aslservis 93 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nesto razmisljam da menjam boju motora preko zime pozvao sam danas Culeta iz NS da proverim za original nalepnice. Naime ukupno 6 (citaj sest) nalepnica izadje 244eura! Na dve pise Kawasaki na dve ninja i dve zx6r, znaci nema kao na Suzukiju specijalnih visekolornih krivudavih nalepnica nego samo natpis. Posto se nemogu nacuditi ovoj ceni da li neko zna za nekog pouzdanog da izradi nalepnice a da budu identicne originalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 7, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Samo nadji vektore na netu i odnesi negde na kater da ti izrade (Mic, ProTec) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Kice nalepnice ....kucaj u googlu Ja mislim da se sad reklamira na facebooku. Ima dobru stampu i orginalne komplete . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 8, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan posalji model kave, godina i tacne mere nalepnica visina x sirna koju boju zelis i isecu ti za 10 e sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 8, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da odradis da bude u kvalitetu originala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1410 Napisano Septembar 8, 2016 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U kvalitetu orginala samo kod Culeta za samo 244 eura. Ako nemaš neke rastere na nalepnicama, ako nije boja nijansirana, onda nije problem. Ja sam radio kod onog Kice iz Novog sada, a mislim da ti to i kolega dexter može napraviti. I kod jednog i kod drugog ti je cena 10-20 eura i uvek dobiješ koji komad više ako pograšiš pri lepljenju . Boje su takve kakav samolepivi tapet može da se nađe, ali uvek jednobojne i bez nijansi. Kvalitet je za te pare više nego vrhunski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 8, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno u Protec kod Tomice.. Imaju najnovije masine, uradi na novom UV ploteru i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Septembar 8, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan serbduck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Septembar 9, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2627 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su nalepnice malo zahtevnije što se tiče nijansi boja i samog izgleda teško da će neko moći da ti pogodi 100% kao original. Meni u Euro sumaru za Suzuki tražili oko 105E samo za desnu bočnu nalepnicu, ne celu stranu. :staa2: Kice iz NS nije mogao da je napravi. Pogledaj na ovom sajtu, ja sam link dobio od kolege sa foruma koji se bavi izradom nalepnica. http://www.motor-stickers.com/index.php?main_page=index&cPath=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1410 Napisano Septembar 9, 2016 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Takođe link ka iztadi nalepnica koje bi bile kao orginalne http://www.decalx.com.br/departamento/35/kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan serbduckPreporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim nalepnice ali originalne samo moze fabrika da napravi tj. proizvodjac.Sve ovo sto mi ovde radimo su: 1. kater folija (svako slovo zasebno seceno) lepi se pomocu transver folije,nijanse su ogranicene (kupuju se gotove samolepive folije koje se catuju).Kad prevuces rukom preko osetis reljef. 2. ploter folija stampa se na beloj ili providnoj foliji ili po zahtevu na nekoj trecoj. U ovoj tehnici je izvodljivo ispratiti raster ako ga ima ili nijansiranje itd ali nije postojana kao cater folija. Oba postupka nemogu da oponasaju original 100% Proizvodjaci namerno stavljaju nijanse boja kojih nema u slobodnoj prodaji tako da ono sto vredi 10-20e naplacuju 100inak i vise eura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 26, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko radi one , da li je to 3D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 13, 2017 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan A recimo ja sam imao ideju da se napravi nalepnica GSXR ili tako nesto i da se lepi na felnu. E sad ne znam koliko bi bila trajna? I da li bi se prilikom skidanja iste oštetila boja na felni?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano April 14, 2017 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan U principu ista bi bila trajnost. Mozda za nijansu manja jer je i povrsina nalepnice/lepka manja a i verovatno je vise izlozena masnoći i abrazivnijem ciscenju nego ostatak motora. Boja felne se ne bi ostetila ako je boja pre toga bila u redu. Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...