daki50 15 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u potrazi sam za lancem i lancanicima za Kawasaki AR 125 ( zadnji 36 zubi i prednji 14), kod nas ga ne mogu naci, a pokusao sam naruciti vani ali je posta preskupa . Ako neko ima neku stranicu da narucim sa normalnom cijenom neka napise. Hvala Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 6, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 6, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja,063697094 p.s. imam za sve motorcikle. .direktno iz uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam te na viber Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Januar 6, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/ Nemoj kod njih. Uvalio mi fake DID. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/ Nemoj kod njih. Uvalio mi fake DID. Ja sam nekoliko puta uzimao delove kod njih (ukljucujuci lanac i lancanike) i sve je bilo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Januar 6, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно неки људи су поштенији кад су ти на дохвату руке. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 6, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/Nemoj kod njih. Uvalio mi fake DID. pa kako fake did da bude,il je did ili nije,to vidis po lancu odmah,ima žig nema žig. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Najveci mi je poblem sto sam iz BiH a vecina njih ne salje ovamo Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Januar 6, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to bio problem (Makedonija). Hteo sam da progjem jeftinije. Platio na nevigjeno i dobio to sto sam dobio. Jedino neko drugi da uzme za tebe, al da plati tek kad vidi sta uzima. Mozda neko sa foruma koji putuje s vremena na vreme za BiH. A proveri i sa ljudima ovde koji nabavljaju robu iz Luisa. Mozda skuplje ali .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Januar 6, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/Nemoj kod njih. Uvalio mi fake DID.pa kako fake did da bude,il je did ili nije,to vidis po lancu odmah,ima žig nema žig. Ma ima zig druze, ali nisu oznake kao na originalu. A tek sto se rasteze... Ipak se nadam da je OK za 7-8 000 km. Nijedan DID do sada nisam zamenio pre 25 000km, a i to je bilo preventivno, pre nekog putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 16, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam kod nas set JT lancanici i DID lanac ali je bez gumica sad ne znam koliko moze trajati. Nisam upucen pa me jos zanima kako mogu vidjeti da li stari lanac ima gumice ( gdje se nalaze) posto sam prilicno zadovoljan sa njim pa da znam da li ce i novi sluziti Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima zig druze, ali nisu oznake kao na originalu. A tek sto se rasteze... Ipak se nadam da je OK za 7-8 000 km. Nijedan DID do sada nisam zamenio pre 25 000km, a i to je bilo preventivno, pre nekog putovanja A da nisi uzeo lanac za manju kubikazu? Koja je oznaka na lancu vx2, vt2, ert2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam kod nas set JT lancanici i DID lanac ali je bez gumica sad ne znam koliko moze trajati. Nisam upucen pa me jos zanima kako mogu vidjeti da li stari lanac ima gumice ( gdje se nalaze) posto sam prilicno zadovoljan sa njim pa da znam da li ce i novi sluziti Ako ima gumice vidi se kao na slici. Po katalogu kod tebe ide bez gumica lanac, ako stavis sa gumicama trajace dosta duze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sta mislite koliko bi mogao trajati nirmalne voznje i koliko cesto ga treba podmazivati Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 18, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bez gumica cesto i izbegavati pranje vodom(gumica sluzi da ne udje voda u osovinice), sa gumicama podmazivati lanac na 300 do 500 km ili posle svake voznje po kisi ili pranja motora. Koliko ce trajati zavisi od odrzavanja, a sa gumicama duplo duze nego bez gumica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam u guevara moto shop na email i ovde u temi ali ne odgovaraju da li imaju. Sutra cu zvati Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neko sa foruma da radi sa JT lancanicima da se cujem, cuo sam se sa Bokolicem ali ne moze narednih 20-ak dana? Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan imam prednji lancanik 500 dinara, lanac 7000 dinara jedino zadnji lancanik nemam trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirati cu te u inbox Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Rijesio sam lanac i lancanike, da li neko ima u prodaji disk plocice, dugo mi je cekati iz Engleske 45 dana Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6708 Napisano Februar 12, 2017 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imas par poznatih sajtova kod nas gde mozes da vidis sliku i dimenzije plocica u ponudi. Kocnice pravi nekoliko firmi na svetu za sve motocikle, tako da cest slucaj da se "gadjaju" od neceg drugog...ponekad nije ni iste marke. Ovo mi konkretno lici na nesto iz Piaggio programa, mada to nista ne znaci. Bitne su mere. Subler u ruke i gledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Octobar 27, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.1.2017. at 12:11, bokilic je napisao: imam ja,063697094 p.s.Koliko kosta za v strom 650 2008 god ? imam za sve motorcikle. .direktno iz uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 27, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...