K_A_W_A 948 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim danas u oglasima da jedan nas clan iz N. Pazove prodaje neku jaknu i pantalone, nazovem, opisem se (visina, tezina) i on mi kaze da je sve kao za mene. Dogovorimo se da cu doci za dva sata. Pozovem mog komsiju Ivana - Road Gunner i dogovorimo se da idemo zajedno. Dodjem po njega a on poneo neku navigaciju ;D Postavi on to kod mene u auto i krecemo. Usput mi nabaci da bi je prodao. Pametna stvarcica nas je dovela tacno do odredista. Saceka nas momak i ja da probam jaknu, kad ono bas velika, tako je bilo i sa pantalonama. Posto mi je bilo krivo sto je doslo do nesporazuma, ja da se ne bi vratio praznih ruku, kazem komsiji da cu ja uzeti tu navigaciju. Tako je i bilo. Marka je GARMIN, nikad cuo ;D ali model sam zaboravio ;D Markone ce to bolje znati. koliko sam ja video za pocetak, meni je to sasvim ok model i mislim da ce zadovoljiti moje potrebe. Eto i ja sam uzeo cuveni GARMIN. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan iskoriscen si maximalno, namensko putovanje :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eh ako je to onaj sto sam ti ja nabavio onda je model Nuvi 250 a ne pricas kako nas je danas odveo nekim zemljanim putevima ( jer smo mu tako zadali) za koje nismo znali ni da postoje. E da posle ove voznje Kawa prodaje A4 sa ubijenim vesanjem ;D . E sad sam ispo dusman em sam te naveo da ubijas auto po offroud-u em sam ti prodao Garmina, reci ljudima i da sam te spasao da ti privremeno montiraju bukagije . Ne znam zasto policajci ne vole crne automobile za zamljenim staklima 'sitnim" tablicama koji voze vozaci bez ikakovog dokumenta i hoce da ih privedu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1160 Napisano April 3, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Aj neka je sa srecom, da te vodi kud pozelis. RD,al` si kvaran! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6517 Napisano April 3, 2008 Enduraš, 6437 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti Gunner-a sto je opasan Dobra spravica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E da, hvala ti sto si me spasao privodjenja u stanicu, jer sam zaboravio vozacku ;D te si ti garantovao za mene. Ali dobro desava se i to. Danas se to desilo meni, a juce "nekom" drugom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e dobar ti taj garmin,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E da, hvala ti sto si me spasao privodjenja u stanicu, jer sam zaboravio vozacku ;D te si ti garantovao za mene. Ali dobro desava se i to. Danas se to desilo meni, a juce "nekom" drugom ;D Mislis zaboravio si i licnu kartu i vozacku, pa ja sam juce platio skolu za nenosenje obe isprave pa sam ih danas poneo da nam se nadje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano April 3, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Nego, tu se vidi neka raskrsnica napred a na Garminu nista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Nego, tu se vidi neka raskrsnica napred a na Garminu nista... Cuti bre Lalajko jos nisam uzeo sve pare PS to je ulaz u neko gradiliste! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi ! ma prevarili te !!! ;D Cestitam ! garmin +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E da, hvala ti sto si me spasao privodjenja u stanicu, jer sam zaboravio vozacku ;D te si ti garantovao za mene. Pa kad nije uzeo sve novce ;D Ko je lud da te pusti u aps kad mu nisi izbrojao sve jurice :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 4, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini uređaja renomiranog metrosexualnog proizvođača. ;-D ps.nadam se da će ti pomoći da,sledeći put kad kreneš u Bn, tamo i stigneš!!! ;-D;-D;-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano April 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini uređaja renomiranog metrosexualnog proizvođača. ;-D ps.nadam se da će ti pomoći da,sledeći put kad kreneš u Bn, tamo i stigneš!!! ;-D;-D;-D ;D ;D ;D Samo do "grance"! Dalje će morati da se raspituje Nije mu Gunner rekao da nema bosansku kartu ;D Lalajko, ja ne vidim raskrsnicu... samo neko poljanče? A to savršeno odgovara slici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Vidim danas u oglasima da jedan nas clan iz N. Pazove prodaje neku jaknu i pantalone, nazovem, opisem se (visina, tezina) i on mi kaze da je sve kao za mene. Dogovorimo se da cu doci za dva sata. Pozovem