Jump to content

Moto Zajednica

Povređen motociklista kod Soko Banje

Recommended Posts

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Danas oko tri po podne sa drugarom idemo iz pravca Aleksinca prema Soko Banji i neposredno

ispred naselja susrećemo hitnu pomoć sa uključemom sirenom i rotacijom.

Par stotina metara dalje nailazimo na zastoj (zatvorene trake za kretanje u oba smera) i policija propušta vozila naizmenično preko travnjaka sa leve strane puta (gledano prema Soko Banji).

Neposredno pored puta (a delimično i na samoj traci koja vodi ka Aleksincu), leži motocikl KTM. Oko njega delovi razbijene plastike, ulje, ....., jedan odlomljen štitnik za ruke. Motor ne deluje mnogo polomljeno. Sa supretne strane puta (pored trake za kretanje iz Aleksinca prema Banji, a okrenut u smeru prema Aleksincu) stoji fijat punto sa olupanim desnim bokom!? Dvadesetak metara dalje (u istoj traci gde je i autao, a suprotnoj od one gde je motor) leži kaciga uz sam ivičnjak!?

Iz svega zaključujem da je motociklista išao iz pravca Aleksinca prema Soko Banji i da je nakon udara u auto motor otišao levo i završio pored puta, a da je kaciga sletela sa glave motocikliste i otkotrljala se pravo napred dvadesetak metara. Pojma nemam odakle je išao autio i kako je završio pored puta (okrenut u pravcu Aleksinca a pored trake za kretanje vozila iz suprotnog pravca)?

Deluje mi kao da je vozač auta skrenuo ulevo i presekao put motocilisti, a da ga je ovaj udario ukoso) u ddesni bok pri čemu je motor odbačen ulevo (u suprotnu traku).

Uspeo sam da pitam policajca šta je sa motocillistom i ovaj mi reče da je teško povređen i da ga je hitna pomoć upravo odvezla Niš.

Kolegi želim uspešan oporavak.

Čuvajte se ljudi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6551 postova
  • Motocikl: konzerviran

Covece,

Odvezao sam rodbinu na bus u Banju oko pola 2. Nisam cekao da krenu, morao sam nazad u selo...a oni kad su stigli, javili se i rekose da je bus samo sto je krenuo zbog nekog udesa isao preko okolnih sela. Sta je to toliko moglo da bude, pitah se ja. Kad ono ova prica.

Koliko ja znam KTMa vozi sin od vlasnika stovarista koje je bas tu negde na ulazu u grad.

• You tube / Drandigo .., 619 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6S

U par navrata su se cule sirene juce. Kako mi drug rece, kolega je polomio butnu i kljucnu kost i odvezen je za Nis. Coveka ne znam licno, radi na rudniku gore, koliko znam vozi neki Suzuki, narandzasti naked, valjda 750cc. Strasno. 

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Covece,

Odvezao sam rodbinu na bus u Banju oko pola 2. Nisam cekao da krenu, morao sam nazad u selo...a oni kad su stigli, javili se i rekose da je bus samo sto je krenuo zbog nekog udesa isao preko okolnih sela. Sta je to toliko moglo da bude, pitah se ja. Kad ono ova prica.

Koliko ja znam KTMa vozi sin od vlasnika stovarista koje je bas tu negde na ulazu u grad.

Vidim da si iz sela Vrmdža, a ja sam upravo juče bio kod drugara u Vrmdžu (živi u blizini crkve i vozi novu enduro Hondu 1300 kubika.

Sa njim smo zajedno i krenuli prema Banji (kad smo naišli na udes), a zatim produžili za Knjaževac, Svrljiģ, Aleksinač, ....!

A što sectiče motora koji je učestvovao u udesu ja sam upravo zbo narandžaste boje došao do zaključka da je KTM (a moguće je i da sam pogrešio).

• Ne silazi, 6551 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nisam iz Vrmdze, ali sam tu stigao posle lutanja po svetu :).

Tvoj "kolega" Goran je isto usvojeni Vrmdzanac...ima nas dosta dodjosa. Kada lutate po "kraju" mogli biste i da svratite.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja