darko dav 710 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto moram napisati da mi je ovo prvi putopis,ne zamerite na gramatici i stilu pisanja,jer mi to nikad nije islo od ruke.Procitah dosta putopisa na ovom forumu,mnogi su me ostavili bez daha,ljudi su bas nadareni za pisanje,ja cu pokusati kako znam, da vam prenes ono sto sam video i doziveo na ovom putovanju.Posto ovo nije svakodnevno putovanje,cak nisam ni jedno nasao na ovu temu,verujem da ce vam biti zanimljivo.O samom skupu sam cuo pre nekih 12-13 godina,kockice se nikako nisu slozile da odem sve do sad,kad sam resio da ostvarim jedan od svojih snova 25.01.2017 Servis mi je bio pun vozila kojih sam morao zavrsiti pre puta,tako da sam lakiranje nekih delova zavrsio oko 23h.Izlazim iz komore,sneg pada samo tako,ustvari pada vec 2 dana,a javili su da padavina nece biti.Ujutru treba putovati,gledam gume, a one celestonke,otisle u ku..c.Narucio sam nove,ali jos ih nisam dobio.U trenutku resih da se osiguram kolko tolko i da napravim skije za motor,da dobro ste procitali,SKIJE.Hvatam litar pelinkovac,brusalicu,stare skije,aparat za varenje,neke cevke sto imam i igranka moze da krene.Dolazi drugar i krsti se,jebote pa de sad pravis to,pa ne ides na 10 km,vec imas 1100km u jednom pravcu.Mislim tako nesto je rekao,skoro pa pola 2 je,a i pelin je poceo da deluje,odo u krevet pa cu ujutru zavrsiti,i onako mi je nastalo zice za varenje u koturu 26.01 Ujutru odlazim prvo po zicu i par sitnica da iskupujem za put,odlazim u servis i zavrsavam skije,jedan crni sprej i to je to.Drugari su vec poceli da dolaze,jedan po jedan,i jos uvek ne veruju da cu krenuti.O porodici bolje i da ne pisem,kako i na koje su me sve nacine pokusavali odgovoriti od moje namere,kad bih poceo da pisem,dosadilo bi i vama i meni,heheh.Oblacim sloj po sloj odece ,pozdravljam se sa svima i gas.Ispratili su me do auto puta,i show krece.Prvo stajanje kod Smedereva,proveravm sve,jedna fotka i pici dalje.Na fotki mozete videti skije,koje sam stavio,ako u slucaju krenu neke jace padavine,da nebih stajao vec bih mogao kolko tolko da budem u pokretu.Temperatura oko -3 2 45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3186 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast . Ovo sa skijama je stvarno vrhunski. Baš me zanima nastavak, mislim da li si ih koristio i kako je to bilo ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8490 Napisano Januar 31, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan putopis obećava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 31, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan :lol3: :lol3: :lol3: Ne mogu da verujem!!! Jesi car!!! Pusti gramatiku i stil, što Mrle napisa, početak obećava. Guraj po svom, siguran sam da će biti zanimljivo za čitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan putopis obećava +1Ako se ne varam otisao je u avanturu koju i ja celog zivota pruzeljkujem (nije bitno na koji dogadjaj meni vec putovanje). Termos mu je pri ruci, pametno, hladno je, ovaj slon verovatno amajlija, a i ja cekam reakcije drugih (tamo) na skije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 31, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Grunfitis, opaka boles. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim , takodje mi je zelja otoci na ovaj moto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14202 Napisano Januar 31, 2017 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam cekao!!! Care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Januar 31, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ideju, vreme se poravlja pa se nadamo tvom dobrom provodu i jos boljem povratku sa http://www.bvdm.de/index.php?id=47〈=3. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 31, 2017 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Samo udri sa putopisom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca stajanja su bila samo benziske pumpe i granica sa Madjarskom.Tu sam poludeo,Dolazim do carinika,ispred mene Bmw,Bg table i 3 momka u njima.Ladno 45 minuta su ih drzali i proveravali,a ja odma iza njih,dolazi carinik,posle skoro sat vremena cekanja,uzima pasos,klima glavom,kao ne veruje da me vidi na motoru,udara pecat i pokazuje slobodan prolaz.Kupujem vinjetu i nastavljam put.Na sledecoj pumpi,stajem da skinem skije,stoje mi bez veze,i vidim da za njih nemam potrebu,a i malo mi je nezgodno od njih,i sve opreme koje imam na sebi dok silazim i penjemi se na motor.Tu pojedoh po sendvic,i cugno malo antifriza,mada je dosta toplije,samo -1 .Smestaj sam nasao na mestu koje ne umem ni da izgovorim,8km,od auto puta i par km od Austrije.Mesto Mosonmagyarovar,dolazim do smestaja koji sam obezbedio putem bookinga,lik otvara kapiju i kad me video na motoru,poceo da trokira i na onako losem Engleskom jeziku,mislim i ja ga neznam,znam dovoljno da se snadjem,al onog lika je trebalo snimiti.Muca li muca,i treses se od zime,koja se vec spustila na -11 .Smestaj ok,od svih stvari koje sam poneo,zaboravih da kupim leba,tako da umesto njega bile su ribice,i naravno nemere bez antifriza.Icucao pljosku,i zaspao kao jagnje u toploj sobi.Danasnji dan oko 670 km,ujutru me ceka nekih 420 do mesta Solla,u Bavarsikm sumama gde se odrzava skup 5 1 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 31, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan S tim skijama mozes ladno i na Stelvio. No boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Dubok naklon , do zemlje , svaka cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2390 Napisano Januar 31, 2017 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooooo ,, vozi Miško....Križaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Januar 31, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez teksta Samo napred piši - što detaljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno..svaka cast zaista Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš brate muda ko u bika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Januar 31, 2017 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite lica prolaznika kad ga vide- aj sto je na motoru, al kad vide skije pozadi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу...свака част...овако нешто још нисам ни чуо ни видео. Алал ти вера. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Свака ти част на храбрости и одважности. Пре 4-5 година је ишао и Драган Раденковић звани СЦИ, из Београда. Његов путопис је био на мото форуму Т- рекс ридерс, који је у међувремену угашен. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 31, 2017 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Bogami LUD si Meni zima već dok čitam. Ako ne zamerate, prilažem još link našeg kolege: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116964-sezona-2017-je-otvorena/page-1#entry1935829 na slično bolestan skup u Sloveniji. Sa zadovoljstvom pratim tvoju temu! Brrrrrr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja... Da dodam, slične skije su imali neki motori iz sadnjeg dijela "mad max-a" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Crne Gore i svaka cast za avanturu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2095 Napisano Januar 31, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koju svrhu imaju skije, nisu blisko asfaltu, jebem li ga ne ide mi u glavu, inace svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan pratim i ja al` ne mogu da verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...