Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZRX 1200 Eddie Lawson

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Po meni jedan od najlepsih motora, ali pre bih isso na varijantu Z1000 R, GPz 1100 B2 nego ZRX varijante, motor dobar nema greske ali upotrebna vrednost je za nijansu bolja od V max-a, za te novce se kupuje upotrebljiviji motor. Bez uvrede ali realna vrednost mu je 3000-3500€ za stanje kao primerak sa slike!

GPz 1100 B2 ...je po ciklistici CIGLA naspram ZRX...dugacak..lose koci....ram i vesanje samo za pravce za krivine....pa bog neka pomogne...dokZRX  nema tih muka...tako da dva modela su prosto neuporediva,

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -+-, 1006 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Mislim kako se uopste moze moze porediti GPz iz '80-tih i motor iz 2000-tih? Ako se ne varam B2 se pravio tamo do 85, 86...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 339 postova
  • Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C

Pogresno ste me razumeli, konkretan model trazi nostalgicnu klijentelu, potencijalan kupac mora da bude svestan da kupuje motor koji nije za stazu, putovanja, gradsku voznju, a po najmanje enduro ili kros. I iz tog razloga govorim da mu je upotrebna vrednos mala. Bice sada komentara kako nije putni motor ja sam npr isao na ....., ljudi su isli sa tomos-om, mz-om, java-ma ali zna se sta je putni motorcikl. Stojim i dalje da je motorcikl po mom ukusu i voleo bih da ga imam ali tek kao treci ili cetvrti motorcikl!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 132 postova

Motor je jednom rječju "šarmantan" i to je njegova glavna odlika.

Po kubikaži, težini i šarmu je prava muškarčina od motora.

Ko voli taj stari šarm ovo je motor za njega.

Sa druge strane, toliki je dijapazon motora tog tipa koji su jači,lakši,brži, upravljiviji, sa znatno jeftinijom registracijom, i uz sve to su u ovom cjenovnom rangu.

Klijentela za ovaj tip motora je malobrojna za razliku od broja ljudi koji su u potrazi za enduračama, R-ovima ili modernijim nakedima.

Ja sam se iznenadio kad ga je Dentas proljetos tako brzo prodao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112967-prodajem-zrx-1200-r-2007g/?hl=zrx1200#entry1831677 .

Pogotovo zbog cifre koju je tražio, ali eto moja pogrešna procjena.

Volio bih da opet pogrješim, ali pratićemo ovaj oglas i ako cjena  dođe do, po meni realne, viknuću PRODATO !

Ako ode ranije, opet je moja greška i poželiću puno sreće novom vlasniku ! 

Nadam se da nisam povrjedio ničija osjećanja.

Pogresno ste me razumeli, konkretan model trazi nostalgicnu klijentelu, potencijalan kupac mora da bude svestan da kupuje motor koji nije za stazu, putovanja, gradsku voznju, a po najmanje enduro ili kros. I iz tog razloga govorim da mu je upotrebna vrednos mala. Bice sada komentara kako nije putni motor ja sam npr isao na ....., ljudi su isli sa tomos-om, mz-om, java-ma ali zna se sta je putni motorcikl. Stojim i dalje da je motorcikl po mom ukusu i voleo bih da ga imam ali tek kao treci ili cetvrti motorcikl!

Isto miislimo.

Motor je besprjekoran i rado bih ga udomio.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 132 postova

Motor tad nije "brzo prodat". Samo je presao u dvoriste kod rodjenog brata..Ostao je u porodici.. ;)

Znači, ipak sam bio u pravu što se tiče iznenađenja zbog "brze" prodaje.

Čekaću ja njega strpljivo :) .

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

ZRX....je prelep model pun nostalgije...i jedan od 4 modela kada su motori bili motori i licili na motore :) on je pored XJR 1300.....I Suzuki INAZUME. .....i Honde CB 1000 F Big One.....dugo bio u mom izboru... :)

Licno mislim da ovakav primerak ZRX ce lako naci vlasnika. :sampion:

• Podržavam 1

• Drug član, 2599 postova

Jao! 

Mislim da je Kawasaki ovaj model upravo i krstio kao Eddie Lawson repliku.

To je naravno glupost, jer Steady Eddie je vozio hiljadarku + da bi bio neka replika morao bi da ima npr. Kerker izduv.

Nisam siguran u priču o limitiranosti serije kojoj konkretan motor u oglasu pripada, ali sigurno je limitiran na skup od nekoliko srećnika koji ovaj motor imaju u Srbiji.

Da me neko ne shvati pogrešno, po meni ovo vredi te pare. Ne treba mu ništa od dodatne opreme da bude savršen.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja