Momentum 1148 Napisano Septembar 14, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ae nebitno, hoces da trolujes, a meni se ne prepucava sa trolovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma konstruktivan argument. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 15, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imamo jos deset dana do sledece trke, pa mozemo da se zanimamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 15, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da kazemo? Mislis da zaboravljamo kako se umesao u bitku za titulu prosle godine? nikada! ako je Rossi sada "ok" sa njim, mi nismo. mi pamtimo... A ti si predsjednik nekog Rossi fan cluba, prisutni ste na svim trkama, imas pravo govora u ime svih njegovih navijaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @forshizzle Nema ja sta da govorim u ime njih, mozes svaku trku da vidis raspolozenje navijaca kad se spomene ime doticnog, a i Lorenza. Jedino ako ti pratis trke bez tona i slike pa ne znas nista? @bugsy tvoj komentar moze da napise samo neko ko uopste nije pratio proslu sezonu ili podjebavas, a ja nemam zivaca da ti "prepricavam" sta se desavalo, tako da dobio si odgovor na mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 15, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da kazemo? Mislis da zaboravljamo kako se umesao u bitku za titulu prosle godine? nikada! ako je Rossi sada "ok" sa njim, mi nismo. mi pamtimo... @forshizzle Nema ja sta da govorim u ime njih, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan I sta je poenta podebljavanja? "mozes svaku trku da vidis raspolozenje navijaca kad se spomene ime doticnog, a i Lorenza". ja sam napisao ono sto se vidi na trkama i to potkrepljuje moje tvrdnje, tako da pitam ponovo, sta je poenta tvog podebljavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 15, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @bugsy tvoj komentar moze da napise samo neko ko uopste nije pratio proslu sezonu ili podjebavas, a ja nemam zivaca da ti "prepricavam" sta se desavalo, tako da dobio si odgovor na mestu. Podjebava a ti se primaš. Zelen si na forumu, naučićeš. Samo spusti loptu i iskuliraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 15, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Niko tebe ne podjebava, smiri se malo jbt. Dao si odgovor sve u mnozini kao da govoris u ime svih navijaca. Ja sam te samo pitao jesi ti neko moodo pa to tako pises. To je sve. Odgovorio si da nisi sto se naravno ne poklapa sa tvojim pisanjem. Na sta sam ja stavio nekog zbunjenog smajlija. A sto se tice raspolozenja i zvizdanja Lorenzu ili nekome drugome, pa o tome je Robin Hood sve jasno napisao. Navijacima ostaje da i dalje zvizde, masu zutim zastavicama i duvaju zuti dim. Neku novu titulu mozete slobodno zaboraviti. (ovo je sad malo podjebavanje fyi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 15, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno kako se strasti razbuktaju i kako ljudi pamte i ne zaboravljaju... u vezi kojih se nerviraju i ne mogu da spavaju... Istovremeno su potpuno nezainteresovani kada neko siluje dete, ubije nekog... to su prolazne stvari, normalne... pa cak i kad fini miran momak iz komsiluka to uradi... Da ne bude zabune, ne ciljam ninakoga, samo konstatujem kako bi mnogi, pa i ja sam, trebali ponekad da stavimo prst na celo pre nego sto dignemo sebi pritisak zbog toga sto je neko piknuo loptu u aut a da to nije sudija konstatovao ili nesto slicno... Spustite ponekad loptu... pucice vam neka vena u glavi zbog kontakta dva oklopa u sedmoj krivini... Opusteno, niko vas ne placa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Momentum - ne znam kako si ti vaspitan, ne mora da je do vaspitanja vec mozda i do okoline, ali ja ne podjebavam nikoga. Pogotovo ne nekoga koga ne poznajem. Gledao sam proslu sezonu. Imam tv, cisto kao argument da potkrepim tu tvrdnju. Ovde se svi vredjaju jer ocekuju da ih neko podjebava. Kineska poslovica lepo kaze da kada imas cekic u ruci, sve pocne da lici na ekser. Moje pitanje je krajnje dobre namere bez skrivenih motiva. Kao neko ko ima neku inteligenciju preispitujem svoje odluke tako sto saslusam tudje misljenje. Kod tebe ocigledno nema preispitivanja jer si slepo prefarban zutom bojom. Izvinjavam se sto sam usao u razgovor sa tobom. Sve najbolje P.S. Nadam se da Rosa vise nikada nece pasti i da ce osvojiti svaku sezonu u kojoj bude ucestvovao da makar na trenutak zuti budu srecni i da sa pravom mogu da ga dizu u nebesa kao sto to trenutno rade. @quasaar - sa nekima to izgleda nije moguce. Apsolutno si u pravu. Kao da nas placaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Žuti su mogli, mogu i moćiće da ga dižu nebesa makar više metra ne odvozao a kamoli nešto osvojio..jer svi ti vaši instant ljubimci (nije bitno ko su, bitno da stanu Rosiju na megdan) moraju još mnogo da se potrude, pa da svoje rezultate zajedno saberu pa će možda moći u istoj rečenici da se stave sa Doktorom.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @Robin Hood, ne primam se, vec ne razumem. Ne pogadjaju mene ova internet polemisanja. Ja gledam da su moje reci uvek potkrepljene nekim cvrstim dokazima ili argumentima. Ovo za mesanje Marqueza je toliko ocigledno bilo da ne vredi ni pisati vise o tome. @bugsy nisam skontao sve kao neko "vredjanje", daleko od toga. To sto navijam za Rossija ne znaci da sam slep i da ne vidim kad neko vozi bolje od njega. Prelistaj samo moje postove pa ces videti koliko sam hvalio ostale vozace, kad god su dobro vozili. Tako da taj fanaticni "fanizam" kod mene ne postoji. Izneo sam stav koji se jasno vidi na malim ekranima i svedoci smo svaki put kad je trka. Ne zvizde navijaci svima, Pedrosi je jako malo njih zvizdalo (poredeci sa zvizducima kad izadje Marquez ili Lorenzo), a i ta gomila sto je zvizdala su garant neki pajseri. To mi se nije svidelo, jer mi se svidja Dani kao vozac. U svakom zitu ima kukolja, poslovica kaze. @quasaar inace sam smiren maksimalno, ne brini Vise me pogadjaju vesti iz crne hronike nego ove zezancije tipa "ciji je veci" i ko je bolji. Nisam hteo nikoga da uvredim naravno, ne svadjam se. @bugsy tvoji odgovori su imali "prizvuk" blagog podjebavanja jer podrazumevam da bar mi bajkeri pratimo MotoGP (ako planiramo bilo sta da pisemo ovde na tu temu) i da znamo sta se desava. U ovom slucaju Marquez nije imao nikakve sanse za titulu, tako da je bukvalno "sisao sa tribina" u tu poslednju trku u prosloj sezoni. Zato sam skontao da me trollujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Žuti su mogli, mogu i moćiće da ga dižu nebesa makar više metra ne odvozao a kamoli nešto osvojio..jer svi ti vaši instant ljubimci (nije bitno ko su, bitno da stanu Rosiju na megdan) moraju još mnogo da se potrude, pa da svoje rezultate zajedno saberu pa će možda moći u istoj rečenici da se stave sa Doktorom.. Rosa i Marzez imaju isti broj pol pozicija, 14 godina mladji, a ima pola njegovih titula. Nisam siguran da ce trebati bilo kakvo sabiranje. Mozda jedino Rosi da dodamo preko veze kako bi on bio konkurentan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pol pozicije su bitne Rossi je sa 23 godine imao jednu vise titulu od Marqueza, tako da ne razumem ovo tvoje poredjenje sa godinama. Ako spominjes godine, onda gledaj Rossija kad je imao toliko godina koliko ima Marquez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 15, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedne stvari se "grozim" a to je da me svrstavaju u neke grupe. Vise puta sam pisao da se ne osecam "posebnim" sto vozim motor i nije mi jasno ono "mi bajkeri". Da li je i ovo jedan od "nas bajkera"? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Septembar 15, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedne stvari se "grozim" a to je da me svrstavaju u neke grupe. Vise puta sam pisao da se ne osecam "posebnim" sto vozim motor i nije mi jasno ono "mi bajkeri". Da li je i ovo jedan od "nas bajkera"? aa.jpg Ahahahahahahaahahaaaaaa!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Žuti su mogli, mogu i moćiće da ga dižu nebesa makar više metra ne odvozao a kamoli nešto osvojio..jer svi ti vaši instant ljubimci (nije bitno ko su, bitno da stanu Rosiju na megdan) moraju još mnogo da se potrude, pa da svoje rezultate zajedno saberu pa će možda moći u istoj rečenici da se stave sa Doktorom.. Rosa i Marzez imaju isti broj pol pozicija, 14 godina mladji, a ima pola njegovih titula. Nisam siguran da ce trebati bilo kakvo sabiranje. Mozda jedino Rosi da dodamo preko veze kako bi on bio konkurentan. Jel da bi bio konkurentan kad saberes njih dvojicu, il ponaosob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pol pozicije su bitne Rossi je sa 23 godine imao jednu vise titulu od Marqueza, tako da ne razumem ovo tvoje poredjenje sa godinama. Ako spominjes godine, onda gledaj Rossija kad je imao toliko godina koliko ima Marquez Taman ce ove godine i to da se izjednaci. Pa ne razumem ni ja SlobodanR1, ali je rekao da mu niko nece moci da pridje po tom pitanju pa sam naveo. Jel da bi bio konkurentan kad saberes njih dvojicu, il ponaosob Pojedinacno, ali dobar pokusaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 15, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg stativa ..Pazi ja to gledam drugačije, sad ko kako stoji..Možda trenutno ima neki klinac od 16g koji je više postigao od svih njih u tim godinama, ali ne možemo reći da je on u svojoj karijeri postigao više od njih, gleda se samo ukupan uspjeh, druga je stvar što je nekome karijera duža, nekome kraća..a moraš priznati da to što vozi toliko godina na ovom nivou je takođe veliki uspijeh i rijetkost..(naravno za poimanje u realnom životu čovjek je mlad da mlađi ne može biti po svim parametrima i što se zove dedicom je više omaž njegovom stažu na stazi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan AKO osvoji Ima jos da se vozi U principu, Marquezova karijera u mnogome podseca na Rossijevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 15, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedne stvari se "grozim" a to je da me svrstavaju u neke grupe. Vise puta sam pisao da se ne osecam "posebnim" sto vozim motor i nije mi jasno ono "mi bajkeri". Da li je i ovo jedan od "nas bajkera"? Au izvin'te. Dobro nismo mi bajkeri, na bajkerskom forumu. Otvaram temu "Promeniti ime foruma u BJUcesniciUSaobracaju". Tako se niko nece osecati "svrstanim". I ti sad zezas dvlns A fotku necu komentarisati, mozda je cak i photoshop radio tu malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 15, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Robin Hood, ne primam se, vec ne razumem. Ne pogadjaju mene ova internet polemisanja. Ja gledam da su moje reci uvek potkrepljene nekim cvrstim dokazima ili argumentima. Ovo za mesanje Marqueza je toliko ocigledno bilo da ne vredi ni pisati vise o tome. @bugsy nisam skontao sve kao neko "vredjanje", daleko od toga. To sto navijam za Rossija ne znaci da sam slep i da ne vidim kad neko vozi bolje od njega. Prelistaj samo moje postove pa ces videti