Jump to content

Moto Zajednica

Bolje vas nasao ;)

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ne tako davno, 1977. godine, rodio sam se kao prvo muško dete u porodici. Dadoše mi ime Miroljub, ali su to ime koristili uglavnom roditelji i rodbina dozivajući me kad god bih napravio neko sranje. Zato i danas kad čujem "Miroljube!!!" uglavnom prvo bežim, pa posle, sa bezbedne udaljenosti proveravam situaciju.

U mirnodopskim uslovima svi me zovu Miša ili Miško, ako u društvu ima još neki Miša koji ima metardevedeset i stodvaes kila. 

Sa ljudima sam uglavnom dobar (mada sam sa psima mnogo bolji), osim onih dosadnih likova, koji nemaju pametnija posla nego da se odmah za Miška u'vate, pa krenu da smaraju.

Što se živaca tiče, iako već 40 godina živim ovde, mislim da mi je fitilj pristojne dužine za normalne i pismene ljude. S onim drugima, pucam ko C4.

Za dvotočkaše sam zainteresovan već neko vreme, pratim forume, balavim gledajući reportaže sa raznih skupova i putovanja, ali svog dvotočkaša još uvek nisam imao. Zanimaju me choper/kruzer motori i planiram da početkom 2017. ispazarim nešto do 250cc, radi savladavanja osnova. Svestan sam da će se vrlo brzo razviti želja za jačom mašinom, ali, korak po korak.

Drago mi je da smo se upoznali, i pozdravljam vas sve. Nadam se da se sa nekima od vas uskoro i sretnem na nekom od skupova.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja