Markobosch 1 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Moers Motocikl: Triumph Trophy 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Marko i dolazim iz Čapljine,Hercegovina sa prebivalištem u Moers,DE. Početnik sam na motoru i vozim Triumph Trophy 900. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Januar 7, 2017 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Obozavam Triumph-e daj jos fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vareze 9 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nemačka Motocikl: MV Agusta Brutale 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao komšija! Nadam se da se vidimo u novoj sezoni negde u Niederrhein-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobosch 1 Napisano Januar 9, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Moers Motocikl: Triumph Trophy 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa!Komšija,naravno da se vidimo.A što se tiče slika..biti će kada završim sve planirano na njemu,slatke muke☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Januar 9, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, ekstra masinaa Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobosch 1 Napisano Januar 13, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Moers Motocikl: Triumph Trophy 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Dobar je ali traži malo ljubavi i brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Januar 13, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum! Ja vozim istog takvog,samo je moj sa poluoklopom,sezonu sam ispucao uspešno,sad odmara! (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Januar 14, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Za pocetak... dobrodosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobosch 1 Napisano Januar 14, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Moers Motocikl: Triumph Trophy 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici!Sprint me i privukao Triumphu!Nisam ga mogao tada kupiti i uz dugo praćenje oglasa..karte se poklopile i evo ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da neko jos uvek prati ovu temu. imao sam blagi udes i iskrivio sam vile na svom triumphu trident 900 sprint. prilikom ispravljanja su poceli da pucaju. potrebni su mi stapovi i ako neko zna jel pasuju stapovi sa nekog drugog motora. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Septembar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Steta, i ovde kod nas proletos kolega nastradao sa Triumph-om Trophy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobosch 1 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Moers Motocikl: Triumph Trophy 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da odgovara kawasakijewa vilica.Zajedno sa kočnicom i točkom. Treba vidjeti na forumima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Septembar 18, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Nesa (servis u Marinkovoj bari) mislim da je ovlasceni servis za Triumph a radi i druge motore pa vidi sa njim oko zamenskih ili originalnih delova. Mozda moze i da ti nabavi i posalje nekom kurirskom sluzbom Nesa 0641842511 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobosch 1 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Moers Motocikl: Triumph Trophy 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay ima 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3065 Napisano Septembar 18, 2017 8-bit, 1893 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to tvoj na oglasima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me jedan lik i trazio mi samo za vile 250e. Mislim da je to mnogo. U pregovorima sam sa jednim covekom iz engleske. Ali ako mogu da nadjem kod nas jeftinije bilo bi dobro. A Nesu ci zvati,nadam se da ce me obradovati Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Septembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2017. at 13:18, mradomir je napisao: Jel to tvoj na oglasima? Pa jedan je t300 na oglasima tako da mislim da je moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...