Bikkojisedi 0 Napisano Januar 13, 2017 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, регистровао сам се у својсвту менаџера агенције за надокнаду штете настале у саобраћајним незгодама и удесима. Моје је мишљење да један овакав сајт има потребу и за оваквим члановима, због потребе других чланова, а везано је опет за тематику форума (удеси,незгоде...).. Наиме, ако је неко од вас имао незгоду, на путу, ако вас је неко ударио колима другим мотором или слично, можете ми се обратити, решавамо случајеве 99%. Проценат је 15%. Ми не можемо да спречимо али можемо МНОГО да олакшамо жртви удеса и породици жртве. Надам се да ће админ имати то у виду и пустити овај пост-тему. Ако администратори мисле да не би требало да се мој пост и ја као члан појавимо, нека нас избришу. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 13, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A mogla je biti zanimljiva tema... Ovo ja razumem kao reklamu, ne kao predstavljanje. A to košta Đole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Januar 13, 2017 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan 15% da nije malo, treba na 75% minimum da idete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5056 Napisano Januar 13, 2017 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja imam jednu štetu, hoćete li da mi kažete kako to funkcioniše? Jel vi prikupljate dokumentaciju umesto mene i pišete tužbu? Idem li ja na sud ili ko? Kako se zove agencija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Januar 13, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A ne, ne, ne. To radi "Zeckojitrči", ovaj novi član samo uzima procenat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...