Darko Mihajlovic 6077 Napisano Februar 10 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @M a R k oNek si je pere sam... Ja i @Nole Bg se dogovaramo da odemo na voznju da ga merimo Da vidimo jel vise vredi telelelelelelever ili sirova snaga... Boxer ili 4 u redu ( Ja sam obecao , saltam do trece samo ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5766 Napisano Februar 10 BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Dare uozbilji se malo, sta si ko neki naloženi klinac, misliće ljudi svasta, da smo neki divljaci. Dobro brzi si evo priznajem, ali na pravcuPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2213 Napisano Februar 11 Drug član, 822 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nole Bg je napisao: Dobro Dare uozbilji se malo, sta si ko neki naloženi klinac, misliće ljudi svasta, da smo neki divljaci. Dobro brzi si evo priznajem, ali na pravcu Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Леле, ово као и оним америчким каубојским филмовима што се гледа на телелелевизор, рукавица је бачена Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 372 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rek'o jedan moj drugar... šta je to vel'ko zeleno, vidi se i sa Marsa, jes' jedan.četr' a nije Fiat Tipo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6077 Napisano Februar 12 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa marsa se vide samo dve stvari.. Kineski zid i otpad GS-ova ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5766 Napisano Februar 12 BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dečko napusti temu molim te, zalutao si ovdePoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 149 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Gde je taj otpad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6077 Napisano Februar 12 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa popni se na Mesec pa će ga vidis 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 31 Napisano Mart 10 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko napamet, da li obican gs i adv imaju istu geometriju: volan-sediste-fuzasteri? Da li je volan visi u odnosu na vozaca? Da li su fuzasteri dalji od sedista, pa su noge opruzenije? Ili je samo klirens veci zbog vesanja i otud razlika u visini? Govorim o vazdusari 1200, da ne bude zabune Promenio Mart 10 član nikaragva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Mart 11 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, nikaragva je napisao: Jel zna neko napamet, da li obican gs i adv imaju istu geometriju: volan-sediste-fuzasteri? Da li je volan visi u odnosu na vozaca? Da li su fuzasteri dalji od sedista, pa su noge opruzenije? Ili je samo klirens veci zbog vesanja i otud razlika u visini? Govorim o vazdusari 1200, da ne bude zabune Adv ima vise sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 31 Napisano Mart 12 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci onda korman dodje jos nize u odnosu na ramena. Imam trup dvometrasa, a kratke ruke i noge, tesko mi je podesiti sve da bude potaman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5766 Napisano Ponedeljak u 11:55 BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Stigleeee, ko duša, toliko sam zadovoljan ovom gumom da je tesko opisati. Uzeh prošli set od Dekija @zemunac72 sa foruma uz reči bićeš zadovoljan. Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan 12000km predjenih, iznad svih očekivanja i kako se ponasala prvog tako i poslednjeg dana. Dok vozim Gs ne menjam ih. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10745 Napisano juče u 15:42 (promenjeno) Drug član, 3441 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da ću pisati ovde? Do pre neki dan ni pomišljao na GSa, tako ispade, učinio sam "mladi" po pitanju udobnosti, problemi sa kičmom, a vozila bi se više, kao, jer nekako tog vremena sve manje... LM da ne davkam puno, ja sam Milan, mama me zove zlato, ostali me zovu Šojka. Kupih GSa 2008 u Mladenovcu @Djomla_, on ga kupio u Čačku "23,estetski nije ružan, ima par mana, ne velikih, pad na levo, sitna ogrebotina na levom cilindru i ožiljak na aluminijumskom štitniku leve bočne plastike, to se može zameniti... Servisiran je, pokazao mi je šta je radio, motorno ulje, menjačko, kardan servisiran, podmazan bla, bla... Da se proba... Paljenje... dreš... Vibracija auuu, idemo u vožnju, ne, ne... Ispravnost na nivou velikog brenda (i to je već diskutabilno), prav, menjač-puter, najbitnije pogon kardan, nema cimanja, direktan... Meni dovoljno... Kupljeno Fotosi od kupovine, čekam vikenAd za prvo pranje: Jedino mu top kvari izgled, za menjanje, užas... Koferi dobri, unutra led sijalice, alat, migavci rezervni,tank torba, dade mi i prekrivač(ceradu) za njega. Od grešaka sija žuti trouglić sa FUEL, ok već sam prostudirao, to je nedostatak goriva. Kupiću sve 4 svećice,po dve odozdo, dve sa strana, to nije menjao. Spustio sam ga skroz, oba stopala su mi na podlozi, tako da visina nije problem, 180cm sam, znači može i višlje. Džigljav sam ja... Šta ovo znači, nemam pojma, valjda suvonjav... Toliko o prvom utisku,brzom.Eno ga prljav je, čeka vreme... Da i vile je servisirao. Živeli Promenio juče u 15:57 član shoyyka 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 149 Napisano juče u 15:47 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kupovina,tad kad je on gledao bio je skuplji 1000e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11294 Napisano pre 22 sati Drug član, 1609 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Džigljav sam ja... Šta ovo znači, nemam pojma, valjda suvonjav... To se kaže suvopičast! