zlig0r 1929 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sad kontam kako je comanima kad im padne diler... vrati se imenjace - sve ti je oprosteno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, zlig0r je napisao: sad kontam kako je comanima kad im padne diler... Hahahahahahahahahahahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 11, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ja bez družine ni na odmoru... Izvinite zbog malo čekanja drugari, bio sam po nekim lepim lokalitetima gde mi net ni pri malom mozgu nije bio. Sve što je lepo prekratko traje tako da sam opet tu ali to ne znači da mi i ovde nije lepo. @piki @LuckyVladano @vidakn Sve pribeleženo, zovem vas ovih dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Mi se vec culi,sve dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 16, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja se po običaju prijavljujem za jednu kanticu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 16, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio po RO ovih dana. Sad sam ponovo tu, zovi kad mozes. Pozz i hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 18, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica @LuckyVladano Čujemo se ubrzo bruderi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 19, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neće to dugo izdržati pored tebe i tvoje bolje polovine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 25, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ova zadnja tura je blaza nesto cini mi se, mislim na slanocu i miris. Ili sam ja posle ovih desetak kutija razvio toleranciju i sad mi treba nesto jos jace ha ha ha.Sent from my LG-K420 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate, jutros je moja unuka od 1,5 godine klopala samo sir, a meso preskakala Evo koliko je ostalo Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @floydkad ce tura za ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 29, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad će neki bik da doprinese čovečanstvu? Ne samo krave. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 29, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze,moze,moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bik je trenutno u fazi finalnog opraštanja sa ovozemaljskim lepotama, znači valja ga očekivati uskoro na kukama... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/29/2019 at 2:07 PM, piki said: @floydkad ce tura za ns Izvini molim te kolega, nisam te zaboravio nego sam u poslednje vreme svaki čas nešto na putu pa ne stižem ništa da završim. Za sada za NS imamo samo tebe i drumsku lisicu pa čekam da se još ko prijavi da bi slanje bilo isplativo. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 7, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li ti sira, za slučaj da neko od nas dolazi u Bg. ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17197 Napisano Novembar 7, 2019 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, floyd je napisao: Bik je trenutno u fazi finalnog opraštanja sa ovozemaljskim lepotama, znači valja ga očekivati uskoro na kukama... Možda nije politički korektno prema biku , ali planiraj me za dozu od prošle godine (ukupnu!) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, drumskalisica said: Imaš li ti sira, za slučaj da neko od nas dolazi u Bg. ? Imam, naravno ali ja od sutra do ponedeljka neću biti u Beogradu pa ću ti poslati na pp broj telefona moje devojke koja će ti dati sir za tebe i Pikija ako budeš dolazio. 3 minutes ago, severian said: Možda nije politički korektno prema biku , ali planiraj me za dozu od prošle godine (ukupnu!) Rešeno Seve, obznaniću ovde čim stigne sveže odimljeni toro de Pestero. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za par kilograma bika, i to onaj ledjni deo. Za sir cemo lako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 7, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Astral said: I ja sam za par kilograma bika, i to onaj ledjni deo. Za sir cemo lako. Upisano! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bespotrebno naglašavati da bih i ove godine rado ocenio kakav je bik bio. Isto vazi ako slučajno bude one ovcije ... zaboravio sam joj ime. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 8, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, upiši derde i mene za tog rogatog. A sir bi uzeo mladi, ako ima, ali od kraja sledeće nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Da nema mozda pola te kutije sad za vikend , mislim da imam nekog posla u Bg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...