Jump to content

Moto Zajednica

Vareze

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vareze

  • Rođendan Septembar 15

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nemačka
  • Motocikl
    MV Agusta Brutale 800

Poslednji posetioci profila

564 profile views

Vareze's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Mnogo lepa ruta, hvala na ovom post-u...
  2. Sigurno hoćeš, ovde je sjajna ekipa, dobrodošao
  3. E, evo ovako: juce sam kao sto sam rekao otisao na Schubertov stand i odmah testirao C4, pa evo par prvih utisaka "na suvo": - veoma je udobna, jako lepo lezi na obrazima, i meni je cak odgovarao broj manje nego na mojoj C3 Pro, ali dobro, ti bi trebalo jos proveriti - opticki izgleda veca nego C3, pogotovu sira (mada navodno nije, ali tako bar izgleda, mozda zato jer su je vise "zasiljili" napred pa je taj spic na bradi cini pozadi sirom nego sto jeste); mozda su zato sve slike sa strane, a ne spreda (sa strane gledano izgleda inace jako lepo); glava kao Miki Maus :-) - vizir je zaista veliki, vidno polje je samim tim mnogo sire, sto je isto velika prednost, ali i to dodatno doprinosi da kaciga deluje tako siroko; i valjda zato sto je veci, teze se i otvara (mozda zbog smanjenja buke ili aerodinamicnosti) - funkcije tj. dugmici su isti kao i kod C3 Pro, s tim da su poboljsani: naocare za sunce se lakse spustaju jer je siber veci i lakse klizi; otvor za vazduh na bradi se sada otvara kao fioka, sto je logicnije (ja na mojoj C3 nikad ne znam da li je otvoren ili zatvoren sa onim prekidacem...); prorez za vazduh gore iznad cela sada ima trostruko podesavanje i isto je kvalitetnije uradjen - jedina mana koju sam nasao je crveno dugme za otvaranje kacige ispod brade: nekako je manje i glatko je, nema brazde tako da sam se dobro namucio da je otvorim, i to bez rukavica (probao sam nekoliko puta); to je kod C3 bolje reseno - bezbedno a lako se otvara. E sad, momak na standu sa kojim sam pricao mi je rekao da su sve to jos samo protipi i da oni zapravo jos uvek skupljaju utiske od probnih korisnika kao i od vernih musterija na sajmovima itd, pre nego sto se odluce za finalnu verziju modela koji izlazi kasnije na prrolece u prodaju, tako da je moguce da ce poneka sitnica jos i da se promeni dotle. Ali sve u svemu mnogo lepa kaciga, skupa jeste ali je prvoklasna, i pravi naslednih C3 serije.... Pozdrav
  4. I ja imam c3pro, čekamo dakle test. U nedelju idem na sajam motocikala ovde, prvo idem na Schubertov štand!
  5. Dragi prijatelji, je l' moze pomoc posto se ne razumem bas mnogo u ovakve motocikle - da li mozda zna neko od vas koji je ovo motocikl tacno? Hvala puno!
  6. Mnogo lepo napisano, baš mi se dopada!
  7. Evo ja sam zivi primer za to! :-) Dobro dosao!
  8. Baš htedoh to da kazem, daj da vidimo viraga ;-) I dobrodošao!
  9. Vareze

    Saobracaj

    Nazalost, ili na srecu, mi motoristi moramo da vozimo po principu "pametniji popusta". U pocetku je to meni tesko padalo, jer po prirodi nisam takva osoba, ali sam relativno brzo naucio da je to jedina opcija da, dok sedim na motociklu, ozbiljno povecam sansu da ostanem u jednom komadu. I sto je najbolje, ja se sada super osecam dok sviraju ili me psuju, ili dok gledam sve te pacenike, jer vredi izdici se iznad njih i uzivati u bezbednijoj voznji.
  10. Vareze

    Katarza

    Bas sam uzivao...
  11. Dobrodosao isto od jednog novajlije, svi smo tako poceli od nule, samo laganica
  12. Minjans, ima i lepih primeraka, ja npr. imam ovaj, ojacan je i vrlo udoban
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja