Darko Mihajlovic 5182 Napisano Novembar 5, 2016 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za voznju ... kolike su cene nocenja bile po osobi , i koliko je love potrebno za celu igranku za dvoje ? onako , priblizno , ne moras u evro , ako se secas ? u junu / julu/ avgustru planiram jako jako slicnu turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa suprugom ovog leta za tri nocenja potrosio oko 220 / 250 evra , komplet sa osiguranjem i ostalim zajebancijama, bila je poseta i Branu. Posle toga isao sam sa ortacima na dva nocenja , samo TF i TA i potrosio oko 130 evra. Nocenje na TA 25 evra dvokrevetna soba, kod jankovica 12 evra za dvoje, hrana u restoranima kao kod nas ili malo jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5182 Napisano Novembar 5, 2016 Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan top... u kom gradu je taj Jankovic ? bas je povoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.turistinfo.ro/curtea_de_arges/cazare-curtea_de_arges/pensiunea_jankovic-c38776.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Novembar 5, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Darko, od prilike smo i mi potrošili oko 120-130 eur po osobi za sve,tri dana,dva noćenja.Dva puta smo jeli u restoranu,cene su skroz pristojne.Smeštaj u Curtea de Arges je bio oko 11 eur, (nije kod Jankovića) a u Sibiu 16 eur po osobi.U Sibiu je bio Rock festival tog vikenda i sve je bilo puno, jedva smo našli slobodan apartman ali je bio odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Za Послато са Tesla L7 Quad уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosBajker 3 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: XVZ 1300 Venture Rojale Prijavi odgovor kao problematičan pregrejalo se ulje u kocionom sistemu za zadnju kocnicu,izgubilo viskozitet,te otkazala zadnja kocnica. imao sam to iskustvo po alpima. inzinjeri kazu da na dve godine treba menjati kocionu tecnost. na sve pride utice prtljag na motoru koji svojom stacioniranoscu oko zadnjeg tocka dodatno umanjuje hladjenje diska,plocica i ulja. kad se ulje oladilo,kocnica proradila. ovo kazem kao covek od struke. ovo mi je posao. to ulje u kocionom sistemu posle takve voznje treba promeniti novim kocionim uljem. 22 dana pre vas sam sa cerom odvozao istu turu. lepi predeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosBajker 3 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: XVZ 1300 Venture Rojale Prijavi odgovor kao problematičan pratim ja vase putopise. BRAVO! divno je kad se dama upusti u medjunarodne voznje motorom. moja cera putuje samnom. uskoro ce i ona tako jezditi drumovima sama ili sa svojim vrsnjacima. vama cestitam na smelosti i hrabrosti za svoje poduhvate! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Majo a ekipi svaka cast za solidarnost i podrsku.Kad smo kod podrske,obezbedicu ti nalepnice za diverziju ako(kad) je budes sredjivala(time se bavim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 26, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima, a tebi Maki posebno! Ja, VladaSD i IgorXT smo prosli istim putem nekoliko dana posle vas. Priroda je bozanstvena i u svakom slucaju, kao i vama, ovo nam je bila jedna od lepsih voznji u svakom pogledu. Sto se mene tice, preporuka svima koji nisu odvozali TF i TA da to urade. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna tema u kojoj se skoro 10 godina razglaba o definiciji mitoloskog bajkerskog bica. Reako bih samo "Onda gledaj lafcino." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Novembar 26, 2016 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Super! Ta isti dan, 31. jula ove godine, Transalpinu prevozili smo u isto smeru i nas dvoje. Evo nekoliko slika.... prema vrhi TF, na vrhu TF i slika naše kompletne rute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Procitano sa zadovoljstvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klečko 1 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za nekog zivotna avantura. Samo tako napred. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Teta(s razlogom) Majo, jednog ste mladog bajkera u ovim sneznim danima svojim pisanjem naterali da sanja o jednoj takvoj voznji.. bice valjda 2018te Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Decembar 1, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lestra951, jedan mali savet za tebe i ostale mlade kolege. Samo polako, nigde ne žuri, stići ćeš svoje snove. Tanka je linija po kojoj se mi bajkeri krećemo.Prvo budi siguran da možeš da je ispratiš, a i onda dvaput pogledaj oko sebe pa kreni za svojim snovima.Jedino tako će zadovoljstvo tvoje a i tvojih bližnjih biti potpuno ☺ Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11916 Napisano Decembar 2, 2016 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Teta(s razlogom) Majo, jednog ste mladog bajkera u ovim sneznim danima svojim pisanjem naterali da sanja o jednoj takvoj voznji.. bice valjda 2018te Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Ajde,ajde bice to i pre 2018,gde je sve Steva stizao sa kinezom,sto bi ona baba sa reklame rekla -a otkad je presao na yamahu skoro smo ga i ozenili . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...