mog komsiju Ivana - Road Gunner i dogovorimo se da idemo zajedno. Dodjem po njega a on poneo neku navigaciju ;D Postavi on to kod mene u auto i krecemo. Usput mi nabaci da bi je prodao. Pametna stvarcica nas je dovela tacno do odredista. Saceka nas momak i ja da probam jaknu, kad ono bas velika, tako je bilo i sa pantalonama. Posto mi je bilo krivo sto je doslo do nesporazuma, ja da se ne bi vratio praznih ruku, kazem komsiji da cu ja uzeti tu navigaciju. Tako je i bilo. Marka je GARMIN, nikad cuo ;D ali model sam zaboravio ;D Markone ce to bolje znati. koliko sam ja video za pocetak, meni je to sasvim ok model i mislim da ce zadovoljiti moje potrebe. Eto i ja sam uzeo cuveni GARMIN. pa sta ce ti kad isti mozes u telefonu imati ?? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da sta ce mu veci ekran, bolja antena, bolja podrska za program i bolje mape na samom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto morao kupiti taj dan, pa posto mi nisu ni jakna ni pantalone odgovarali, ja uzeo onda Garmina. ;D Vidim, neko ga stalno hvali, nemogu da se setim koji je to clan, ali znam da ga je stalno hvalio, pa reko, ajde da i ja vidim sta je to. I mogu vam reci......nista narocito ;D Odem u svoje rodno mesto, Zabalj i vidim da ga Garmin ne prepoznaje. Dali je to do karti ili sta vec, ali ga nema na mapi. A moje mesto ima 12000 stanovnika. Znaci nije bas malo. Za malo da se nisam izgubio u rodjenom gradicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto morao kupiti taj dan, pa posto mi nisu ni jakna ni pantalone odgovarali, ja uzeo onda Garmina. ;D Vidim, neko ga stalno hvali, nemogu da se setim koji je to clan, ali znam da ga je stalno hvalio, pa reko, ajde da i ja vidim sta je to. I mogu vam reci......nista narocito ;D Odem u svoje rodno mesto, Zabalj i vidim da ga Garmin ne prepoznaje. Dali je to do karti ili sta vec, ali ga nema na mapi. A moje mesto ima 12000 stanovnika. Znaci nije bas malo. Za malo da se nisam izgubio u rodjenom gradicu Sreca tvoja te nisi konsultovao Gramin ijnace bi se jos vrteo u krug :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano April 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto morao kupiti taj dan, pa posto mi nisu ni jakna ni pantalone odgovarali, ja uzeo onda Garmina. ;D Vidim, neko ga stalno hvali, nemogu da se setim koji je to clan, ali znam da ga je stalno hvalio, pa reko, ajde da i ja vidim sta je to. I mogu vam reci......nista narocito ;D Odem u svoje rodno mesto, Zabalj i vidim da ga Garmin ne prepoznaje. Dali je to do karti ili sta vec, ali ga nema na mapi. A moje mesto ima 12000 stanovnika. Znaci nije bas malo. Za malo da se nisam izgubio u rodjenom gradicu Jok nema ga... Nema ga detaljno sa ulicama, ali je svako mesto prikazano na karti. Izlaze nove ispravke i dodaci pa će uskoro biti i detaljan prikaz i ostalih mesta... Žabalj ćeš naći tako što: "Kuda idemo" - "Gradovi" - "Upiši" - upišeš Žabalj i to je to... Ako ideš preko "Kuda idemo" - "Adresa" - "Odaberi zemlju" - Srbija - "Unesi grad" - Žabalj... izbaciće ti da "nema nađeno" jer ne postoji detaljan prikaz ulica. 115 gradova je trenutno odrađeno na nivou ulica (SCG Route 1.6) ostali se obrađuju i svaka dva-tri meseca se dodaju po 15-20 mesta i rade se primećene ispravke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Fala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Al mi samo neide u glavu kako ga nema, ipak nije malo mesto. ??? I kad ce ga biti. Da da menjam karte kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 5, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=17403.msg227321#msg227321 date=1207348860] Pa da sta ce mu veci ekran, bolja antena, bolja podrska za program i bolje mape na samom ;D pa mape su iste.. @markone,ja imam scg 1.5,jel velika razlika izmedju 1.6 i 1.5,da znam da li da se zamaram s tim,da ubacim il ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6517 Napisano April 5, 2008 Enduraš, 6437 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo pregledaj ovaj link pa ces videti da li ti se isplati ili ne http://www.garmin.co.yu/vesti.php?id=24 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesto Golibinci, a nema mog Zablja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1160 Napisano April 7, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesto Golibinci, a nema mog Zablja Pih, pa kupi Garmin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...