Goranbj 33 Napisano Decembar 21, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ćemo da vidimo kakvi su im vozovi, mislim spavaca kola, i ima li kakva crvena u vozu. Zoki brate drž se, svi smo uz tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Decembar 21, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Свака ти част. Уживам и пратим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Decembar 21, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, opet sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 21, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kvacilo izgleda sa delovima od kocnice bajsa,genijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 22, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kvacilo izgleda sa delovima od kocnice bajsa,genijalno. Bravo...to mi je i rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 22, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kvacilo izgleda sa delovima od kocnice bajsa,genijalno. Bravo...to mi je i rekao... Ko da je sa one tvoje plavo - sive ponike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi azijati nešure svinje, jel im to neki običaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da su svi dobro obučeni, čak i jakne, a dole papuče na bose noge 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 22, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da su svi dobro obučeni, čak i jakne, a dole papuče na bose noge I ja se jos uvek cudim da vecina njih nema carape... cak i u planinama gde je bilo po prilicno hladno...isto bez carapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moda je čudna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Erotika ba, goli članci a crni tabani (Ali sto je najbitnije, svi srećni ili bar tako deluju) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano Decembar 22, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Za boju - kako ti volja , al mislim da bi gepeku trebalo ucvrscenje ( rekao bi da se oslanja na blatobran ). Valjalo bi kad bi sa onog roza Minska uzeo one bocne gepeke ako ih ima obadva ( deluje kao da ima samo desni ) - mozda su ruzni, al su jako prakticni . ( Ako treba negde da se promuvas preko granice, samo nakacis par bala sena i niko te nece ni pogledati ) pravi lisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Užuvaj Zoki i za nas, ovde kod nas ne izlazimo iz minusa, temperaturno, daj još tih toplih fotki da se ugrejemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prespavana noc u spavacim kolima voza.... a pre ubacivanja motora u voz izvukli su gorivo i ostalo je minimalna kolicina tako da sam odmah u Hanoju morao da trazim pumpu i naravno sto pre iz grada da bih izbegao jutarnju guzvu...koju ustvari i nisam izbegao na kraju balade...odvratna voznja u tom haosu posle nekog vremena iako sam imao maramu preko nosa i usta osecas ustima neki gorak -kiselkast ukus....odvratno.Da bih izasao iz grada uzelo mi je skoro dva sata jer cak i posle 130km bilo je dosta saobracaja a i sa leve i desne strane duca do kuce sa malim biznisom u prizemlju sto ...klopa sto namestaj,prodavnica...i razne usluge ...to bi bilo kao da vozis od beograda do G.Milanovca ulicom koja ima sve to. kasno po podne stignem do nekog pansiona ...koji onako bas izgleda kako treba i odlucim da tu prespavam ...bacim se na pranje vesa i sredjivanje sitnica....kostanje isto 200.000 sto je oko 9 US i ujutro pocnem da se pakaujem ..kad cujem kisa se sruci i to provala oblaka ..proverim vreme na netu ...sutradan prolepsavanje i odlucim da ostanem dan ...to iskoristim da ucackam mesavinu i svecicu novu na Minsku ...tako da to radi kao sat sada ...testirano ..a u vece me gazda pozove na veceru kod njih i ugoste me ... Iz njegove price a malo prica engleski...ziveo je 5 god u Poljskoj sa bratom i radili su sa robom iz Vijetnama .patike,majice al se na molbu roditelja vratio i ulozio 50 hiljada u ovaj objekat sa zajmom od banke isto toliko. Kao i sve komunjarske zemlje pasos se predaje na recepciju do polaska i cak tu noc mi je dolazila policija sa vlasnikom u sobu ali samo su me pogledali i naravno posto ne izgledam kao neki ,spijun samo su rekli ...kao ok je, i otisli. Dan svane ...spakujem se i platim sobu pa na put..a da napomenem,sada vozim taj cuveni put Ho Shi Minh road ( 15tica ) zbog kojega sam i dosao ovde.Opalim Minska prede kao maca posle stelovanja ...svratim na dorucak i naklopam se nekih palacinki od rizinog brasna..nastavim kad u susret mi neki auto blica kao lud ...reko murja ili tako nesto al boli me uvo...furam ja kad posle par minuta prestize me taj auto staje ispred mene i izlazi covek...kad ono gazda od pansiona ...aaaaaaauuuuuuuuuu odmah sam skapirao ..PASOS ebeni pasos niti mi je on vratio niti sam ja trazio..a od toliko putovanja u zivotu nikada nisam dokument neki zaboravio ili izgubio..al uvek ima prvi put ,zar ne Covek me jurio preko pedeset km da mi to vrati... sampion...HVALA TI Nastavak puta je bio sa nekom sitnom kisicom