Midan 12 Napisano April 15, 2024 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima ,vec sam pisao na temu Honde x adv da ima problem sa kontaktom kada se ugrije motor ,bio je u tri servisa niko nije uspio da ga popravi .Pregledane su instalacije ,kljuc je ok ,modul kljuca stavljen ispravan nije ni to jedino sta je ostalo da skinem procesor i da odnesem da se preletuje ako ima hladan lem ! Motor ima novi akumulator nove baterije u kljucu kada upali mozed do njemacke sa njim ali kada ga ugasis nema kontakta 4 do 5 sati sada po toplijem vremenu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 15, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja RoadSync koristim u kombinaciji sa Google navigacijom na tlf. Preuzme sve sa Googla, ispisuje i navi poruke u dnu displeja motora. Meni je to sve ok u praksi. Držim i tlf (iznad displeja) ali gledam 98% u displej motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano April 15, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Da nemate vi Androide mozda? Meni na iPhone to sve deluje malko drugacije, necu valjda i telefon menjati Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano April 15, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hbg ... Android Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano April 15, 2024 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krejzi_manki 36 Napisano April 16, 2024 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X Adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog kratkog videa iz fabrike Promenio April 16, 2024 član Krejzi_manki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano April 23, 2024 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga je podigla na cenralni, ispod guza ga uhvatila, kao da ga štipnula a on sam poskočio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam proširenje ćopave, ne odgovara mi - smeta kada hoću na centralni da podignem motor, previše ispravlja motor, koji je bez njega opet jako nagnut. Malo korišćeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 27, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih evo bio zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Maj 27, 2024 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 27, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od kako sam uzeo NC smisljam kako da sakrijem ovu ruznocu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 27, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, QmBGD je napisao: Dogovoreno Bas iscitavam temu, informisem se o modelu... Zanima me! Puno hvala, pamtim. Saljem generalije na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je na Integri to prosirenje smetalo pa sam ga skinuo. Ja sam morao skuter nagnuti desno da bih uopste mogao izvuci stender (copavu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano Maj 27, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ... Ova moja Forza sa koferima je baš teška. Ta veća stopa mi uliva neku sigurnost. Možda samo tako izgleda ... Kao reklama za kosmodisk nekada ... Izgleda šašavo, ali deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2595 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 1143 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Bas iscitavam temu, informisem se o modelu... Zanima me! Puno hvala, pamtim. Saljem generalije na PP. Stara ima šire sedište ,tebi zbog visine čini mi se može biti malo nezgodno.Nova koju ja vozim('24) od '21 ima uže sedište. Pa je malo bolje za niže vozače.Na restajlingu su plastike baš krte i jadne ,menjač malo uglađenije radi nego kod ovih pre '21.Meni nije teška lako se vozi.Lanac smara (tebi to neće biti problem)u smislu odrzavanja u odnosu na kaiš..Prostor ispod sedišta- jedna kaciga a ako je veca onda bas knap.Trtica utrne od onog grebena na sredini sedišta.Ide fino, nisam ga razvlacio do kraja u razradi..Kling klang po gradu se cuje ali se navikne na menjac brzo..Potrosnja ,nemam pojma pisalo je 6 l pa 5 na 100km to ide sa razradom na dole valjda .Vise mi je motor nego skuter to je neki moj utisak a nije ni jedno ni drugo realno. Promenio Maj 27, 2024 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 27, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala! Ja nisam visok ali imam veliku tezinu, oko 115kg sada (kazu ljudi da mi se ne vidi ) Nemam skoriju fotku ali evo u odnosu na Tigra (koji je bas veliki motor), on mi je bio bas potaman! 180 visok, 116kg trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2595 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 1143 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok mislio sam da si nizi po pisanju.Neces imati tih problema sa visinom.Kreš bar donji je dodatno prosiri pa i tu malo nizi vozaci izgube dužine do tla ali kazem 180 cm nema problema ni na starijem modelu + kres bar .E sad ima i ono koliko si proporcionalan noge vs trup.Ali po forumima vidim da Talijani sa 180 ne kukaju. U odnosu na skutere meni su amorti i swing arm =otkrovenje preko neravnina..oko 150 mm je hod pozadi.Ko vozi super teneru njemu je bezveze amortizacija. Promenio Maj 27, 2024 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 29, 2024 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novi opačići...spremni za put Sent from my SM-G988B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Maj 29, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Boban032 Koliko su ti potrajale fabricke Bridgestone? I koji je ovo model zadnjeg blatobrana ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 29, 2024 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11500km, zadnja mogla jos neku hiljadu, mada imao sam osacaj da pocinje da bezi pod guzicom. Blatobran GP kompozit, odlicanSent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Maj 29, 2024 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj mi taj motor, sledeće gume ja plaćam. Mora da ponovimo transakciju, Integra je bila srećna i kod tebe i mene. Ni sad joj ništa ne fali, eno je u Pazaru. Promenio Maj 29, 2024 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 29, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je bilo nekih “sitnih” radova 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 30, 2024 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR Ne brini, mazi se i pazi kao bebica...i pun gasSent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Maj 30, 2024 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan ja sam brigstone vozio 16h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano Maj 30, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka primedba za Bridgestone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...