reiser 157 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Dakle na motoru imam onaj uzi USB socket, koji (koliko sam cuo) je standard na BMW motorima. Jel zna neko gde mogu da nadjem u Srbiji USB uticnicu za njega? Konkretno ovo: https://www.amazon.de/Motorcycle-Hella-Socket-Charger-SatNav/dp/B00AU0OA9C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1474306662&sr=8-1&keywords=usb+hella+din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pogledao u Louisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Septembar 25, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je ok cijena. Ja sam u Trstu kupio istu za dvadesetak €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 25, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su na Bmw motorima na glupo mesto stavili uticnicu. Ja stavio drugu 12v na korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Jesam pogledao u Louisu i imaju, ima i na Amazonu, nego pitam jel zna neko da li ima ovo da se kupi kod nas u Srbiji, kako se ne bih cimao sa narucivanjem, postarinama i carinama. Ako nista drugo, idem sl. meseca van zemlje, pa cu kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...