se meračim za treći, al' ne znam kako bi to prošlo kod lepše polovine) :D Mene žena redovno pita "koliko ti ono beše imaš sad motora?..." :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan И онда јој кажеш, боље да имам више мотора него више жена 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne selo u garazu do proleca, tamo gospodja retko zalazi.Do tada cu stan opremiti pa nece biti tolika frka I da se nadas da ti gospodja nece procitati ovaj tvoj post... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...