Немања 2413 Napisano pre 3 sati Drug član, 884 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Kad ne mogu samo da te tagujem,što si Srbin?Ne možeš s tim pismom u Jevrope... Elem,dobro je hvala Bogu,da si pao...jadi... D'idem da zavijam...i vezujem šesticom žicom! Kakve gluposti...šta da mi se to desilo na vr' TA...i da ustanovim da je banalno tako,ne bih ga ni šlepao,samo bi ga krnuo niz brdo i baj,baj.Penzija... PS meni malo dosadan,iskreno,'oću Multistradu( @sashac ja se čudio na tvoj komentar ondaK)) Ко ебе европу, ако им се не свиђамо не морају ни да нас гледају, само нека нас оставе на миру…. Него уместо тага прихватам кафу, воду, околина Аранђеловца позната је по плодовима тора… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2413 Napisano pre 3 sati Drug član, 884 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: meni malo nije ni jasno "ispao sraf"... realno , nije mogao samo da - ispadne .., verovatno, tj , sigurno se odvijao malo po malo dok nije ispao skroz...e mene me interesuje gde ima jeftini cvarci i kavurma... ne ne , interesuje me , kako nisi cuo lupanje prilikom kocenja u tom nekom vremenskom periodu dok je sraf bio popusten a nije jos ispao ?! moralo je da lupa . ( mada , na tom mrtvom boxer sve lupa i tandrce i trese , tako da mozda nisi ni mogao da cujes) isto se cudim kad kazu "otpao mu tocak na autu" ... druze , realno nije da je samo otpao... do otpadanja si imao 63 simptoma da naslutis... tako mislim i ovde... за викенд сам прешо скоро 1000км, у понедељак око 150км док ми се то није догодило, ни у једном тренутку нисам осетио ништа чудно до тада, а задњу користим као у предњу, увек обе. Да сам осетио, посумљао, сигурно би погледао али ето ситуација де наместила и то је то… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2821 Napisano pre 2 sati Andragog, 5400 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Da li tvoj GS 2011 ima koćenje zadnjeg točka kad kočiš prednju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2413 Napisano pre 2 sati Drug član, 884 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, srbac je napisao: Da li tvoj GS 2011 ima koćenje zadnjeg točka kad kočiš prednju? Има. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8374 Napisano pre 1 sat Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, đunta je napisao: BMW je vrlo specifičan motor popravio sam ti ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4476 Napisano pre 27 minuta Ne silazi, 6745 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: popravio sam ti ovo Može i tako, specifičan je, na svoju ruku i mnogi to ne uvažavaju čak i zaljubljenici, pa i kolege mehosi. Moje iskustvo je da gro kvarova i pehova potiče od naših ruku, mnogima će se ova moja konstatacija činiti u najmanju ruku čudnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2968 Napisano pre 2 minuta Drug član, 1357 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, đunta je napisao: Po pravilu, šrafovi sa loktredom bi trebali da se menjaju, ali dok god ima te mase, mogu se koristiti…ali je sila stezanja duplo veća…Ja ne menjam te šrafove već ih stežem propisno bez kilo ključa… Pre 4 sati, đunta je napisao: …mora da se čita uputstvo. Čudno je, Mile, jako je čudno! Mistifikacija level pro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...