koja i nije bila kisa ali je put bio vlazan i naravno od prednjeg tocka patike su brzo postale mokre ma da su gototex postavljene tako da i to pomaze da nepropustaju vodu. Predeli su ravnicarski u ovom delu Vijetnama malo pored reke i dosta polja koja se obradjuju ,,a ova polja sa suncokretom mislim da su ogledna polja i skupili se da proslave cvetanje ili tako nesto...klasika ko Vuciceva izdrkavanja i otvaranja silna...sistem je sistem. Tako pristignem u Huang Khe ...nadjem hotel al 250000 sa wi - fi smestim se probam net ...nema sanse cas oce cas nece ...sidjem i poguram ih da mi spuste cenu i naravno prihvate... a ja imam SIM sa neogranicenim neto pa se prikacim preko telefona jutros a bacih pogled napolje ...magla neka nadam se da ce popustiti ...jer idem prema Khe Sanh cuvenom mestu u Vijetnamskom ratu gde su amere bombardovali 77 dana bez prestanka ...to se secam jos iz klinarskih dana ...a eto stici cu i tu posle toliko godina. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 24, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Oni izgleda peku palacinke samo sa jedne strane i to na nekoj pari ako sam to dobro shvatio? A one sajle razvucene pored puta - valjda su umesto onih metalnih odbojnika ? - to mi bas ne deluje kao neko sretno resenje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zoki koliko kilometara je Minsk sabio do sada ? Mogao bi povremeno ubaciti neku kartu sa odvozanom dosadasnjom rutom , za nas koji smo slabi sa geografijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Higijena im je na nivou. Kao u onom naselju pored obrenovackog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 24, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vrv zato kao i Indijci jedu ljuto, da ne pokvare stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok, do sada sam presao oko 2200km.. a i to teskih planinskih uzbrdica i krivina mali milion... a da ne bi crtao po mapama ...u prethodnim postovima sam navodio mesta odaklesam sam isao ili ka kojima sam isao ...malo prosunjati po karti ili klasicno googlovati ..lako se davideti gde sam i kuda bio..a otprilike sam pravio krug u kontra smeru kretanja casovnika uz granicu sa kinom.... A za ljuto,..da vole ljuto i na stolu ti uvek stoji ljut sos ili donesu uz jelo...tako da sam se vec nekoliko puta dobro zaljutio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam negde propustio u citanju, ali me zanima kako se ulazi u Kinu i ko sve moze da udje? Koliko mislim, ti imas i US pasos, mozda si mogao i po bratskoj nam republici se vozati Hvala ti sto nam prenosis slike i video iz te daleke drzave. Pratim i na fb. Sretan nastavak tvoje predivne avatnure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Sa motorom uci u Kinu je zeznuta procedura koja mora da se planira par meseci unapred i obavezno je imati vodica i kojom rutom se ide a to sve kosta i onda moras da platis vozilo u kojem ce sedeti vodic a neki to organizuju s time sto se preko drustvenih mreza nadju i udruze za takav put i time dele trosak... Moj ulazak u Kinu bi me onda stavio u proceduru ponovnog angazovanja oficialne agencije za dobijanje pred vize ili apruval pisma pa onda ponovo u red za vizu ,par slika itd ...jer sam imao vizu za jedan ulazak i to kosta 25 US plus to pismo 12 US. i nije mi se bas islo preko grane da bi samo rekao ..e kao bio sam u Kini...nije isto kao da sam bio neko vreme...otom potom ima dana za ...megdana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo neke price da je jako komplikovano uci kopnenim putem u Kinu, ali eto odgovora iz prve ruke i puno ti hvala Uzivaj i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hotelski recepcionar ima krevet ...a non stop je na telefonu...kao i svi ostali samo bulje ili u TV ili u fontele.. tako da .treba dobro da se izvices da bi nekoga u prodavnici dozvao a vidim preko puta pekara i to je ujedno i garaza za njegov auto..higijena nema sta... a malo dalje spazim BMW ok zacudim se da u ovakvoj maloj prasnjavoj carsiji ima i to ...kad malo bolje zagledam levo Rolsika nova ko ispod cekica...da ne poverujes...ovde definitivno nema srednjeg staleza...komunizam je cudo.. Uveliko sada vozim taj Ho Shi Minh road i natrcah na plantazicu gume...cede li ih cede a vec je pocelo sipanje benzina iz flase odnosno pumpe rucne na motanje. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak ide u planine gde taj put bas postaje zanimljiv jer je sirok oko 2.5 m i od betona je sa a negde sam video tablu na zidu da je radjem 1959...definitivno u dobrom stanju cak i pored kanali su cisti i vidi se da se odrzava a takodje sam video radnike na nekoliko mesta gde ciste odrone. Dzungla na sve strane ..ako bi zagustelo ...nema gde drugo nego odmah uz ivicu..al sreca nema saobracaja jer za dva dana voznje sreo sam 4-5 auta i van sela mozda tuce motorcica lokalaca. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A mi mislili da je kod nas loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...