Djomla_ 183 Napisano Petak u 15:17 Svrati ponekad, 384 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 65l marke X-LAND 21k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 32 Napisano Petak u 15:19 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije skup. Tri puta jeftiniji od givi. Kakav je kvalitet, jel cvrsto stoji? Deluje puno 65l, jel moze jos neka slika iz vise uglova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 183 Napisano Petak u 15:25 Svrati ponekad, 384 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan,stoji lepo ne mrda i ne treska. Treba mi cisto da ubacim opremu kad parkiram negde. Nisam primetio razliku od LS2 sem u ceni. Ubacicu jos slika kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9138 Napisano Petak u 19:00 Drug član, 931 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @nikaragva Vrti stranice ove teme u nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 32 Napisano Petak u 19:02 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bmw nema originalne kofere vece od 32l, jer tvrde da nije bezbedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4332 Napisano Petak u 19:43 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan GS kofer je dizajniran mali da bi na njega mogle da se navuku dve gume, što je slučaj kad se ide na duge ture i gde ima bespuća pa su kramponke neizostavne. Inače, svi proizvođači navode da se sa koferima ne vozi brže od 120/130 kmh, ali se toga niko ne pridržava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9138 Napisano Petak u 19:47 Drug član, 931 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moji danas išli 200, sva tri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 32 Napisano Petak u 19:48 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo leluja motor kao da je od gume, kada ide preko 150. Mozda bas zbog kofera. Givi plasticni 47l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4332 Napisano Petak u 20:41 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Standarni GS nema preterano jaku korpu i moguće da vibrira na višim brzinama. Bočni koferi više izazivaju turbolenciju, tako bilo još na R1150 GS ADVu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2243 Napisano Petak u 20:42 Drug član, 846 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Па није ни чудно онда када дође викенд ,у бмв групи само објављују да траже кофере по путевма… Ја иначе никада не качим бочне, имао сам их на свим моторима али никада нисам их качио. Када путујем, само централни и торба иза мене ( таман да се не увија ваздух ). соло викенд прошле недеље, Метеори 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4332 Napisano Petak u 20:55 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički koferi su jako dobri, pogotovu na ADV modelima, a ima ih i aftermarket koji su još bolji. Sad, ljudi kače sve i svašta, improvizuju nosače, tako da nije čudno što se gube. Veliki koferi pozadi traže baš dobru konstrukciju koja ne može da se mrda, a često nije tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2243 Napisano Petak u 20:59 Drug član, 846 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Приметио сам да на скоро свим коферима постоји неки луфт између плоче и самог кофера. Ја сам увек лепио гуму и покушао мало ‘напетим’ да држим, чисто да нема луфта. И никада нисам имао ни један проблем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2243 Napisano Petak u 21:00 Drug član, 846 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, the_doctor je napisao: Moji danas išli 200, sva tri. Ти ниси репер за тестирање, блокирај се сам 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 183 Napisano Subota u 01:06 Svrati ponekad, 384 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, đunta je napisao: GS kofer je dizajniran mali da bi na njega mogle da se navuku dve gume, što je slučaj kad se ide na duge ture i gde ima bespuća pa su kramponke neizostavne. Inače, svi proizvođači navode da se sa koferima ne vozi brže od 120/130 kmh, ali se toga niko ne pridržava. Kako sam primetio centralni kofer je mali da bi se mogli otvoriti bocni koferi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4332 Napisano Subota u 04:07 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djomla_ je napisao: Kako sam primetio centralni kofer je mali da bi se mogli otvoriti bocni koferi. Ja sam imao najveći centralni Givu i dva bočna Svmotec, koji su i veći od originalnih, otvarali su se normalno. Meni je objašnjeno da je taj centralni zato toliko mali, pa ni kaciga ne staje, što je veliki minus po meni, mogao je za toliko da bude veći i da ne smeta bočnim, ali onda ne bi zadnji pneumatik mogao da se nabaci. Baš ću da pogledam na vodenjacima danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2600 Napisano Subota u 06:29 Andragog, 5165 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Na zapadu ljudi uglavnom mrze centralni kofer i to im je nekako svetogrđe da imaju na motoru. Moj drugar iz Swis nosi stalno levi bočni a centralni ne. GS Adv. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4332 Napisano Subota u 07:58 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sa strane izduva je nosač pomeren preko 10cm, na drugoj strani oko 3cm, tako da bi centralni kofer mogao da bude sasvim sigutno širi. Takođe mislim da poklopci bočnih pri otvaranju prolaze pre liniju centralnog i on i da je širi, mislim da ne bi smetao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Subota u 08:02 Drug član, 1147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Приметио сам да на скоро свим коферима постоји неки луфт између плоче и самог кофера. Ја сам увек лепио гуму и покушао мало ‘напетим’ да држим, чисто да нема луфта. И никада нисам имао ни један проблемMora malo da plese kofer.Nek’ ti kaze @@Darko Mihajlovic kako je to carski reseno na hondi vfr1200f…Plivajuci kofer. Fabricki.Zbog turbulencijaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Subota u 08:05 Drug član, 1147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Na zapadu ljudi uglavnom mrze centralni kofer i to im je nekako svetogrđe da imaju na motoru. Moj drugar iz Swis nosi stalno levi bočni a centralni ne. GS Adv.Bas tako.To rade i nemci…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6401 Napisano Subota u 08:13 Drug član, 1850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Dve ploce , fabricki , sa nekim sistemom koji ide malo levo desno .. Plus - turbulencija nikad Minus - na tom nosacu samo fabricki kofer .. Ali da , predrkano resenje ...alal im patka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2324 Napisano Nedelja u 18:48 Skuteras, 3753 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ktm sueperadv ima isto to i sa bocnim i sa centralnim. Meni pre dosao covek da mu namontiram kofere , ubio se ja da stegnem plocu. Nakraju okrenem jednog sto zna i on mi kaze da je to napravljeno zbog voblinga, sam se namesti gde treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Nedelja u 19:19 Drug član, 1147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ducati multistrada stabilizaciju kofera, mnogo pre 1300 nprSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4332 Napisano Ponedeljak u 03:28 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan BMW bokseri nisu podložni voblanju kolko god su terećeni pozadi, od R12GS ni turbulenciji, ne reaguje ni kd centralni kofer ima malo ljuljkanja. KTM jeste podložan, delom i što žičani točkovi nisu fabrički dovoljno čvrsti, BMW i sa skroz labavim je miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 32 Napisano Ponedeljak u 05:26 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene postoji neka turbulencija. Klati mi motor levo desno, na nekoj brzini. kako kad ides iza kamiona, pa te vetar samara levo desno. probacu bez kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 32 Napisano pre 10 sati U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene postoji neka turbulencija. Klati mi motor levo desno, na nekoj brzini. kako kad ides iza kamiona, pa te vetar samara levo desno. probacu bez kofera. edit: isto ili slicno i bez kofera. Kao da me vetar blago samara levo desno, pa ceo lelujam. Na banditi nisam to osecao ni na mnogo vecim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...