Zlatobradi 38 Napisano Octobar 10, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Знам да су шансе мале али можда неко и примети нешто, човеку би сигурно значило https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1331000310267669&set=a.730099173691122.1073741831.100000731378290&type=3&theater Нисам сигуран да је ово право место за објаву, ако није нека је админи преместе где треба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11007 Napisano Octobar 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7536 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Auu, ovo je redji motor, moguce da su ga maznuli po narudzbini zelim im da sve pare na lekove potrose.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Octobar 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vise ne biraju sta kradu, poceli i ove retke 'tice da uimaju.. Zivo me zanima sta ce sa ovim motorom, decurlija se na ovo ne lozi.. Ruke im se osusile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 566 Napisano Octobar 15, 2016 MK "Triumph" Zaječar, 340 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, pronadjen je motor :-) Dva klinca su ga ukrala, srecom ne previse bistra, sve vreme je bio u Zajecaru. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Octobar 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imena i prezimena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3232 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično :takoje: :takoje: Kako je pronađen, je li čitav ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I ako nisu previse bistri - kako su do djavola uopste uspeli da ukradu motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 746 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 1145 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vesti za kolegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2577 Napisano Octobar 15, 2016 Andragog, 5141 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOOO dobra vest ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан крај Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Драго ми је да је пронађен!!! Odlično :takoje: :takoje: Kako je pronađen, je li čitav ? Да ли су клинци читави? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3232 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne klinci, motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Octobar 15, 2016 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Слободане, ниси добро прочитао мој пост... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3232 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1076 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan A da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 566 Napisano Octobar 19, 2016 MK "Triumph" Zaječar, 340 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F, GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio na forumu par dana. Imena i prezimena ne znam ni ja, motor je prilicno citav, obijena brava i iscepano sediste. A klinci... Mislim da nece u skorije vreme da im padne tako nesto napamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Octobar 19, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Сигурно су клинци неки дрогоши... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 444 Napisano Octobar 20, 2016 TVRD RAD, 238 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Prijavi odgovor kao problematičan Jok, fini momci iz dobre porodice, hteli da ukradu motor pa da mu srede kao i "pimp my ride" ali eto, nisu im dali vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1440 Napisano Octobar 21, 2016 Vinyl rider, 842 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio na forumu par dana. Imena i prezimena ne znam ni ja, motor je prilicno citav, obijena brava i iscepano sediste. A klinci... Mislim da nece u skorije vreme da im padne tako nesto napamet. Jedna mala anegdota na ovaj tvoj komentar "mislim". Ulazimo u svinjac u vreme svinjokolja , krmaca upućuje prilično prek pogled ka gazdi a deda primetivši to upita : jesi li ti ikada tukao ovu krmaču ??? Da , jesam ! E vidiš sine, nisi ti to dobro tukao, vidiš kako te gleda - i htela bi da te napadne i nebi. Kad već tučeš - tuci tako da se upiša kad te vidi !!! Tako i ja tebe sad savetujem, nemoj da misliš - moraš biti siguran u to !!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...