Jump to content

Moto Zajednica

12. Moto GP Silverstone 2016

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

David Emmett

@motomatters

Re: cutting the track. If you don't gain an advantage and return safely, in the position you left the track, there is no penalty

Znaci A. Espargaro je popravio poziciju?
Očigledno nisu ista pravila za sve...

Zavisi ko si.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

Rossi said he is worrying Vinales for next year...

Koliko ce li proci dok fanovi Rosalinde (46) ne pocnu da mrze Vinjalesa kao sto mrze i Lokija (99)? :D

• Podržavam 3

• Drug član, 2599 postova

drago mi je zbog suzukija, mnogo brze su dosli na dobar nivo od npr. dukatija koji se otelio dok nije zabelezio pobedu.

btw, ne treba zaboraviti da suzuki ima 9 agregata po sezoni na raspolaganju, nema zabranu razvoja agregata i neograniceno im je vreme za testiranje

• Zainteresovan, 296 postova
  • Motocikl: gsx-r 750 к1

Браво за Сузуки! Нема сумње да је Вињалес будући шампион, мислим да ће на јамахи следеће год бити један од кандидата за освајање шампионата.

• Rossista originale, 1063 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1

Isto razmisljamo Biker-Boy. Zelim dedi da osvoji 10tu titulu i da ode sa scene. Ima ovih mladih klinaca koliko hoces, on se bar navozao. Navijacu za Vinalesa kad se deda penzionise. Ima decko potencijala. Samo je pitanje koliko dobro ce se adaptirati na Yamahu.

Danas je Marquez opet ponavljao greske iz prosle sezone i jako me iznervirao. Onako je agresivno ulazio dedi u liniju, bukvalno kao da je po svaku cenu zeleo da ga obidje, pa i da obojica padnu.... Pedrosa dobar danas. Lorenza necu ni da komentarisem, totalni pobacaj, ne znam sta se desava sa tim likom. Izgleda kes is Ducati-ja udario u glavu.

Crutchlow odlican, kao da je konacno nasao taj ritam i sinhronizovao se sa motorom i gumama.

Start trke neocekivan, bas mi zao Baz-a.

• Drug član, 512 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C

Koliko ce li proci dok fanovi Rosalinde (46) ne pocnu da mrze Vinjalesa kao sto mrze i Lokija (99)? :D

A ko voli 99? :neznam:

• Podržavam 1

Citas li kolega? Ko je spominjao da ga neko voli? Ili je samo poenta da se napise nesto protiv 99? :D

• Podržavam 1

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Volem Rosija, tu nema zbora, ali Markez me u poslednje vreme kupuje.. Ima 00,ume da se zaigra, kao i Rosi, to volim da gledam, to mi je trka.. Kad su bili u duelu, .ebe se njima za 3 mesto, isto bi se borili i za 7. i za 1. to je bila igra dva viteza, prava trka. A sad nesto sto ne umem da objasnim, fenomen zvan Janone. Boze koliko me nervira, on kad bi imao mozga koliko ima 00 on bi ih sve pre.ebo... Vozi decko, al ne znam sta mu je.. Dal ga nisu voleli kad je bio mali? Ili neka 3 barijera u mozgu..? Ne znam.

Vinjalesu svaka cast, zasluzeno nema sta.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

2 Lalajko

Mlaqez gainovao 2 pozicije manevrom čisto ko suza, da nije išao livadom, ova dvojica iza njega bi ga obišla ko mica macu, ali to je Mlaqez i to se ne kažnjava, a nesrećnike u Moto3 i Moto2 što su samo pomazili zelenu površinu, odraše! S druge strane, kazna od čak i do 10sec bi

Mlaqezu uzela samo jednu poziciju, a ovako je ućario cele dve, ljuubi ga Dorna!

Vinales već neko vreme vozi do koske, samo su se sada kockice poklopile i eto ga rezultat. Cal se probudio i to je to, poklopile se i njemu kockice i sad radi. Izuzetno mi krivo za JAJAnonea, pokušao je da ispravi grešku, ali ispala skuplja dara nego mera. Baš šteta!

