QmBGD 3987 Napisano April 10 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, kako se čuje crveni sa DB kilerom? Da li bi dečko prodao možda killer? Edit: Zelenko lepši 3x Promenio April 10 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 10 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGDGde si uzeo ovaj puig vizir i koja je cena bila , kod Baniše ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 10 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Poručio online na adresu u HR, pa ga pokupio usput... Kada stiže tvoja zver? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano April 10 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, QmBGD je napisao: @Satelis, kako se čuje crveni sa DB kilerom? Da li bi dečko prodao možda killer? Edit: Zelenko lepši 3x Ima katalizu tako da od zvuka pozadi nista specijalno nema, vise se cuje iz kutije f vazduha lepo brundanje. Ne znam dal bi prodao a i to se ne prodaje jer ne znas kad ce zatrebati ali zato mozes napraviti kod ljusi koji se bave izradom auspuha za motocikle (Andjelko, Dragon, Darko, Bane) beli ima cunak koji je Dragon Ada pravio jacina a pogotovo dubina zvuka je fenomenalna mrvica jace i fino dublje nego kod Lea 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 10 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: Poručio online na adresu u HR, pa ga pokupio usput... Kada stiže tvoja zver? Ne znam brate, lažu ko Pinokio , rekao sam im da ako ne stigne do kraja nedelje da me i ne zovu . Daj link da vidim cene ako ti nije problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 10 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim sa Mivv-om, bez db killera i zvuk je taman. Sa db nije toliko dubok zvuk, a maltene isto je glasan.Nesto sam se lomio da stavim granu bez katalizatora, al sam onda nesto citao da bi trebalo i promeniti mapu na motoru, bem li gaEdit:Ali ubedljivo najlepsi zvuk mi ima SC Project SC1-R. Ovo je od drugara motor sa njime, mozda je za neciji ukus jedino preglasan:Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano April 10 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam citam i placem Uzivajte momci kada mozete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 10 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec Brate ovaj SC prodžekt je booolesno dobar zvuk,moram sad da vidim koja je to cifra jel on isto skinuo DB kiler, rekao bih da jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 10 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Džim Džarmuš je napisao: Ne znam brate, lažu ko Pinokio , rekao sam im da ako ne stigne do kraja nedelje da me i ne zovu . Daj link da vidim cene ako ti nije problem. Ja sam poručio sa ovog sajta koji je kao specijalizovan za XADV: Puig Touring Windshield for Honda X-ADV WWW.XADVSHOP.COM Aerodynamic touring windshield for your Honda X-ADV. Rounded borders, 65.5cm (+13.5cm compared to OEM) high and 43cm wide. Protection increased by 52% compared to... Svakako sam prvo gledao koji mi se najviše dopada pa sam onda tražio najbolju cenu za isti po svim radnjama na netu... Ali obrni-okreni izađe 120-135€ sa poštarinom. Na ADV350 sam imao WRS vizir koji je bolje radio posao od ovog, ali verujem da je više do konstrukcije samog motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 10 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj je tinted nije smoked dark? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 10 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je smoked - srednja varijanta. Vidi se kroz njega i po mraku, kamera snima kroz njega bez problema. Ja svakako gledam preko vizira. Edit: Ipak je tinted kao što si rekao. Izvini. Verovatno je WRS bio smoked... Promenio April 10 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 10 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec Brate ovaj SC prodžekt je booolesno dobar zvuk,moram sad da vidim koja je to cifra jel on isto skinuo DB kiler, rekao bih da jeste.To je bez db, posle je stavio i drugu granu bez katalizatora, al koliko se secam onda se bas dernjao motor.Bio je u burnout-u u BG da se uzme SC1-S model jesenas, za oko 100k nov. Ovaj moj mivv bio pola od toga, jos mi je mozda cak i lepsi, pa nije bilo dileme.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 10 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Mikec je napisao: pa nije bilo dileme. pa realno, nije duplo bolji zvuk. Edit. Inače, moram da ti pohvalim boju motora, juče sam na B.Kosi video beli a pre i posle toga ovaj nardo grey ili puco blue šta god.. Brate beli uživo meni najbolje izgleda . Promenio April 10 član Džim Džarmuš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano April 10 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga vozio taman da je i roze.. