Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1200GS & Adv

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1782 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs

Dobro Dare uozbilji se malo, sta si ko neki naloženi klinac, misliće ljudi svasta, da smo neki divljaci. Dobro brzi si evo priznajem, ali na pravcu

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 822 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200
Pre 11 sati, Nole Bg je napisao:

Dobro Dare uozbilji se malo, sta si ko neki naloženi klinac, misliće ljudi svasta, da smo neki divljaciemoji51.png. Dobro brzi si evo priznajem, ali na pravcuemoji23.png

Леле, ово као и оним америчким каубојским филмовима што се гледа на телелелевизор, рукавица је бачена😂

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

Što bi rek'o jedan moj drugar... šta je to vel'ko zeleno, vidi se i sa Marsa, jes' jedan.četr' a nije Fiat Tipo... ;) 

• U prolazu, 71 postova

Jel zna neko napamet, da li obican gs i adv imaju istu geometriju: volan-sediste-fuzasteri?
Da li je volan visi u odnosu na vozaca? Da li su fuzasteri dalji od sedista, pa su noge opruzenije?
Ili je samo klirens veci zbog vesanja i otud razlika u visini?

Govorim o vazdusari 1200, da ne bude zabune :)

Promenio član nikaragva

• Drug član, 1469 postova
  • Motocikl: k25
Pre 21 sati, nikaragva je napisao:

Jel zna neko napamet, da li obican gs i adv imaju istu geometriju: volan-sediste-fuzasteri?
Da li je volan visi u odnosu na vozaca? Da li su fuzasteri dalji od sedista, pa su noge opruzenije?
Ili je samo klirens veci zbog vesanja i otud razlika u visini?

Govorim o vazdusari 1200, da ne bude zabune :)

Adv ima vise sediste

Stigleeee, ko duša, toliko sam zadovoljan ovom gumom da je tesko opisati. Uzeh prošli set od Dekija @zemunac72 sa foruma uz reči bićeš zadovoljan. Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan 12000km predjenih, iznad svih očekivanja i kako se ponasala prvog tako i poslednjeg dana. Dok vozim Gs ne menjam ih. IMG-4acdbcb457444ebfb32e074bedf072a1-V.jpg

• Sviđa mi se 7

• Drug član, 3441 postova
  • Motocikl: Blackie

Ko bi rekao da ću pisati ovde? Do pre neki dan ni pomišljao na GSa, tako ispade, učinio sam "mladi" po pitanju udobnosti, problemi sa kičmom, a vozila bi se više, kao, jer nekako tog vremena sve manje... 

LM da ne davkam puno, ja sam Milan, mama me zove zlato:D, ostali me zovu Šojka. 

Kupih GSa 2008 u Mladenovcu @Djomla_, on ga kupio u Čačku "23,estetski nije ružan, ima par mana, ne velikih, pad na levo, sitna ogrebotina na levom cilindru i ožiljak na aluminijumskom štitniku leve bočne plastike, to se može zameniti...

cVcOaHh.jpeg

2bBRl54.jpeg

Servisiran je, pokazao mi je šta je radio, motorno ulje, menjačko, kardan servisiran, podmazan bla, bla... Da se proba... Paljenje... dreš... Vibracija auuu, idemo u vožnju, ne, ne... Ispravnost na nivou velikog brenda (i to je već diskutabilno), prav, menjač-puter, najbitnije pogon kardan, nema cimanja, direktan... Meni dovoljno... Kupljeno

Fotosi od kupovine, čekam vikenAd za prvo pranje:

fGmvoJA.jpeg

zRVzutl.jpeg

OvFq4Jv.jpeg

Jedino mu top kvari izgled, za menjanje, užas... 

Koferi dobri, unutra led sijalice, alat, migavci rezervni,tank torba, dade mi i prekrivač(ceradu) za njega. 

93eAy6P.jpeg

Od grešaka sija žuti trouglić sa FUEL, ok već sam prostudirao, to je nedostatak goriva. 

bM8bhTK.jpeg

Kupiću sve 4 svećice,po dve odozdo, dve sa strana, to nije menjao. 

Spustio sam ga skroz, oba stopala su mi na podlozi, tako da visina nije problem, 180cm sam, znači može i višlje. Džigljav sam ja... Šta ovo znači, nemam pojma, valjda suvonjav... :jee:

Toliko o prvom utisku,brzom.Eno ga prljav je, čeka vreme... 

Da i vile je servisirao.

Živeli

Promenio član shoyyka
  • Sviđa mi se 10

• Drug član, 1609 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
Pre sat vremena, shoyyka je napisao:

Džigljav sam ja... Šta ovo znači, nemam pojma, valjda suvonjav... :jee:

To se kaže suvopičast!  :P

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

@shoyyka neka je sa srećom kupovina i puno zdravih i prijatnih km da pređeš i nema sikiriki... čepići u uši dok skontaš da si sa Blekija prešao na traktor... trese lupa udara ali radi pos'o za sve pare 👍 meni je trebalo soma i po km da prestanem da slušam agregat i uživam u vožnji i sada... opušten kao na noši :lol2:

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

Ko bi rekao da ću pisati ovde? Do pre neki dan ni pomišljao na GSa, tako ispade, učinio sam "mladi" po pitanju udobnosti, problemi sa kičmom, a vozila bi se više, kao, jer nekako tog vremena sve manje... 

