BokyBoy 17011 Napisano Maj 16, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Robertov auspuh za Tandzaru i bio prezadovoljan, čovek je jednom rečju umetnik... I naravno, pisalo je na njemu Race...samo bliže grani nego izlazu jer je top bio kraći i selna bi baš bila preko logo-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 23, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio auspuh kod Roberta u skorije vreme, jel jos uvek aktivan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 23, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ne radi covek vec godinama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/181787-race-auspusi-ada-omaž-i-zahvalnost-robertu/#comment-2620200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragon Ada radi još uvek i više je nego korektan.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Radi Dragon. Meni je prosle godine radio cev za Remus. Pedantna radionica i on pedantan majstor. Robert vec jedno 4 god ne radi, izuzetno ljubazan gospodin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 23, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, nisam znao da je covek otisao u zasluzenu penziju, krivo mi je sad sto sam prodao s motorom auspuh koji mi je on pravio pre nekoliko godina, maltene identicna kopija kratke Yoshimura Tri-Oval. Zvuk nenadjebiv, na nizim obrtajima za po gradu umeren, a kad ga zavrnes, neverovatna melodija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. Dragon nema takav zvuk. Race je nesto sto je posebno. Ja sam polovan jurio al nisam nasao pa sam se zadovoljio sa Remus, al nije to taj zvuk. Drugar ima Yoshi tri oval na bandzi 600, zuji fantasticno. Moj se naspram njegovog dere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na f650 gs Dakar imao Robertov Race izduv i ono je prosto neverovatna muzika za usi. Takva dubina i snaga zvuka kad das maaalo jaci gas - ne znam gde pronaci i kako opet tako nesto imati na sledecem motoru. Roberte, svaka cast. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 16, 2023 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju karbonski oval ADA RACE auspuh, u temi je pod br.9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ovaj auspuh zvuči na AT... Promenio Septembar 16, 2023 član Libero promena linkova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Octobar 20, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je cucao kod mene na Tandzari, striktno sam trazio od Roberta da top bude malo kraci, do kraja gume i da se promeni mesto ziga, zbog selne... i ispostovao me vrhunski, o zvuku necu ni da pricam, ispadaju plombe...duuuubok i mocan. cak sam dobio i mrezicu za u cev. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 20, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Joj kako bih ja to rado stavio na moj GS Gde pronaciii? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Octobar 20, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Ćomi- je napisao: Joj kako bih ja to rado stavio na moj GS Gde pronaciii? Nazalost, vise nigde, Robert vise ne radi...steta...jedino da juris negde polovan pa da budzis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 20, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan A znam da je odavno prestao da radi, zato sam i smoren. Na prolece definitivno krecem u potragu za njegovim proizvodom koji bih mogao iskoristiti kako treba za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 20, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Race auspuh - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Race , nov nekoriscen auspuh. Nije kinez. Materijal od kog je napravljen je inox . Mogucnost ugradnje. Za vise... Recimo, moze li ovo instant na moj motor npr? Ili pak mora gomila nekih prilagodjavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Octobar 20, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan meni lepsi ovaj Oval Race - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Oval Race auspuh, nov ne koriscen, nije kinez. Na fotografiji pisu dimenzije auspuha. Mogucnost ugradnje. Za vise informacija pozvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 20, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovakav zvuk bih ja odmah potpisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, BokyBoy je napisao: meni lepsi ovaj Oval Race - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Oval Race auspuh, nov ne koriscen, nije kinez. Na fotografiji pisu dimenzije auspuha. Mogucnost ugradnje. Za vise informacija pozvati Koja je ovo fora? lik ladno stancuje auspuhe sa Race logom. Boze me sacuvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2023. at 10:45, Ćomi- je napisao: Evo ovakav zvuk bih ja odmah potpisao. Mislim da za ovako glasan zvuk mora da se eliminise srednji lonac sa katalizatorom i da stavis Y racvu. Ja sam na mom R1150r imao otvoreni Sebring ali mi je ostao katt ispred i prigusio je zvuk bar 50%. Meni je to bas odgovaralo jer nije bio naporan za voznju a ipak je bio sasvim dovoljno bucan da se cuje u saobracaju. Samo da znas da oni Race auspusi nisu originalni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 21, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Hvala ti za info. Uradicu to onda na prolece jer mi je zvuk neverovatno bitan i mnogo mi utice na osecaj u voznji. Y pipe + neki Remus, Race Ada, Leo vince znaci radice posao. Jedva cekam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...