Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u drugim temama vezanim za slike, nisam hteo da zatrpavam forum svojim slikama, al kad već tražiš 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su mi na motoru raspareni prednji migavci, s jedne strane sa belim staklom u karbon fazonu, a s druge strane crni sa crno toniranim staklom, kupio bih ovakve kao na slici, znaci crni sa oranž staklom, može i polovno ali da su ocuvani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5842 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi stakla, ostavi fabricke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemam fabričke, već ovakve, samo različitelih boja stakala i kućišta, Levi mi je crno kućušte + tamno tonirano staklo, i ne može da se vadi staklo zalepljeno je. A desni mi je sa kućištem u karbon look fazonu, a staklo je belo. Znači em je raspareno a em se meni ne sviđa ni jedno od ta dva, već hoću crno kućište sa ORANŽ staklima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Decembar 8, 2020 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Biker-Boy said: Nemam fabričke, već ovakve, samo različitelih boja stakala i kućišta, Levi mi je crno kućušte + tamno tonirano staklo, i ne može da se vadi staklo zalepljeno je. A desni mi je sa kućištem u karbon look fazonu, a staklo je belo. Znači em je raspareno a em se meni ne sviđa ni jedno od ta dva, već hoću crno kućište sa ORANŽ staklima Hoce ti ovo pomoci?http://www.motodelovi.net/katalog/?func=p&katid=76&str=24&Kpage=5 ---- Webshop WWW.MOTODELOVI.COM WWW.MOTODELOVI.COM Cena je za jedan komad. Zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne, jer, montažom ovih univerzalnih, prethotni vlasnik je izbušio dodatne 4 rupe na oklopu da bi ih montirao jer ne idu na rupe za fabričke migavce, i kada bi ja sad stavio fabričke, videle bi se te 4 rupe, i morao bi to da varim oklop i farbam itd.. a ne radi mi se to, plus ovi univerzalni su mi lepši. A imam problem i nazad, jer je neko od prethodnih vlasnika bio klasičan motogp wannabee šaban i odseko fabrički blatobran i stavio komad lima da drži tablicu i migavce, pa sad nazad ne mogu da stavim fabričke migavce jer imaju specifičan način pričvršćivanja za blatobran, no može i neki drugi samo da imaju oznaku homologacije. Trenutno nazad imam male kockaste tamno tonirane i nesviđaju mi se nikako, oću nešto oranž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли чачакао по "Алију"? Сад бацих поглед, има занимљивих решења. Само мораш да нађеш одговарајући облик и димензију због тих рупа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne, meni se baš ovi svđaju, nisu neko led govance, ili sa onim mini sijalicama koje se teško malaze i skupe su, Nego su veliki kao fabrički i idu u njih klasične 12V21W sijalice kojih ima na svakom ćošku. Imam već šemu da nabavim ove migavce preko grane iz Luisa ali tek krajem januara '21, ne čeka mi se toliko, pa da vidim da li mogu tu kod nas da ih nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5370 Napisano Decembar 8, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy ubo devetku, a? Čestitam! Promenio Decembar 8, 2020 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ubola ona mene pravo u srce, morao sam da je posedujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 5, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Alo Kawasakisti gde ste nestali, umrece nam tema Meni ovih dana stizu prednji migavci koje sam trazio, a sto se tice zadnjih migavaca i fabrickog blatobrana koji nisam uspeo naci, na kraju sam nasao idealno resenje, naime, provalio sam da Yamaha R6 2001.godiste ima fabricke identicne migavce kao moja Kawa, i da stvar bude zanimljivija, R6-icin blatobran je savrsen za montazu na moju Kawu, i nasao sam ga komplet sa migavcima i katadiopterom za neke smesne novce, tako da ce Kawa izgledati mnogo kuluturnije, skoro fabrika, i lepse nego fabrika 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 6, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam planirao da dodam zadnji blatobran A i amortizer upravljaca jesi li ti o tome razmisljao I tu se zaustavljam sa doradama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 6, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim potrebu za amortizerom upravljača, devetka se sasvim fino ponaša, ko na šinama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 7, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Teska je kao voz ali zlu ne trebalo vidjao sam da ugradjuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj B model jeste malo teži od ovog mog C modela, ali za mene su obojica i dalje u kategoriji lakših, ja sam se oduševio mojom ZX9 kako je lak za manevrisanje pogotovo posle Yamahe Thundercat 600 koja ima čelični ram za razliku od ZX9 C modela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Februar 7, 2021 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prva 9ka je teska ko tuc, ostale su vec dosta lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga, naviko sam ceo zivot na bedevije od 200+kg pa ni nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Februar 7, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bi i ja mogao da udjem sa jedno 25-30% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa ipak je GPZ 900R prva Ninja, začetnik legendarne linije sportskih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan B i c nema veze jedno sa drugim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, najvise lice spolja vizuelno po plastikama, ali iznutra se prilicno razlikuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 7, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, busa 021 je napisao: B i c nema veze jedno sa drugim. Da Nemaju veze Ali su u superteskoj kategoriji R1 ima samo 177 kg Na to sam mislio na konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 10, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Stigli migavci i R6 blatobran Promenio Februar 10, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Februar 10, 2021 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo nek snimi neko rad u leru ovo ono, dajte neki zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj motor neću paliti još minimum mesec dana, a posle će vidimo kakva će druga polovina marta da bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...