sale-kum 351 Napisano Decembar 1, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam, pri prodaji mog TDM 900, u račun uzeo navedeni skuter. Mislio sam da će on zadovoljiti moje projektovane potrebe, ali posle probe i brojnih ubedjivanja okoline da on nije za dvoje krupnijih koji bi se vozili po gradu, ali i na izletima po okolini, prihvatio sam sugestije. Zbog toga prodajem ovaj simpatični skuter, bestseler u Evropi. Honda je 2008. god, ima oko 37000km, originalni kofer koji se otvara istim ključem kao i ostale brave, dve nove Michelin gume, visoki Kappa Vizir i registrovan je do 09.2017. god. Naravno da imam dva ključa Motor ima 153ccm, radi kao satić, ima ubrizgavanje goriva PGM-FI i kažu da troši kao upaljač, nema nikakvih čudnih zvukova ili nepravilnosti. Prethodni vlasnik ga je ukrašavao "carbon look" folijom, što je već stvar ukusa. Obzirom kako sam skuter dobio, u mogućnosti sam da ga ponudim po, mislim, konkurentnoj ceni od 1250 Eur za forumaše. Da napomenem da sam danas kupio drugi skuter u skladu sa mojim potrebama, pa nažalost nisam zainteresovan za zamene. Evo i par slika, a više će biti čim stignem da ga slikam po danu. Da ne zaboravim, tel je 063/363940 Sale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje TDM-a da si ostavio, nemas 200 godina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 1, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pojuriću se ja sa tobom mojim novim vozilom, ne brini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Ti si video moje novo vozilo, zar ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, još na gulašu . Ali ti moje nisi :jee1: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sale koji skuter si kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sad trenutno imam 2. U zameni za TDM sam dobio Hondu SH 150i koju prodajem jer mi je premala iako je savršena za grad. Kupio sam Piaggio Xevo 400 koji planiram duže da vozim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, još na gulašu . Ali ti moje nisi :jee1: Naravno ja se samo malo šalim sa Lakijem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo još poneka slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 405 pregleda i niko ne komentariše. A skuter je stvarno izuzetan za grad i bestseler u svojoj klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 3, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega naci ce se kupac ne brini, skuterce je babaroga! Gotova je sezona tako da i interesovanje opada, ali sa ranim prolecem ode to skuterce dalje ☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sale je moj drug !!! Samo mi je jako, jako zao sto je odustao od odlicnog motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 3004 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prosledio sam drugu broj, nadam se da cete zavrsiti posao! pozz (treba neki pikap da proda, ali nikad se ne zna) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sale je moj drug !!! Samo mi je jako, jako zao sto je odustao od odlicnog motora... Zato ću sada moći da se vozim u papučama, sandalama, brodaricama, šimikama :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 4, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Hondica je odlicna za grad, ali ne potcenjujte taj maxi skuter od 400cc, na njemu je osecaj brzine skroz drugaciji, nema vetra i nema menjaca da se motor razdere malo da se oseti brzina, ja i ne primetim kad stignem do 120/130, oprema je itekako pozeljna, izvinite za offf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Decembar 5, 2016 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam bio u Italiji video sam da se vise voze honde sh nego piaggio ili aprilia. Pratio sam tamo njihove oglase i mogu ti reci da si stvarno konkurentan sa cenom. Ovaj tvoj trosi kao upaljac ! Da sam trenutno u potrazi za skuterom imao bi sigurno ozbiljnog kupca. U svakom slucaju puno srece u prodaji. Ja sam beverly 2 meseca prodavao i samo najednom se javio covek i kupljeno. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam bio u Italiji video sam da se vise voze honde sh nego piaggio ili aprilia. Pratio sam tamo njihove oglase i mogu ti reci da si stvarno konkurentan sa cenom. Ovaj tvoj trosi kao upaljac ! Da sam trenutno u potrazi za skuterom imao bi sigurno ozbiljnog kupca. U svakom slucaju puno srece u prodaji. Ja sam beverly 2 meseca prodavao i samo najednom se javio covek i kupljeno. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Koliko sam ja video, od prva 4 najprodavanija motora (svih vrsta) u Italiji, 3 su bile Honda: SH 150i, SH 300i i SH 125i Ovde su na oglasima bila 2 komada 2007 po traženim cenama 1400 i 1450 i oba su otišla, tako da ja i nemam prevelikih dilema. Pošto sam u medjuvremenu rešio i problem smeštaja, mogu mirno da čekam kupca do proleća i da se povremeno, kad vreme dozvoli, provozam. Možda stignem i da proverim koliko stvarno troši . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Taj od 1400e je bio moj. Jedino sto je presao 12000km i kupljen 2013 sa 0km... Otisao iste nedelje. Moj je trosio od 2,5 do 3,2L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Taj od 1400e je bio moj. Jedino sto je presao 12000km i kupljen 2013 sa 0km... Otisao iste nedelje. Moj je trosio od 2,5 do 3,2L. Njega sam i primetio zbog neobične "istorije", ali si ga brzo prodao. Ali drugi je bio sa sličnom kilometražom mojoj, jedino što je imao 3 kofera koji mi nekako ne idu na ovaj skuter, tražio je 1450 i otišao je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ode i Honda. Stvarno mi je krivo što se niko sa foruma nije ni raspitivao za ovaj stvarno odličan skuter. Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...