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 372 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka neka je sa srećom kupovina i puno zdravih i prijatnih km da pređeš i nema sikiriki... čepići u uši dok skontaš da si sa Blekija prešao na traktor... trese lupa udara ali radi pos'o za sve pare meni je trebalo soma i po km da prestanem da slušam agregat i uživam u vožnji i sada... opušten kao na noši 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5766 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da ću pisati ovde? Do pre neki dan ni pomišljao na GSa, tako ispade, učinio sam "mladi" po pitanju udobnosti, problemi sa kičmom, a vozila bi se više, kao, jer nekako tog vremena sve manje... LM da ne davkam puno, ja sam Milan, mama me zove zlato, ostali me zovu Šojka. Kupih GSa 2008 u Mladenovcu @Djomla_, on ga kupio u Čačku "23,estetski nije ružan, ima par mana, ne velikih, pad na levo, sitna ogrebotina na levom cilindru i ožiljak na aluminijumskom štitniku leve bočne plastike, to se može zameniti... Servisiran je, pokazao mi je šta je radio, motorno ulje, menjačko, kardan servisiran, podmazan bla, bla... Da se proba... Paljenje... dreš... Vibracija auuu, idemo u vožnju, ne, ne... Ispravnost na nivou velikog brenda (i to je već diskutabilno), prav, menjač-puter, najbitnije pogon kardan, nema cimanja, direktan... Meni dovoljno... Kupljeno Fotosi od kupovine, čekam vikenAd za prvo pranje: Jedino mu top kvari izgled, za menjanje, užas... Koferi dobri, unutra led sijalice, alat, migavci rezervni,tank torba, dade mi i prekrivač(ceradu) za njega. Od grešaka sija žuti trouglić sa FUEL, ok već sam prostudirao, to je nedostatak goriva. Kupiću sve 4 svećice,po dve odozdo, dve sa strana, to nije menjao. Spustio sam ga skroz, oba stopala su mi na podlozi, tako da visina nije problem, 180cm sam, znači može i višlje. Džigljav sam ja... Šta ovo znači, nemam pojma, valjda suvonjav... Toliko o prvom utisku,brzom.Eno ga prljav je, čeka vreme... Da i vile je servisirao. Živeli Sta bre ko bi reko, pa ja bacio opkladu da uzimas Gs, bio sam siguran. Nek je sa srećom i ovde, da se u zdravlju vozite. I lako se na bolje navići uvek. Kad prvi put uradiš jesan brzi manevar i prebacivanje iz jedne u drugu krivinu, sve ce ti se samo kasti i svatićeš da je to drugim motorom gotovo nemoguće. Ovo je tema ljubitelja i poštovalaca Gs-a, @Darko Mihajlovic stopPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10745 Napisano pre 11 sati Drug član, 3441 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg pa naravno da si dobio opkladu kad sam ti rekao unapred. Za krivine nemam problem, volim ih više nego brzinu, sa Blekijem sam bio pristojan, sa TDMom sam ih baš lomio, 200kg motor, sa ovim će vidimo... Volim visoke motore, volEm da se njišem. Hvala pa se vidimo Bože zdravlja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 573 Napisano pre 4 sati XXX, 476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/24/2025 at 12:55 PM, Nole Bg said: Stigleeee, ko duša, toliko sam zadovoljan ovom gumom da je tesko opisati. Uzeh prošli set od Dekija @zemunac72 sa foruma uz reči bićeš zadovoljan. Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan 12000km predjenih, iznad svih očekivanja i kako se ponasala prvog tako i poslednjeg dana. Dok vozim Gs ne menjam ih. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Ja sam ih juče montirao i nadam se da si sve u pravu za ove gume Nisam ih imao do sada i tek ću da ih probam - juče je padala kiša tako da sam vozio kao na polaganju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6077 Napisano pre 3 sati Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Nole Bg je napisao: Kad prvi put uradiš jesan brzi manevar i prebacivanje iz jedne u drugu krivinu Evo usracu se sada odmah u gace svoje .. Pre 12 sati, Nole Bg je napisao: drugim motorom gotovo nemoguće. A sa kojim si drugim probao ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5766 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa za početak sa moja 2 prethodna bajka a ti znas koja su, da ne idem dalje a bilo ih je još. I sasvim je dovoljno. I odkud ti ovde? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6077 Napisano pre 3 sati Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nole Bg je napisao: . I odkud ti ovde? Informisem se. Dvouma izmedju 1200 novij ili 1250 .. Kupicu ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10495 Napisano pre 3 sati Drug član, 2034 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dva motora koja nemaju vešanje, samo jedan nema uopšte (CBF), a ovaj drugi ima malo više od njega (Tracer).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5766 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E toooo, super, pomoći ćemo sta god treba, msm da ti je 1200 za početak skroz ok, dok se malo ne uvozaš pa onda 1250, bićes zadovoljan ne brini. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6077 Napisano pre 3 sati Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ProMaster je napisao: Dva motora koja nemaju vešanje, samo jedan nema uopšte (CBF), a ovaj drugi ima malo više od njega (Tracer).. Samo ga slusam i ne verujem sta pise... Vozio onog Bocinog cbf - a , mucenik na 80 kmh oce zglobove na rukama da polomi od voblinga .. na tom motoru jedino sto vredi je agregat... Ostalo sve buljson.. Covek uporedio Nego necu mu kvarim srecu... Neka ga masta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...