dusan66 1 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komplimenti za hrabrost, da sam malo zdraviji i ja bih voleo da ti se pridruzim... Srecno ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8637 Napisano Februar 2, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd prakticno pitanje: koliko pari podgaca, potkosulja, duplih carapa? ovde su potrebna samo velika MUDA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!!! Ne znam da li bih imao muda za ovo ali podržavam. I moja dva prijatelja su išla ove godine tamo. Njihove utiske možete pročitati na www.mkistok.com. Ne znam da li smijem da ostavim link. Valjada se admini neće ljutiti. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6079 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan zdravlje se jednom gubi Samo jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Nemam reči za hrabrost za ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16260 Napisano Februar 2, 2017 Ne silazi, 1208 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Maestro, ako je ovo prvi putopis, kakav li ce biti drugi? Duboki naklon i skidam ovu zimsku kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da covek ne poveruje. Bravo! Ideja za skije je fenomenalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свака част,дај још слика ако имаш са самог мото скупа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Pisem pa brisem komentar jer nemam reci koje bi opisale koji si ti meni kralj! Jos jednom svaka cast, respect! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sljedece jei KrystallRally? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Frend iz Frankfurta bio. Baterija za ražanj. Baterija sutra malo. Baterija je u samom raznju a ovo je da pali masu. Sto bi rekli pali babu da ti strika Najke . Sent from my LG-H831 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju i odvaznost. Msm pogotovo sad ovi minusi kod nas ubil su svaku pomisao za motor. Sent from my LG-H831 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1653 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pored svega vec navedenog posebno cenim sto je jednostavno krenuo (ako sam dobro zakljucio) i to je to, a ne tri meseca crtao na karti, isao na psiho-fizicke pripreme, pretresao svaki sraf na motoru itd. (Cak ni gume nije zamenio). To je za mene avantura i dobra voznja, mozda se neki nece sloziti samnom. Najlepse voznje i provod kad neplanirano krenem negde a psihicki grc zbog stanja motora resim dogovorom sa nekim da cu ga zvati da natovari mene i motor u prikolici ako stanem negde, e to je prava stvar... 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Parkiram motor na ulici,ali jedva pronalazim mesto gde ga parkirati,kolona duga par kilometra,a ja toliko stvari imam koje treba poneti,da mi momentalno nije dobro.Odlazim pesaka do ulaza,kupujem kartu, i za 25e,dobivam neki knjizicu,nalepnicu i narukvicu za ruku,koja je neophodna za ulaz u kamp,bez nje ne moze niko unutra.Ulazim unutra i zastaje mi dah,ne mogu verovati svojim ocima sta sve vidim na samom skupu,kakve prerade od motora,koja kolicina postavljenih satora,kolko nasmejanih lica,ludilooooo.Pokusavam da nadjem prijatelja iz Hrvatske,skim sam se cuo putem Facebooka,ali ne ide,ne javlja se na telefon.On je trebao da mi obezbedi mesto za kamp,koje bukvalno u petak ne mozes naci.Gledam kolko mi je daleko motor i sva oprema,a u mene kondicije ni za lek.Mislim se u sebi,badava i mesto,kad ja nemogu doneti sve stvari pesaka,i sva sreca u povratku do motora videh drugi ulaz,odnosno prvi iz pravca kojim dolazimo,ali je samo za pesake.Odlicno,potrazicu mesto ovde.Uzimam pivo i krecem u potragu za mesto,mesto kao mesto nije mi bitno,samo da je blizu ulaza.Sneg u tom delu oko jedan metar,Vidim mesto za sator,jeste malo koso,al bitno da je slobodno,pobodem limenku u sneg da obelezim mesto,i pravac do motora po kamp opremu.Posto lopatu nisam poneo,sve se tesio kao nece trebati,vidim da sam pogresio.Nema druge nego pivo u ruci i marsiraj po snegu,da ga sto vise ugazim,u jednom delu,upadam i preko pojasa u sneg,lelelelele ko ce ovde postaviti sator.Izlazi neki Italijan iz satora,dodaje mi lopatu,i objasnjava da kad zavrsim,pobodem je u sneg ispred njegovog satora.Hvala mu do neba,spasio me ekstra.Postavljam sator,klin da se pobode u zemlju nema sanse,kao da je beton dole,sve se smrzlo.Cim sam ga kako tako postavio,vadim bocu sa plinom,i stavljam da se greje rakija,treba se malo i ugrejati.Dok se rakija kuva,pije se naravno pivo.Rakija gotova,sipam u termos i idem da pokusam da nadjem Hrvata,da i on proba domacu kuvanu rakiju.Obisao sam veci deo kampa,al njega nema,ustvari obilazio sam kamp dok je bilo rakije u termosu,nema njega,nema vise ni rakije,sta da mu radim,nije mu se dalo.Kolko sam dosao do svog satora eto njega,zove telefonom.Objasnio sam mu da sam morao naci drugo mesto,i gde sam trenutno.Posle par minuta eto i njega.Dogovaramo se gde se naci kasnije,dok ja ubacujm u sator jos opreme i stvari koje ce mi trebati .Uzimam dusek na naduvavanje i odlazim do motora da ga napumpam na pumpi koja radi na 12v.Pumpanje jedva ide,zaledjen dusek skroz.Kolko se napumpao,cijem sssssssss,e sranja,tolko je bilo hladno da se plastika na duseku smrzla i vazduh unutra da je dusek pukao.Mislim se u sebi bice veselo bez njega.Umesto njega ubacujem slamu ispod satora,i sva sreca obezbedio sam dobru vrecu za spavanje,pise do -21,ali za svaki slucaj,poneo sam jos jednu,i ubacujem jednu u drugu.Mrak je vec uveliko i krecem dole ka glavnom ulazu,u jednoj ruci termos sa novom kuvanom rakijom,a u drugoj pola litre ladne i zurka pocinje.Upoznajem dva bajkera iz Banjaluke koje sam vise puta pokusao naci u subotu,ali nisam uspeo.Vece provodim sa novim prijateljem Mikijem,i ekipom iz Hrvatske,koja vec par godina dolazi za redom ovde.Ekstra momci,ladno poneli razanj i jagnje na motor,kojeg spremaju za subotu 3 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i jos fotki,steta sto ubacuje samo po 10 2 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Februar 3, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha,sto bi rekli procitah u cugu, svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Februar 3, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Koji ludaci! Da mi nisu ove godine (i povrede) upustio bih se! A ovako samo da kažem svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast sta reci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan . 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan E lud si brate. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga dole za kralja, svaka ti cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Nestvarno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6079 Napisano Februar 5, 2017 Drug član, 4157 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od kud je owa Jawa? Mislim čiju regu ima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1854 Napisano Februar 6, 2017 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citajucim,covek odmah pozeli dase upusti u ovako nesto,ali tek kada razmislis,shvatis kakav je ovo podvig i da nije za svakoga... Nesumnjivo,bilo bi fenomenalno osetiti tu atmosferu. Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...