Rale-Ča 526 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Kako je racunar koji koristim poceo da zajebava kupio bih drugi. Potreban mi je ne bas zahtevan komp(citaj jeftin), tj. potrebno mi je nesto sto moze da pusta klipove sa you tube a da ne secka, da mogu da pogledam neki film a da ne secka i to je otprilike to. Ponude mozete ostaviti ovde ili u inbox. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan drugar kupio neku zverku jer se bavi dizaniranjem, a "stari" koji ne moze vise da uzgura njegove obimne zahteve bi da proda...vise nego simpa masina, rekao mi da bi trazio 100e...ako ti je to u nekom rlcenovnom rangu, mogu da trazim detaljnu konfiguraciju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti uzmes jaci protok interneta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Octobar 2, 2016 -, 1762 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan drugar kupio neku zverku jer se bavi dizaniranjem, a "stari" koji ne moze vise da uzgura njegove obimne zahteve bi da proda...vise nego simpa masina, rekao mi da bi trazio 100e...ako ti je to u nekom rlcenovnom rangu, mogu da trazim detaljnu konfiguraciju... Mene bi mozda interesovalo... Aj vidi koja je konfiguracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...