Немања 2161 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 802 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan И ја сам тако непланрано узео да га возим. Циклистика одлична, лакоћа управљања такође, кочнице изврсне, обртни као воз ( мада и Версис има можда и бољи)По мени одличан туринг за вожњу до 130, и за гажење километара и километара, што сам што удвоје Џарнуо сам га 170 и делије као да ће да експлодира, једноставно му не прија. Версис ми на 170 тек зарежи и тражи још…Безобзира што га возим, мислим да јапанци су и даље бр.1 што се тиче поузданости, квалитета, одржавања-однос цене-квалитета-добијеног. Да је за неки офф, као што је на реклами (мада и девојка на инстаграму изгледа фул а кад је видиш уживо-плач мајке Божије)мислим да није, силажење са асфала и вожња земљаним путевима-ок за све остало је лакши и агилнији мотор…Да је добар јесте, да је најбољи далеко од тога…кад га будем изгустирао, вероватно ми је следећи мотор испод чекића, маде ин Јапан и са забраном отуђења мин 5година… 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Mart 7, 2024 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste narucili led far i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5657 Napisano Mart 7, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao ovde nigde da nadjem, pa sam porucio sa Alija, far sa štitnikom oko 150e izadje, pa kad stigne stiglo je. Uglavnom ide sraf na sraf ako sam dobro ukacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano Mart 7, 2024 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Probas Teneru , Afriku i Multistradu , i za čas demantujes sebe u recenici "tesko ga je uporediti sa bilo cim... " Multistrada je vise u klasi sa BMW XR-om nego sa GS-om, Afrika i GS realno nisu ista klasa iako se vode kao enduro klasa, a Tenera 1200 i GS 1200 se mogu svrstati u istu klasu gde je GS bolji u svim segmentima. GS tih godina u fabrickom paketu opreme poseduje ESA ogibljenje (koje nama ni jedan od navedenih modela), modove voznje, ABS, ESP, ASC... Ima telelever ogibljenje, koje se brzo svidi vozacima i brutalno kocenje...sve ostalo je u sustini manje vise isto. Ne budimo pristrasni i ne delimo se na BMW sektu i one koji vise mrze BMW nego sto vole svoj motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Mart 7, 2024 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo userem se kad cujem da motor (bilo koji) ima modove voznje. Druze, daj mi koliko ima maksimalno snage i obrtnog momenta, a ja cu da mu budem modovi voznje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9455 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1941 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan BudjevacZa oko 9000e može da se kupi GS 2011.-2012. God ili Tenere 1200 2014. Tenere 2014. Ima modove, ima elektronsko vešanje, ima ABS, TC u više modova opet. Tenere je fabrički ugušena, da bi ispunila Euro norme, što se relativno lako rešava i postaje drugi motor. Najveća mana mu je težina, ali na kraju kada izađeš na auto put, ta težina te drži stabilnim. Osećaj vožnje Tenere i GS na velikim brzinama na auto putu je debelo u korist Tenere. Manevrisanje je lakše sa GS, tu se slažem, kao i za kočnice, ostalo..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano Mart 7, 2024 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, muljaz je napisao: Evo userem se kad cujem da motor (bilo koji) ima modove voznje. Druze, daj mi koliko ima maksimalno snage i obrtnog momenta, a ja cu da mu budem modovi voznje. To je dobro... Znaci da nemas zatvor. Slazem se sa tobom, motor se vozi se osecajem. Dzabe sva elektronika ako nema osecaja i znanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano Mart 7, 2024 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, ProMaster je napisao: @Bojan BudjevacZa oko 9000e može da se kupi GS 2011.-2012. God ili Tenere 1200 2014. Tenere 2014. Ima modove, ima elektronsko vešanje, ima ABS, TC u više modova opet. Tenere je fabrički ugušena, da bi ispunila Euro norme, što se relativno lako rešava i postaje drugi motor. Najveća mana mu je težina, ali na kraju kada izađeš na auto put, ta težina te drži stabilnim. Osećaj vožnje Tenere i GS na velikim brzinama na auto putu je debelo u korist Tenere. Manevrisanje je lakše sa GS, tu se slažem, kao i za kočnice, ostalo..... Cenu ne treba porediti jer prilikom kupovine novog motora BMW je skuplji za +- 10.000e od drugih, samim tim ce i posle 5, 10, 20 godina biti i kao polovan skuplji. Da li Honda Afrika stara vredi kolika je trzisna vrednost trenutno? To kupuje ko hoce i ko voli i dzabe poredimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 7, 2024 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zanimljiva tema pratim Vozio sve ovo,nesto 50 a nesto i 1000km ali nijedan mi nije kao Varadero a da ne spominjem Africu. RT-e sam sam vozio dosta kilometara(za dobar utisak)2013 vazdusar sam uzeo da zamenim Varadera od cega sam odustao.Ciklistika odlicna,kocnice odlicne ubrzanje osrednje dodje do nekih obrtaja i tu stane sve ukupno dosadan ali je avion za auto put i u dvoje,2015 LC vozi tast i bio je kod mene 2 nedelje dok mi je motor bio u Srbiji. Na njemu je ogibljenje dobro ESA,kocnice dobre,menjac zali boze ja sam se plasio da saltam da se nesto ne polomi(velika razlika izmedju njega i vazdusara koji nema Hondin menjac) sve u svemu vise mi se svideo stariji nego noviji RT. E sada Gs 2009 dobro ogibljenje (nije ESA),dobre kocnice ali dosadan na gasu 2010-2012 GSA jedan sa ESA drugi na touratech, razlika bolje se ponasa sa touratech ogibljenju stvarno kao voz i lako kao bicikla po krivinama. 