lanmi00 1 Napisano Septembar 2, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Kawasaki ninja zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,kupio sam gilera runner 50 2006 pre neki dan ali izgleda da ne vuce kako treba,maksimalna brzina je nekih 73km/h a obrtaji jedva dostigno do 8k.Gledao sam po yt i po forumima da isto to godiste ido i po 90km/h.Covek od koga sam kupio gileru je stavio karburator od 125cc da nije do toga nesto,takodje je rekao da je skinuo sve blokade.A da trosi trosi poprilicno.Hvala svuma unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 2, 2016 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan oce gilere da trose a orginal karb kod nje je dellorto 17 ako nije odgovarajuci karb oce da trosi mnogo a i takdje brzina zavisi od auspuha.To na yt su tjunirane fabrikare moze 80km i nemoj verovato mnogo snimcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lanmi00 1 Napisano Septembar 2, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Kawasaki ninja zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj nesto hvali nesto je gusi bas,ima auspuh od aprila sr 50 da nije do toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...