GuMi5 3108 Napisano Septembar 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, poznanici, forumaši, podjebavači, moto-stručnjaci, nejebičari, političari i ostali... Dakle... ako nekome treba nešto iz Louisa ili Polo motorrad store, neka mi se javi u inbox...Sitnice mogu da ponesem za džaba, nije mi frka, ne nosim mnogo ličnih stvari jer idem na 4 dana kući... Velike stvari po dogovoru... Cijena je BEZ provizije i BEZ ikakvih skrivenih troškova...Da budemo još jasniji, nemam od ovoga ništa, samo sam voljan izaći svima u susret...(Plaćanje po preuzimanju ili na PayPal, u zavisnosti od cifre, jer ne daje mi se za nečiju kacigu 500€ pa da neko ne dođe po nju)Sav doneseni arsenal (kao i prošla dva puta kada sam se sa nekim kolegama sretao u Banjaluci, Doboju i slično) se preuzima između Banjaluke i Dervente u Republici Srpskoj... (ko dolazi dalje od 100 kilometara platim mu i ćevape)... Pozz! P.S. Bez da imenujem, desilo mi se da sam prošli put donio nešto za šta se neko ko je to naručio nikada nije javio.Nije mi stalo za 19€ ali ne želim da se to ponovi. 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošli put je jedan od članova foruma javio da bi rado uzeo Highway Summer 2 rukavice, napisao mi par poruka preko Vibera i meni nije bilo mrsko, jer sam to radio i prije i sve je bilo ok...Kupio rukavice (koje su srećom bile jeftine) i donio ih 1000 kilometara u Republiku Srpsku, napisao poruku da ako mu je daleko (rekao je da će tada biti u prolazu) mogu da mu pošaljem busom u Srbiju ili slično ali da naravno on plati šofera koju paru tamo i da meni plati na PayPal... Čekao odgovor 3 dana, 5 dana, 7... bilo vrijeme da idem nazad... Posle me drugar pitao za rukavice jer sam mu pokazao kada je bio, pasala mu veličina i ja mu poklonim... kažem bratu da mu odnese...Kao što rekoh, nije mi stalo... radi se o obrazu... upravo zato ga i ne pljujem ovdje pred svima... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tebi čast, koleZa, na dobroj volji da se zezaš i trošiš svoje vreme zarad (ničim izazvanog) dobročinstva , A ovaj lik što ga spominješ nije vredan ni komentara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 13, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prozor je zatvoren... Ujutro pravac Louis po neke sitnice za kolege i pakujem kofer... Sledeća tura pred novu godinu vjerovatno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...