LM da ne davkam puno, ja sam Milan, mama me zove zlato, ostali me zovu Šojka. 
Kupih GSa 2008 u Mladenovcu @Djomla_, on ga kupio u Čačku "23,estetski nije ružan, ima par mana, ne velikih, pad na levo, sitna ogrebotina na levom cilindru i ožiljak na aluminijumskom štitniku leve bočne plastike, to se može zameniti...
cVcOaHh.jpeg

2bBRl54.jpeg

Servisiran je, pokazao mi je šta je radio, motorno ulje, menjačko, kardan servisiran, podmazan bla, bla... Da se proba... Paljenje... dreš... Vibracija auuu, idemo u vožnju, ne, ne... Ispravnost na nivou velikog brenda (i to je već diskutabilno), prav, menjač-puter, najbitnije pogon kardan, nema cimanja, direktan... Meni dovoljno... Kupljeno
Fotosi od kupovine, čekam vikenAd za prvo pranje:
fGmvoJA.jpeg

zRVzutl.jpeg

OvFq4Jv.jpeg

Jedino mu top kvari izgled, za menjanje, užas... 
Koferi dobri, unutra led sijalice, alat, migavci rezervni,tank torba, dade mi i prekrivač(ceradu) za njega. 
93eAy6P.jpeg

Od grešaka sija žuti trouglić sa FUEL, ok već sam prostudirao, to je nedostatak goriva. 
bM8bhTK.jpeg

Kupiću sve 4 svećice,po dve odozdo, dve sa strana, to nije menjao. 
 Spustio sam ga skroz, oba stopala su mi na podlozi, tako da visina nije problem, 180cm sam, znači može i višlje. Džigljav sam ja... Šta ovo znači, nemam pojma, valjda suvonjav... :jee:
Toliko o prvom utisku,brzom.Eno ga prljav je, čeka vreme... 
Da i vile je servisirao.
Živeli

Sta bre ko bi reko, pa ja bacio opkladu da uzimas Gs, bio sam siguran. Nek je sa srećom i ovde, da se u zdravlju vozite. I lako se na bolje navići uvek. Kad prvi put uradiš jesan brzi manevar i prebacivanje iz jedne u drugu krivinu, sve ce ti se samo kasti i svatićeš da je to drugim motorom gotovo nemoguće. Ovo je tema ljubitelja i poštovalaca Gs-a, @Darko Mihajlovic stop

• Drug član, 3441 postova
  • Motocikl: Blackie

@Nole Bg pa naravno da si dobio opkladu kad sam ti rekao unapred. :jee:

Za krivine nemam problem, volim ih više nego brzinu, sa Blekijem sam bio pristojan, sa TDMom sam ih baš lomio, 200kg motor, sa ovim će vidimo... Volim visoke motore, volEm da se njišem. 

Hvala pa se vidimo Bože zdravlja! 

• Sviđa mi se 2

• XXX, 476 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS
On 3/24/2025 at 12:55 PM, Nole Bg said:

Stigleeee, ko duša, toliko sam zadovoljan ovom gumom da je tesko opisati. Uzeh prošli set od Dekija @zemunac72 sa foruma uz reči bićeš zadovoljan. Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan 12000km predjenih, iznad svih očekivanja i kako se ponasala prvog tako i poslednjeg dana. Dok vozim Gs ne menjam ihemoji6.png. IMG-4acdbcb457444ebfb32e074bedf072a1-V.jpg

Ja sam ih juče montirao i nadam se da si sve u pravu za ove gume :)

Nisam ih imao do sada i tek ću da ih probam - juče je padala kiša tako da sam vozio kao na polaganju 😅

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1732 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
Pre 12 sati, Nole Bg je napisao:

Kad prvi put uradiš jesan brzi manevar i prebacivanje iz jedne u drugu krivinu

Evo usracu se sada odmah u gace svoje ..

Pre 12 sati, Nole Bg je napisao:

drugim motorom gotovo nemoguće.

A sa kojim si drugim probao ?

• Haha 2

Pa za početak sa moja 2 prethodna bajka a ti znas koja su, da ne idem dalje a bilo ih je još. I sasvim je dovoljno. I odkud ti ovde?

E toooo, super, pomoći ćemo sta god treba, msm da ti je 1200 za početak skroz ok, dok se malo ne uvozaš pa onda 1250, bićes zadovoljan ne brini.

• Haha 1

• Drug član, 1732 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
pre 3 minuta, ProMaster je napisao:

Dva motora koja nemaju vešanje, samo jedan nema uopšte (CBF), a ovaj drugi ima malo više od njega (Tracer).. 😂

Samo ga slusam i ne verujem sta pise...

Vozio onog Bocinog cbf - a , mucenik na 80 kmh oce zglobove na rukama da polomi od voblinga .. na tom motoru jedino sto vredi je agregat... Ostalo sve buljson..

Covek uporedio 

😂

Nego necu mu kvarim srecu...

Neka ga masta 

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja