Fighter1998 2 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mozda sam omasio temu, ali novi sam, pa ne znam. E ovako, htio sam da cujem i vase misljenje prije nego sto krenem bilo sta. U motore i mehaniku se solidno razumijem, imam ram od krosera, Kawasaki KMX 125, ali samo ram, solidan, sa tockovima i svim ostalim, u medjuvrenenu sam dobio i masinu, ali je veca, jaca. Tj od neke hondice, 85 konja ima, masina kao masina, sa obzirom na kubikazu i snagu nije velika, mislim moze stati na mjesto stare masine, ali ono sto mene plasi je da li ce vremenom istrgati ram? Da li ce trebati neki napredniji alat da se to postavi, i da li je to uopste izvodivo? Imam onaj klasicni alat, CO2 aparat, fleksarice, busilice, obici aparat i to tako. Ako moze neki savjet, bio bih vam zahvalan. Inace, nisam se ni predstavio, iz Banje Luke sam, imam 23 godine. Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali motor od 85konja bi trebao da ima 700-800kubika i da bude značajno teži od čitavog tog motocikla. Da nisi bar malo pretjerao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kmx nije cross, nego enduro motor koji ima oko 15-20 hp, mozda malo vise. Pravi cross od 125cc ima oko 40hp, tako da ako stavis recimo 250cc cross masinu imaces oko 50+ hp, ali onda mislim da je to mnogo snage za taj ram, jer u teoriji snaga ce biti udvostrucena u odnosu na standardan agregat. E sad, mozda hoces da stavis neki slabiji agregat, recimo od 250cc sa nekog endura... Ne znam sta tacno hoces, ovo sam okvirno napisao i napamet, nikad to nisam radio, samo logicki zakljucujem. Mozda ti je najbolje resenje za vise snage, da stavis agregat 125cc od cross motora, dovoljno je to snage ipak... p.s. Sa 85hp na takvom motoru neces ni ti da prezivis, a kamoli ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Februar 5, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam odustao sam, svi kazu da je neizvodivo, tj da bi se moglo uraditi, ali da bi imao posljedica, tj ram bi ispucao, onda prejaka masina, nosaci, i dosta jos stvari.. Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Februar 5, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Samo me je prevarilo to sto masina nije velika, niti teska, pa sam mislio da se moze staviti.. Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Februar 5, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan eto Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 5, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hah, pa to je redni cetvorocilindras. Ne daj boze i da uklopis u taj ram... To bi bilo ubitacno i za tebe a i za ram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Februar 6, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, hvala vam sto me odgovoriste od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 6, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali bi zato mogao uzeti kamaru hitova na tubi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 6, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš to tako od oka procjenjivati šta nije teško i šta je i koliko jako. Ni ram iz koga je potekao taj motor nije od nešto značajno debljih cjevi niti je nešto bitno teži, ne vjerujem da je ram teži od 20-tak kilograma, čak i da je od željeza. Ali je projektovan da nosi tu snagu, tako da ko nije mašinski inžinjer sa puuuuno iskustva ne može da donosi sud jel to može da se uklopi. Samo možeš da koristiš zdrav razum, ako je fabrička mašina 15ks, napucane varijante idu do 30, ostave oni još malo lufta tu do neđe 40-50ks radi pouzdanosti i to je apsolutni limit na koji bi neko mogao da ti kaže probaj pa ćemo vidit šta će se desit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 6, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kad hoćeš da napraviš nešto nekonvencionalno, izbegavaj da pitaš na forumu za odobravanje, ljudi uglavnom nemaju šlifa za takve stvari, svi se drže sigurice uglavnom. Ojačaš ram, pojačaš kočnice, ogibljenje i vozi Ja lično nisam neki ljubitelj izvedbi baš takvog tipa ali samo napred, šta god se tebi sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Februar 6, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Ma odustao sam, ova masina je bila jeftina, pa sam zato razmisljao o tome, iako mi je zdrav razum govorio drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 6, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kad hoćeš da napraviš nešto nekonvencionalno, izbegavaj da pitaš na forumu za odobravanje, ljudi uglavnom nemaju šlifa za takve stvari, svi se drže sigurice uglavnom. Ojačaš ram, pojačaš kočnice, ogibljenje i vozi Ja lično nisam neki ljubitelj izvedbi baš takvog tipa ali samo napred, šta god se tebi sviđa. Ma da sta god se tebi svidja, al odokativnom metodom, ono kao ima da radi, ciklistika i sve u fulu? Japanski inzenjeri nemaju pojma. I kako planira da ga registruje? Nisam ljubitelj budzevina ali sam veliki ljubitelj restauracije, sto originalnije to bolje. Novije ogibljenje, kocnice i gume i to je to. Pici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Februar 6, 2017 Andragog, 5041 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je za karting ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 6, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kad hoćeš da napraviš nešto nekonvencionalno, izbegavaj da pitaš na forumu za odobravanje, ljudi uglavnom nemaju šlifa za takve stvari, svi se drže sigurice uglavnom. Ojačaš ram, pojačaš kočnice, ogibljenje i vozi Ja lično nisam neki ljubitelj izvedbi baš takvog tipa ali samo napred, šta god se tebi sviđa. Aaaa izvinjavam se, nisam znao da pravi hill climb motor ili neki sličan prototip za obaranje rekorda, ja sam bio u pogrešnom ubjeđenju da on to oće da voza po cesti, možda i registruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 6, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano Februar 6, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ti ovo ostaje: Izvini, mala šala. Da li je bezbedno ili nije nemam pojma, ali ja bih voleo da vidim 4 cilindra na KMX-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Februar 6, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, to je najbolja solucija, vidjecu jos, zanima me kako bi to izgledalo, pa ako sta odlucim, sav rad ce biti okacen ovdje. Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 6, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, uopšte nije bio očigledan sarkazam. Sve može, samo kad se 'oće.Hard-rock, ja nijednu temu ne videh bez tebe na forumu, kako postižeš sve? Svaka čast Svako ima svoje, ni ja nisam ljubitelj budževina ovog tipa, ovi motori su nakaradni do panja, ciklistika, kao što reče HR je patetična al' opet kažem, svako ima svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 6, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, uopšte nije bio očigledan sarkazam. Sve može, samo kad se 'oće. Hard-rock, ja nijednu temu ne videh bez tebe na forumu, kako postižeš sve? Svaka čast Svako ima svoje, ni ja nisam ljubitelj budževina ovog tipa, ovi motori su nakaradni do panja, ciklistika, kao što reče HR je patetična al' opet kažem, svako ima svoje. Sto? Jel smeta? Eto kad sam vec za kompom da iskoristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 7, 2017 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da smeta, oči mi ispadoše, postavi avatar u punoj veličini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 7, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan offtopic! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ...sta reci a ne zaplakati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 7, 2017 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To ne može nikad da bude off-topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...