Betta 131 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare se registruje 4.0 benzinac hibrid, koji uništava asfalt 10 x više , izbacuje CO2 kao samohodna haubica, niko da se zapita gde je logika. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VenumUfc 12 Napisano Avgust 8 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: ATAS & X Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi pomoc, da li je neko menjao rucke sa grejacima i gde mogu da se poruce?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Avgust 21 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko utiske sa bočnim deflektorima vazduha što se prodaju kao original oprema? Brzo će zahlađenje a nije mi praktično da montiram Termoscud iako je on majka za zimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Meni su deflektori bas dobri, nisam verovao da ce toliku razliku napraviti, doduse vozio sam ga vrlo kratko bez njih, ali i vizuelno su mi super.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan 28300RSD rega za X-ADV 2023, druga po redu, dakle bez tehnickog, pljacka..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Septembar 4 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pošto deflektora nema na stanju za stariji model i ne mogu da se poruče niti sam uspeo da ih nađem igde, da li ima iko Termoscud? Rekao bih da ne može da se montira preko rolbara, a ne skida mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Septembar 4 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ,pisao sam vec na forumu da imam problem sa X Adv prilikom zagrijavanja motora kada ga ugasis gubi kontakt i nemoguce ga je pokrenuti .Poslije ovlastenog servisa u Tuzli 3 mjeseca pa onda servis u Hadzicima isto tri mjeseca nista nisu uspjeli ustanoviti jednostavno pojma nemaju sta je,kao brava otisla ja je narucim u Bg u hondi 500 eura nije to bacio djaba pare ,i na kraju odvucem motor Majstoru Mima u Lukavici koji je ustanovio kvar da je modul keylessa otisao koji sam narucio u bg promjenio i sada je sve ok ,uglavnom agonija je trajala 15 mjeseci ,ovo pisem da bi ostao trag o istoriji kvara mozda nekome pomogne jer ja nisam uspio nista naci na forumima niti je imao neko ovakav kvar .Veliki pozz Midan iz Sarajeva 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Septembar 4 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 12. 2023. at 9:36, Satelis je napisao: Božo Mislim da je sva problematika u kljucu da on pravi problem. E sad, to da bi se ispitalo Midanu treba code i plavi konektor ne bi li "ručno" palio makinu. Problem je što nema code, nije ga dobio te ne može ni probati. Ako bi bajk normalno radio na ručnom paljenju....suzila bi se problematika. Ovde ti je lezala sva problematika, ujedno i rešenje. Jbg nisi imao potrebno. Ne znam o kom modulu je reč, tu si lani pisao da je stavljen drugi ispravan i da nije do toga? Imaš ključ gde je code, imas antenu koja čita code i taj info salje u ecu ključa, ecu ključa pokreće ecu motora, bravu i sve ostalo kad je sve Ok. Znači da je kod tebe zakazao s'radom ecu kljuca ili antena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Septembar 4 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz @Satelis drug da nisam imao code , evo slika modula ovako je dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midan 12 Napisano Septembar 4 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i motora starija je tipa u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Septembar 5 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je ecu ključa. Da to hoće da im crkne, pogotovo kad se na instalaciju kače gedžeti gde ne treba (info iz delte). Radi ok neko vreme pre nego počne zezati. Novi modeli X-ADV takodje mogu imati problem ako na oem instalaciju nakace maglenke jače od predviđenih. Radi neko vreme, posle izlaz napajanje prestane sa radom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan https://a.aliexpress.com/_EwKHbYVJa uzeh ove (2x1.5w) al nikako da ih montiran, kapiram da mogu da se nakace na oem instalaciju i prekidac? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Septembar 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ulećem klizeći, pitam za drugara, imate li iskustva sa gumama BATTLAX AX41S i generalno šta biste preporučili za ovaj model.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Septembar 24 Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko vozi i van puta, ne samo po makadamu, svaka preporuka za Pirelli Scorpion Rally STR - odlična guma za sve, na putu drži odlično (kačim prstima asfalt po krivinama) a penje se i uz ski staze E sad, ima ovde primera da su im smetale vibracije iste gume i ne voze van puta, pa su ih menjali za ulični model. Ja nemam problem sa vibracijama, verovatno bih osetio razliku kada bih prešao na drugi tip gume... Prednje vešanje sam prošle nedelje podesio na 3 okreta od najtvrđeg, osetna je razlika u vožnji, dobio je na dinamici. Po neravninama je manje udoban, ali sve ima svoje. Jel podešavao neko snop svetala? Previsoko mi baca oboreno svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Septembar 24 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan I evo je za 2025https://youtu.be/mDkSfiMQVs4?si=1dK-clIrQ98pEDuNSent from my SM-G988B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 323 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Ima li neko iskustva sa modelom iz 2021 Nadjoh neki polovnjak sa 25000 na satu pa cisto da vidim sta me ceka Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan ja ovde vidim samo tempomat, ostalo je previse slicno, sreca po nas Ocekivao sam bar Carplay i neke nove mogucnosti..@miketa sve zavisi kako je odrzavan i pazen, kilometraza je relativno mala, al ne mora znaciti nista..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maxi-Scooter Update / Honda X-ADV Gets An Overhaul - Adventure Rider WWW.ADVRIDER.COM Got maxi-scooter? Honda updates the EU-only X-ADV scooter, but still doesn't offer it to American buyers. Promenio Septembar 24 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ako sad onom prvom modelu padne cena sa 12000 na 11500 pa da mozemo da razmisljamo o kupovini mi pojedini Promenio Septembar 24 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Septembar 25 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, miketa je napisao: Pozdrav ljudi Ima li neko iskustva sa modelom iz 2021 Nadjoh neki polovnjak sa 25000 na satu pa cisto da vidim sta me ceka Hvala lepo Tri servisa min je trebao imati, jednu zamenu kočione tečnosti. Lanac je mozda za zamenu, proveri gume i pločice. Akumulator takodje jer mu je 4-ta sezona. Iduće godine čeka te zamena antifriza, štelovanje ventila, servis prednjih amorta....uz "mali servis". Sve ovo uzeti sa rezervom..... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upravo. Iskustvo sa održavanjem u garantnom roku govori da su menjali ulje max 2-3 puta u tom periodu/ kilometraži i to je to. Nekoliko nas je kupilo takav, kupljen ovde i održavan u ovlašćenom, pa je bilo da se radi na njima... Promenio Septembar 25 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 323 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Jasno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Septembar 25 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo srafim mali ADV sa 20K predjenih od naseg forumasa koji je kupio ganc nov bajk i održavao u ovlascenom a prodao ga mom baš dobrom prijatelju..... Sramota me da kačim slike i pišem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hrvat iz grupe naručio žutu Promenio Septembar 25 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3945 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cena za klot motor ili ima opreme dodate? Suludo svakako, ali barem će nervirati vozače žutog Tmax-a... Promenio Septembar 25 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...