mrle 8622 Napisano Octobar 3, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan trndndndndn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo i dan danas me nešto štrecne kada negde čujem i vidim MZ ili Jawu budući da me podsećaju na vreme kada smo odrastali. +1 +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo i dan danas me nešto štrecne kada negde čujem i vidim MZ ili Jawu budući da me podsećaju na vreme kada smo odrastali.+1 +1+1 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Octobar 3, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan MZ mnogo kvalitetniji od Jawa-sakija. Na MZu hoce 2 i 3 brzina da izbacije ako je mnogo akan. ETZ250 do Rovinja i nazad potrosnja 4,15 na sto km, dve osobe i stvari . Jako je teško naći motor tog tipa koji valja ! Najbolja tema ove godine na forumu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tacna ona kilometraža od 70 i kusur hiljada km? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Tacna u kilometar.jedna tura zamene lezaja i radilice u toj kilometrazi. Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=AgaPVz7pGfEJel ovo sa one strane Morave,stari put,tuneli od O.Banje? Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2689 Napisano Octobar 3, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo sa one strane Morave,stari put,tuneli od O.Banje? Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Jeste,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 4, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo sa one strane Morave,stari put,tuneli od O.Banje? Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Jeste,pozz Trasa stare pruge uskog koloseka Beograd - Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Octobar 5, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo i dan danas me nešto štrecne kada negde čujem i vidim MZ ili Jawu budući da me podsećaju na vreme kada smo odrastali.+1+1+1 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo i dan danas me nešto štrecne kada negde čujem i vidim MZ ili Jawu budući da me podsećaju na vreme kada smo odrastali.+1+1+1 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk +1 Bila su to lepa vremena, postojale su samo dve sekte - Jawarosi i MZ - jasi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bitno je da se kotrlja- za par meseci, MZ postaje clan porodice, da li 250 ili 251, videcemo. Nadam se da cu naici na dobar primerak, ili pak, mozda od postojecih, neko "napravi" zimsku cenu ☺ Sent from my LG-H440n using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @-Stampar - Svaka cast na secanju, i ja pamtim ovakve cene . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se pohvalim (u najavi) i ovde, kao i u temi o MZ-ima: U Nedelju poslepodne, najverovatnije postajem ponosni vlasnik jednog ETZ-a 250 iz 1989.god. (verovatnoca je oko 90-95%). Za pocetak, bice potrebna presvlaka sedista, glavni kocioni, retrovizori, gume fuzastera i kurble, slavina goriva i jos par sitnica. Nudi li ovde neko nesto od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 721 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Štampar, na kojoj je km ta Jawa,jel moze neka slika,kako je sluzila? Retko je danas da je iz '90 neki motor kod prvog vlasnika. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Octobar 7, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Shokla imas ovde delova za MZa http://motobikeshop.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Octobar 7, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Ima yawa ako nekog zanima sa pravih par hiljada(da nelupam 2000-3000km) na satu kod prvog vlasnika ako nekog zanima mogu da ga spojim sa vlasnikom,stariji covek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas detaljan i realan opis Jawe , kao motocikla za pocetnika sto zbog odrzavanja i ulaska u svijet motociklizma za ubuduce. Sa Jawom se dosta nauci elementarnih stvari oko odrzavanja motocikla po principu "sam svoj majstor". Ja sam ( vec pisao ) imao CZ 350 tri godine davnih 70-tih i nikad nisam imao problema, a i lijepo sam je sredio za to vrijeme , tako da mi je pruzila dosta zadovoljstva i radosti, a bogami i znanja oko osnovnog odrzavanja motocikla. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 721 Napisano Octobar 8, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Čuvena Jawa, bas izdrzljiva. Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas detaljan i realan opis Jawe , kao motocikla za pocetnika sto zbog odrzavanja i ulaska u svijet motociklizma za ubuduce. Sa Jawom se dosta nauci elementarnih stvari oko odrzavanja motocikla po principu "sam svoj majstor". Ja sam ( vec pisao ) imao CZ 350 tri godine davnih 70-tih i nikad nisam imao problema, a i lijepo sam je sredio za to vrijeme , tako da mi je pruzila dosta zadovoljstva i radosti, a bogami i znanja oko osnovnog odrzavanja motocikla. Za ono vreme ovo je bio vrh.Samo da si malo još ukosio/podigao auspuhe,to se radilo pod obavezno Otkud ti poluoklop?To se nije moglo lako nabaviti(tih godina) ... Trst je bio u ono vrijeme cudo za svaku vrstu sminke, pa i moto. Kupljeno u Trstu zajedno sa prokromskim blatobranima 1977-te, kao i Fehlingov Cafe racer uptavljac sa aluminijumskim krajevima-crash padovima i "Hondinim" retrovizorima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Stampar Bravooo + ko kuca! Da bas ta radnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofanerr 0 Napisano Decembar 20, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: cazin Motocikl: honda cbr 600 f4,hondaxl125r,honda xlr125r,yamaha fzs6 Prijavi odgovor kao problematičan lijepa tema ,vezana za ova dva brenda ,procitao sam gotovo sve jer imam jedan problem s mojom jawom 350 kad je hladna nece da upali ,ljetos sve normalno palila i vozila dok nije zahladilo,topla kad je upali na zub a cim se ohladi nepomaze ni cok ni ista drugo ,nevjerujem da je do kompresije jer sam joj u proljece stavio nove klipove 58,5 i honovao cilindre ,menjao lezajeve i td.za mene je licno bolja za lijepu voznju od mz jer je on previse krut i vibrantan u odnosu na jawu,zesci jeste i bolji za kratke voznje ,poz za sviju iz cazina grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Decembar 20, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pređi u Jawamania temu i daj neke slike. Mož biti onaj alu prsten između blokova radilice...Kad je hladan motor, pre paljenja ušpricaj malo mešavine u svećice pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...