2015 gs pre nekoliko dana doterao drugaru Menjac bolji nego na rt kocnice super, ogibljenje dobro(nije ESA) i mnogo je zabavniji na gasu od vazdusara. Da li bi menjao Hondu za GS-a? Ne,nekad sam pomisljao ali kada sam sve ovo probao ne pomisljam vise. Mozda ako bi ga kupio dosta ispod ovih trazenih cena pa da mi bude lakse i da je GSA. Promenio Mart 7, 2024 član Vampa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Mart 7, 2024 Ne silazi, 6565 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim, tematski model datira još iz 2004 godine, pre dve decenije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5214 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan Budjevac said: Multistrada je vise u klasi sa BMW XR-om nego sa GS-om, Afrika i GS realno nisu ista klasa iako se vode kao enduro klasa, a Tenera 1200 i GS 1200 se mogu svrstati u istu klasu gde je GS bolji u svim segmentima. GS tih godina u fabrickom paketu opreme poseduje ESA ogibljenje (koje nama ni jedan od navedenih modela), modove voznje, ABS, ESP, ASC... Ima telelever ogibljenje, koje se brzo svidi vozacima i brutalno kocenje...sve ostalo je u sustini manje vise isto. Ne budimo pristrasni i ne delimo se na BMW sektu i one koji vise mrze BMW nego sto vole svoj motor. Shvatio sam , vec u prve 3 recenice da GS nema konkurenciju ... Haha 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano Mart 7, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan … tek sad? Pa mi ti to ceo dan objašnjavamo , pokušavamo da te privolimo na GStranu Promenio Mart 7, 2024 član kingdrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5214 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na @Vampa slikama , nekog vfr... Coveku koji je vozio VFR 1200 , nikad ne govori da nesto dobro ide , da te ne gleda sa zaljenjem , onako, tugaljivo.. ...ahahhah 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti se prividja vfr To čudo bi voleo da posedujem ali me plaši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2688 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan BMW gs 2009 god - nema manaTenera 2009 - nema manaBMW gs 2018 god - ima mana, namotaji, buše se rupe na kardanu,.....Tenera 2018 god - nema manaBMW na 160 troši 8 litaraTenera na 160 troši 6.5 litara Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5214 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Vampa said: Gde ti se prividja vfr To čudo bi voleo da posedujem ali me plaši Hahahahaha kakav sam mentol. Treca slika odozgo... Sad vidim , nije vfr. Mono viljuska cak na drugu stranu. Zalici mi , u brzini ... Prastaaaaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da prastam,gledam slike kao lud gde je vfr da sam ga slikao a nisam opipao To je RT i bio bi sigurno perfektan da je masina od vfr-a u njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5657 Napisano Mart 7, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic vidiš li ti ovo, kakva je ovo pljuvačina Bmw-a od strane naših drugara, kako to tolerišeš? @ProMaster kad predjes na Bmw-a imas gratis jaknu od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5214 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pustio sam suzicu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2161 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 802 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Људи, сутра је 8 март, наручио жени да је изненадим поклон, а магупи ме преварили, послали неку глупост… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9455 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1941 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Немања je napisao: Људи, сутра је 8 март, наручио жени да је изненадим поклон, а магупи ме преварили, послали неку глупост… Neka, tebi će to više da treba nego njoj bilo šta ... Razumeće.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2161 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 802 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ProMaster je napisao: Neka, tebi će to više da treba nego njoj bilo šta ... Razumeće.. хоће, нема поврат, не јављају се на телефон… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Mart 7, 2024 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bar je crvene boje, svideće joj se ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2688 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Људи, сутра је 8 март, наручио жени да је изненадим поклон, а магупи ме преварили, послали неку глупост… Bez ovoga se na Ralju ne ide Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Mart 11, 2024 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje........ Tamo daleko, na početku ove teme, pisalo se dosta o kvarovima ABS i servo pumpe na onim prvim modelima GS-a. Sad mi de čini kao da su ti kvarovi pali u zaborav, bar što se tiče pisanja o njima. Da li to znači da se više ne dešavaju ? Ili se sada možda nekako lakše rešavaju da nisu vredna pomena ? Da li je neko skoro imao ovaj problem ili zna nekoga ko zna nekoga ko je imao ovaj problem ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...