koliko sam hvalio ostale vozace, kad god su dobro vozili. Tako da taj fanaticni "fanizam" kod mene ne postoji. Izneo sam stav koji se jasno vidi na malim ekranima i svedoci smo svaki put kad je trka. Ne zvizde navijaci svima, Pedrosi je jako malo njih zvizdalo (poredeci sa zvizducima kad izadje Marquez ili Lorenzo), a i ta gomila sto je zvizdala su garant neki pajseri. To mi se nije svidelo, jer mi se svidja Dani kao vozac. U svakom zitu ima kukolja, poslovica kaze. @quasaar inace sam smiren maksimalno, ne brini Vise me pogadjaju vesti iz crne hronike nego ove zezancije tipa "ciji je veci" i ko je bolji. Nisam hteo nikoga da uvredim naravno, ne svadjam se. @bugsy tvoji odgovori su imali "prizvuk" blagog podjebavanja jer podrazumevam da bar mi bajkeri pratimo MotoGP (ako planiramo bilo sta da pisemo ovde na tu temu) i da znamo sta se desava. U ovom slucaju Marquez nije imao nikakve sanse za titulu, tako da je bukvalno "sisao sa tribina" u tu poslednju trku u prosloj sezoni. Zato sam skontao da me trollujes. Samo jedne stvari se "grozim" a to je da me svrstavaju u neke grupe. Vise puta sam pisao da se ne osecam "posebnim" sto vozim motor i nije mi jasno ono "mi bajkeri". Da li je i ovo jedan od "nas bajkera"? Au izvin'te. Dobro nismo mi bajkeri, na bajkerskom forumu. Otvaram temu "Promeniti ime foruma u BJUcesniciUSaobracaju". Tako se niko nece osecati "svrstanim". I ti sad zezas dvlns A fotku necu komentarisati, mozda je cak i photoshop radio tu malo Pazi citirao sam i boldovao deo izjave u kojoj mi se ucinilo da to sto vozimo motore (ili kako kazes to sto smo bajkeri) nama daje za pravo da bolje poznajemo materiju ili mozda da smo realniji od drugih navijaca. Pri tome se pozivamo na broj Rosijevih navijaca a ja cu ti reci da po mojim saznanjima medju njegovim navijacima ima toliko njih koji nisu seli na motor da je to armija. Ne zezam se nego jednostavno to bajker se poteze (ne mislim samo na tebe) u jako mnogo diskusija kao da smo dobitnici nobelove nagrade. Shvati da medju tim istim bajkerima ima i ovakvih kao sa slike i svakavih likova sa kojima ja nemam nista zajednicko osim motora. Izvini ali pripadnik sam generacije koju su trovali raznim pripadnostima a znam da to nije nikome donelo nista dobro osim onih koji su i izmislili te grupe i nazive. Photoshop nije radio, bar ne sa moje strane ali ako sumnjas u verodostojnost ove fotke evo onda drugi primer sa kojim ja isto tako nemam nista zajednicko: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 15, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg stativa ..Pazi ja to gledam drugačije, sad ko kako stoji..Možda trenutno ima neki klinac od 16g koji je više postigao od svih njih u tim godinama, ali ne možemo reći da je on u svojoj karijeri postigao više od njih, gleda se samo ukupan uspjeh, druga je stvar što je nekome karijera duža, nekome kraća..a moraš priznati da to što vozi toliko godina na ovom nivou je takođe veliki uspijeh i rijetkost..(naravno za poimanje u realnom životu čovjek je mlad da mlađi ne može biti po svim parametrima i što se zove dedicom je više omaž njegovom stažu na stazi) Apsolutno se slazem za sve. Pogotovo za to da je Rosa legenda. Cak i da se desi cudo da ga neko premasi, opet ce ostati jedna od najvecih legendi, a najverovatnije najveca naseg vremena. Sutra ce neki novi klinci pametovati kako nije tolika legenda, ali oni ga nisu pratili godinama kao mi. AKO osvoji Ima jos da se vozi U principu, Marquezova karijera u mnogome podseca na Rossijevu. Pa dobro. Ako. Meni u zadnjih par trka ne deluje da ce uspeti, ali ostaje da vidimo. @Momentum @SlobodanR1 - vidite kako moze normalno da se komunicira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...