Inače, trka petica!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Cekaj, bio iza zabara, vratio se iza zabara? Gde je problem? A kad vec to pominjete, sta je sa Laguna Sekom 2008 i izlaskom van staze sa profitiranjem pozicije?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Cekaj, bio iza zabara, vratio se iza zabara? Gde je problem? A kad vec to pominjete, sta je sa Laguna Sekom 2008 i izlaskom van staze sa profitiranjem pozicije?

Nije ovde Rossi u pitanju, već ona dvojica iza Mlaqeza, bio sam precizan, kao i obični smrtnici u Moto2 i Moto3 koji su bili kažnjeni za bukvalno par santima i to paralelnog puta mimo ''limita staze''.  Tamo kazna od 1sec znači možda 5 pozicija, a Mlaqez je ispišao onu dvojicu iza sebe bez da mu fali dlaka s glave. Malci u Moto2 i Moto3 nikoga nisu preskočili, niti ugrozili i nisu gainovali ama ni jedan jedini metar staze/trke, a Mlaqez je ućario 2 pozicije i 3-4 poena, potpuno svesno!

Što se 2008. tiče (ne znam otkud sada u temi) ne sećam se da su nekoga kaznili, možda grešim, ali tada su neki tvrdili da je Afrika naj-naj-najbolji motocikl na svetu, a sada se kunu u BMW, pa onda moramo dozvoliti da se ljudi menjaju u jedinici vremena. Stoner je kukao da Rosiju želja prevazilazi talenat, a Rossi je i dalje na podijumu, a on test vozač.

P.S. Kada je Schumahera pustio klupski kolega da prodje prvi kroz cilj, da bi osigurali titulu (matematički) par trka ranije, to je bio poslednji sekund Formule 1 koji sam u životu odgledao  - nikad više ni sekund.

P.S.2 Kada je Rossi izgurao Pseto Džibernau-a na livadu, takodje sam bio blizu da batalim i Motogp, bez obzira što sam srčani navijač Rossija, a Pseto mi je najodvratniji lik ikada u Motogp-u.

Poenta je da ako možeš one nesrećnike da pocepaš pola sekunde i sekundu za par santima off-roada, pa može i Mlaqez da ''plati turu pića'', jbg.

Izvinjavam se auditorijumu na predugačkom postu! ;)

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer

IMG_3805.jpg

• U prolazu, 17 postova

Mogli bi u Hondi da razmisle o rokadi Pedrosa - Crutchlow.

Ne mislim da bi se to MMu svidelo. Samuraj je dosta povucen i odgovaramu ovo laid back stanje..dok Cal po mom misljenju je kontrast pa se to bas MM ne bih svidelo - moja perspektiva 

• Zainteresovan, 666 postova

U sustini, za obojicu navijam, malko vise za dedu, dok jos vozi, a kad ode u penziju, onda full time navijam za Vinjalesa

Aha...

Dok ne počne mali da ga dere redovno.

Ista priča kao i sa MM...

Rossi: "But the rule is like this and if you go out of the track at a place that have the tarmac and you don't gain any advantage, you can continue. It is also like this for all the other riders,”.

A prosle godine kada su se u zadnjoj krivini sudarili niko nije pravio problem tako da ne vidim ni sada mesta tome.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Rossista originale, 1063 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1

U sustini, za obojicu navijam, malko vise za dedu, dok jos vozi, a kad ode u penziju, onda full time navijam za Vinjalesa

Aha...

Dok ne počne mali da ga dere redovno.

Ista priča kao i sa MM...

Ne razumem tvoj odgovor, lepo ti covek rekao da navija za dedu dok se ne penzionise. Ako nisi skontao, svi mi imamo svog favorita i ne menjamo misljenja kako vetar duva... Evo vec godinama pocinju da ga deru pa nikako da ga oderu... ne razumem sta se to desava, sve derac do deraca a deda drugi na listi, smesno

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja