GuMi5 3108 Napisano Septembar 21, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan To mu ide ovako... DVL je dovla, ilitiga Vlado a NS je, zna se, Mađarska Nego, gledah opet AustrijskiGP pa me interesuje zašto Markez nije kažnjen za neprisiljeno izlaženje u crveno?Kao bio na 5. mjestu pa ne igra ulogu? Meni se čini da igra, i da je više nego bezobrazno da se postavljaju različiti standardi za različite pilote, ili Moto3/2/GP seriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 21, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ima jevreja za drugara Diskutovali smo to. Nismo dosli do jednoglasne presude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan To mu ide ovako... DVL je dovla, ilitiga Vlado a NS je, zna se, Mađarska Nego, gledah opet AustrijskiGP pa me interesuje zašto Markez nije kažnjen za neprisiljeno izlaženje u crveno? Kao bio na 5. mjestu pa ne igra ulogu? Meni se čini da igra, i da je više nego bezobrazno da se postavljaju različiti standardi za različite pilote, ili Moto3/2/GP seriju... E to jos samo objasni ovima tamo gde sad zivis pa da mogu sa ovim papirima da radim jer sam iz EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Septembar 22, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu kaznili ni Rossia ni Pesrosu a obojica su debelo izašli na crveno u prošloj trci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 22, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mixoooo, ajde temu za Aragon, ne mogu Dizdrzim vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 22, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma evo sve čema da se ovdje ispucamo, da malo sljedeća odahne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 22, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otvori lalajku vrata da pljuje Rosija prije nego trka uopšte počne... i treninzi i kvalifikacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 22, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To nesto kasnije, za sad ima zanimljivih vesti u vezi trke, vozaca i kojecega jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Octobar 18, 2016 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je Misano 2016 izgledao iz moje perspektive 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...