Disko Nindža 10465 Napisano Februar 18, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozes napraviti i nesto na fazon ovih "ConvertiBars" odlican je sistem, mozes da podesis heblu na sto nacina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 20, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu Kawa dobila nove rucke, najzad sam skinuo ono Harris sranje od rucki, i stavio original fabricke. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 20, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan super kul koja cena i gde poruceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 20, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam preko "KupujemProdajem" od DDmoto iz Rume, cena 1800din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16318 Napisano Februar 22, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 20.2.2021. at 17:55, Biker-Boy je napisao: Narucio sam preko "KupujemProdajem" od DDmoto iz Rume, cena 1800din Te ''fabricke'' gumene traju jednu sezonu i cao, provereno. Posle toga su ko zvaka i izlizu se skroz. Silikonske su mnogo izdrzljivije, ako nadjes neke normalne naravno. Promenio Februar 22, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Valjda se neće sjebati ove fabričke, original Ariette su, ali ako riknu gledaću da nađem neko treće rešenje, ne vraća mi se na silikonjare, jesu one izdržljive, al ih nikako ne volim, tvrde su i prenose svaku vibraciju a uz to su mi ružne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16514 Napisano Februar 23, 2021 Integrisan, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Biker-Boy said: Valjda se neće sjebati ove fabričke, original Ariette su, ali ako riknu gledaću da nađem neko treće rešenje, ne vraća mi se na silikonjare, jesu one izdržljive, al ih nikako ne volim, tvrde su i prenose svaku vibraciju a uz to su mi ružne. Ja koristim obicne gumene i nisu ni mrdnule niti je sta izlizano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda su kolegi Boky-ju uvalili neke lošijeg kvaliteta s alija ili tako nešto, sve i svašta danas kruži po oglasima... a možda bilduje čovek pa prejako stišće pa mu kratko traju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 23, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy hoces stavljati zadnji blatobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 23, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno, već sam kupio komplet fabrički od R6 sa migavcima, i čim izbacim motor iz sobe, kreću radovi, blatobran, servis ulje filter, i regler je danas stigao... a možda krenem i ovaj vikend s radovima s obzirom kakve temperature se očekuju Promenio Februar 23, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I pala prva vožnjica u 2021-oj 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Februar 23, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan On 2/11/2021 at 11:03 AM, markovisacki said: Kontakt mora da bude dat, podigni copavu i sedi na motor. Nece da vergla zato sto prekidac na kvacilu detektuje da je pusteno i da motor nije u leru, tako da dugme anlasera samo daje pobudu pumpi za gorivo a ne vergla. Pricamo o fabrickom stanju motora gde nije niko petljao po instalaciji, iskljucivao prekidace kvacila itd. Samo da potvrdim i da se zahvalim.Ovaj metod stvarno funkcioniše.Servisirao sam karburator, pa reko da probam caku.Na mom C modelu radi savršeno.Tačno se čuje samo pumpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 23, 2021 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy nisam mislio na nosac tablice na podrepu ako to mislis vec na blatobran u prednjem delu zadnjeg tocka do rama to planiram da dodam kod mene Promenio Februar 23, 2021 član floyd032 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16318 Napisano Februar 23, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, floyd032 je napisao: @Biker-Boy hoces stavljati zadnji blatobran Imas kod Brke, ja treba da se provozam do njega, da vidim dal pase na 12-icu, zao mi da kvasim Ohlinsa... KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 23, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam i izgleda mi kao da je secen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16318 Napisano Februar 23, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, floyd032 je napisao: gledao sam i izgleda mi kao da je secen Mislim da nije secen, ima kalup i samo ih stancuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 23, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, floyd032 je napisao: @Biker-Boy nisam mislio na nosac tablice na podrepu ako to mislis vec na blatobran u prednjem delu zadnjeg tocka do rama to planiram da dodam kod mene Razmišljao sam o tome korisna je ta stvarčica i lepo izgleda, ali za sada ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 24, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2021. at 16:18, markovisacki je napisao: Da te naucim jednu caku za ZX9r. Ima pumpu za gorivo naravno ali radi samo dok motor radi ili anlasujes, sto znaci da kad stigne prolece u karburatorima nema goriva a pumpa ne radi nista kad das kontakt. Zato ubacis u prvu brzinu, PUSTIS kvacilo i drzis dugme anlasera. Motor nece da vergla, ali ce da natera pumpu da radi i napuni karburatore. Kad prestane da klikce, izbaci u ler, kvacilo, zaverglaj i uzivaj Hvala ti ko bratu Sad sam namontirao aku i probao tvoju caku Funkcionise 100% Ustedeo si mi i aku i anlasovanje i nerve I osecam se mirnije jer znam i da je struja u redu da nije nista prevezivano od ranije E zbog ovoga vredi ovaj forum da se pomazemo tako da hvala i @Pablo @markovisackikada budes na ovu stranu obavezno se javi da popijemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 28, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo se vozikalo a i malo se radilo ovih dana, Nindža dobila blatobran i migavce od R6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16514 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci to je sad, YAMASAKI! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 28, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ili bolje Kawamaha Bitno da sam sad 100% road legal Promenio Februar 28, 2021 član Biker-Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo se igram sa folijom, seckam nalepnice, lepo mu leži ova metalik siva na masci, jel da? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, meni se ne dopada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze svima da se dopadne, razliciti su ukusi, neko voli sisate, neko dupate, crnke, plavuse... nekom svejedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Mart 26, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je ok.Ja bih probao da uokvirim malo taj oblik sa crnom folijom.Deluje mi malo tupo siva sama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...