ziska 5 Napisano Octobar 1, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: bg Motocikl: ...Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3000 din. i tri dana posla ....sliki izrade plastike sam negde zaturio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Octobar 2, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Super! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Profi uradjeno. Svaka cast.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 2, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo super izgleda, svaka časT! A zaštitnu plastiku si već imao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziska 5 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: bg Motocikl: ...Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo super izgleda, svaka časT! A zaštitnu plastiku si već imao ? nisam, napravio sam kalup od stiropora, na njega ucvrstio alu sipke pa preko toga nanosio platno i smolu. Tako sam dobio plastiku koja savrseno odgovara zakrivljenju rama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, koliko bi kostali ovakvi stitnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziska 5 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: bg Motocikl: ...Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, koliko bi kostali ovakvi stitnici? 25 u evrima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan to je ok cena. Ukoliko ne prodam motor javljam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziska 5 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: bg Motocikl: ...Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan to je ok cena. Ukoliko ne prodam motor javljam se. Mozda se nismo razumeli....to bi te kostao materijal da ih sam napravis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan pa nismo, ja te pitam koliko bi kostali da ti napravis, ako si zainteresovan. Posto ja nemam znanja, a ni alata za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziska 5 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: bg Motocikl: ...Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa nismo, ja te pitam koliko bi kostali da ti napravis, ako si zainteresovan. Posto ja nemam znanja, a ni alata za to Nemam ni ja neko specijalno znanje, mada imam nesto alata...kada imas volju sve se moze . Ali, jednostavno ne isplati se ovo raditi za nekoga ako nemas neku serijsku proizvodnju. Mislim da je ovo nesto najjednostavnije sto mozes da uradis u svojoj reziji, pa makar usluzno odradio neka busenja i secenja. Isplati se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...