milos-v 2450 Napisano Januar 19, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su bili bahati vozaci sa nekim besnim kolima,dzipovima. Danas su podivljali svi. Vidjam npr punta ili sl koji preticu celu kolonu na semaforu i staju prvi,ulaze u suprotan smer i ugrozavaju sebe i druge. Ja stanem na pesacki da propustim ljude, oni mi sviraju i preticu me dok stojim. Strasno sta se desava. Najgore mi je mislim od svega ,kad dam migavac da se prestrojim ,a on mi namerno ne da nego me zatvori. Metak u koleno odma. Zbog posla mnogo vremena provodim u kolima i svasta sam se nagledao. Naravno,dok oni tako divljaju nema policije nigde, al sam zato ja platio kaznu 2500din,jer sam vozio 41km/h :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2630 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pored svega što ste naveli, mene nerviraju još neke druge situacije, i mahom su vezane za kolegijalnost. Maltene mi se svakodnevno dešava da nailazim na raskrsnicu gde se priključujem udesno na put sa prvenstvom prolaza, a sa leve strane mi nailazi vozilo. Naravno, zustavljam se, čekam da prođe, a on u poslednjem momentu smota desno (dakle pored mene) bez ikakve signalizacije. Pa majku mu, ako vidiš da te čekam i znaš da se ne ukrštamo, daj žmigavac. Istina, ovakva situacija ne ugrožava baš direktno (moju) bezbednost, ali ima mnogo sličnih situacija gde se pojedinci ponašaju kao da su jedini u saobraćaju, a to daje prilično ružnu sliku generalno o saobraćaju kod nas, a posle malo i o našem mentalitetu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2630 Napisano Januar 19, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, vozim ja malopre od Niša do Novog sela, kad odjednom se pojavljuje jugo ispred mene, niotkuda, bez ikakve svetlosne signalizacije. Vozio sam neko vreme iza njega i blickao mu u nadi da će da shvati da nije uključio svetla, al jok. Prestrojim se ja levo, produžim dalje, kad u retrovizoru vidim da prednja svetla ima, i da mu rade. Lik ladno vozi bez problema totalno bez zadnjih svetla. I stop svetlo mu radi samo desno, a ne i levo. Ja razumem da se desi da sijalica pregori i da se to ne primeti, ali da čak tri sijalice pregore, a da se to ne primeti? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, vozim ja malopre od Niša do Novog sela, kad odjednom se pojavljuje jugo ispred mene, niotkuda, bez ikakve svetlosne signalizacije. Vozio sam neko vreme iza njega i blickao mu u nadi da će da shvati da nije uključio svetla, al jok. Prestrojim se ja levo, produžim dalje, kad u retrovizoru vidim da prednja svetla ima, i da mu rade. Lik ladno vozi bez problema totalno bez zadnjih svetla. I stop svetlo mu radi samo desno, a ne i levo. Ja razumem da se desi da sijalica pregori i da se to ne primeti, ali da čak tri sijalice pregore, a da se to ne primeti? ... Kazna za neispravna zadnja poziciona svetla je ista kao za prolazak na crveno (min. 15000, 3 mes.dozvola i 6 poena), pa ako ga zapisu plavci, yugo nece moci da ga skri.. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i stvar percepcije.. nikad necu zaboraviti, prilazimo raskrnici a drugar ce "sto je ovde STOP znak kad ja imam prednost?!" Sta reci Imam i ja jednog takvog- ulazimo u kruzni, ja mu kazem da koci a on "ma ko ih jebe, prvenstvo desne strane" Boze me sacuvaj Sent from my LG-H440n using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vareze 9 Napisano Januar 20, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nemačka Motocikl: MV Agusta Brutale 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, ili na srecu, mi motoristi moramo da vozimo po principu "pametniji popusta". U pocetku je to meni tesko padalo, jer po prirodi nisam takva osoba, ali sam relativno brzo naucio da je to jedina opcija da, dok sedim na motociklu, ozbiljno povecam sansu da ostanem u jednom komadu. I sto je najbolje, ja se sada super osecam dok sviraju ili me psuju, ili dok gledam sve te pacenike, jer vredi izdici se iznad njih i uzivati u bezbednijoj voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Januar 20, 2017 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima od izbeglice iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 20, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jos ja kontam da dodjem na masazu kod tebe sashac, kad ono covek lomata. neka, moze kicma da saceka Ma doodji,neece nista da boliii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 20, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam. Ja ekscesne situacije izbegavam tako što umesto kočnice stiskam gas. I tako već 20 i kusur godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoks77 4 Napisano Januar 20, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle ne prespavane noci i razmisljanja nisam mogao da zaspem stalno ponavljajuci jedno pitanje STA TI SVE OVO TREBA U ZIVOTU,mislim na motor stvarno to mi je velika ljubav na prvu voznju kao klinac ali nisam mogao da sebi ispunum tu ZELjU iz zdravstenih razloga sada kada to mogu imam VELIKI STRAH od saobracaja velika vecina vozi bez mozga zato sam RESIO da kupim motor koji bi vozio samo vikendom van grada na vece razdaljine!!! E sada PITANjE koji motor da uzmem za tu svrhu enduro ili touring znaci treba mi za vece razdaljine i da moze da se popne na neko brdo da ide van asvalta budzet mi je 2500-2800 evra !? Samo da napomenem da tek treba da dobijem A kategoriji to jest tek sam poceo sa auto skolom treba da idem na teoriske casove krajem meseca sto se tice iskustva motora vozio sam skutere i par puta mz i jawu ali po kraju gde nije bilo mnogo saobracaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 20, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Posle ne prespavane noci i razmisljanja nisam mogao da zaspem stalno ponavljajuci jedno pitanje STA TI SVE OVO TREBA U ZIVOTU,mislim na motor stvarno to mi je velika ljubav na prvu voznju kao klinac ali nisam mogao da sebi ispunum tu ZELjU iz zdravstenih razloga sada kada to mogu imam VELIKI STRAH od saobracaja velika vecina vozi bez mozga zato sam RESIO da kupim motor koji bi vozio samo vikendom van grada na vece razdaljine!!! E sada PITANjE koji motor da uzmem za tu svrhu enduro ili touring znaci treba mi za vece razdaljine i da moze da se popne na neko brdo da ide van asvalta budzet mi je 2500-2800 evra !? https://youtu.be/_gqqYPJSO_E?t=159 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i Transalpa pogledati.. Mislim da je on najuniverzalnija sprava,mada ima modela i modela.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Januar 20, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sve javlja da motor treba voziti samo u 2 okruzenja: 1. Staza 2. Suma (enduro) Ja sam prošle sezone izgubio živce, tako da je tačka 2 rešena, a tačka 1 uskoro. Sve češće čujem sada već izreku - svi ćemo mi na kraju završiti u šumi. Ranije sam bio u fazonu - ok, opasno je na putu, ali volim motore i vožnju. Sada je mržnja prema kretenima na četiri točka prevladala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...