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 11 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su ovo stvarno promenili na modelu za '24 ili ovi lupaju: https://youtu.be/ObfgPZhfZHQ?si=NJD-fmzdLPsYXPzC Ma da ovde niko i nema to godište? Promenio April 11 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 14 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sam ovo pitanje postavio pre godinu dana, ali sticajem okolnosti nisam nikad to realizovao, pa moram ponovo resiti..Sta predlazete od podmazivaca na novijem modelu? Racunam uzeti neki jednostavan i mali sistem s obzirom da komplikovanu montazu pod plastikama, nasao sam:Scottoiler vSystem - 150eScottoiler vSystem micro - 100eTutoro - 120-170e (nema u Srb)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano April 14 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja opcija da bude prva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 15 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A pro oiler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 15 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare @Satelis ! Ako znas gde bih ga mogao pazariti najjednostavnije/najjeftinije znacilo bi mi.@Alexa90 pa ja bih nesto sto jednostavnije, posto je i ovako knap sa prostorom, i ne bih nista da seckam i busim posto je motor skoro nov i u garanciji. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano April 15 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odeš na njihov sajt i tu izaberes koji ces paket uzeti, nosač kapalice obavezno. Ne znam da li salju za SRB ali znam da je najjednostavniji za ugradnju Tutoro. Prooiler je duplo skuplji, montaza zahteva rasturanje plastika leve strane. Ako je obican model mora se seckati instalacija i kaciti na senzor brzine pa posle ucenje CF-a. Model sa GPS je daleko laksi za ugradnju ali i dosta skuplji od osnovnog modela. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 15 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da vas malo udavim: Za vikend sam napokon napravio i prvu pravu vožnju ovim motorom. Ako nekoga čujem da kaže kako je ovo skuter a ne motor - imaćemo ozbiljan problem. Pređoh 810km po srpskim i bosanskim krivinama, brdima i kotlinama. Nisam imao 1m autoputa. BG-LA-VA-Osečina-LO-Mali Zvornik-Šekovići-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Sarajevo-Lukavica-Jahorina-ponovo Pale-Višegrad-Kotroman-Mokra gora-Mitrovac-Perućac-BB-Kosjerić-Divčibare-Mionica-Bogovađa-BG. Vešanje sam podesio na tvrđe od fabričkog podešavanja, ali treba još malo (imam 100kg). Nigde ga nisam sabio do kraja, a neravnina je bilo bezbroj. Stvarno mislim da je ovde vešanje iznad mogućnosti ostatka motora. Kočnice – nijednog trenutka nisu počele da blede iako sam ih maltretirao ozbiljno. Rekao bih da su više nego adekvatne za ovaj motor, ako ne i predimenzionisane. Automatski menjač u S modu radi više nego ok. Kada nauči i kada sam ja shvatio da oko 5000 obrtaja ne menja u krivinama nije bilo problema. Ali, Bosanac (ja) tek u pola Bosne sam shvatio da sam skroz zaboravio da ima i potpuno manuelni mod. E tu kreće prava zabava, motor dobija totalno drugu dimenziju. Sam ne prebacuje u viši prenos ni kada opali u crveno debelo, ali ako usporavaš do zaustavljanja i zaboraviš se sam ga prebaci unazad do 1. Totalna kontrola kao sa manuelnim menjačem. Zaba zagarantovana. Po Jahorini sam probao da se popnem do vrha planine ski stazama i došao sam do pred sam vrh ali je bilo prestrmo da sam pokušavam dalje, jer je ipak pretežak motor. Sa odgovarajućim gumama ne vidim problem za njega po raznim vukojebinama, iako je težina definitivno najveći minus ovde. Ta ista težina se oseća i pri kratkim krivinama i brzim prebacivanjima levo-desno. Najvažniji dodatak ovom motoru su off-road pegs, koje ne da znače kada ideš uzbrdo-nizbrdo van puta da se prebaci masa na zadnji točak, nego i u vožnji po krivinama kada na njih staviš noge, motor dobije skroz drugu dinamiku, telo se nagne napred ka kormanu, kao neki turing motor. Najviše sam ga tako vozio. Givi roll bar smeta ovim fuzasterima da se lepi namesti stopalo, pa se oslanjaš više na prednji deo stopala. Kada sam stopala nakrivio na stranu, kako bih se oslanjao srednjim delom stopala, u jednoj krivini sam zakačio prstima asfalt pa sam odustao od te varijante. Čitam da se ljudi žale na svetla, u krivini se ne osvetljava unutrašnji deo navodno – vozio sam niz Drinu ka Višegradu po mraku, magistralom koju ne poznajem. Nisam imao problem sa osvetljenjem, tj. jako sam zadovoljan istim (iako je na ADV350 bolje bilo). Žale se ljudi na sedište isto – nakon prvog dana sam osećao malo dupe, drugi dan malo više, ali ništa strašno. Jutros dođoh na posao motorom i ne osećam ništa, kao da nisam sabio 800km dva prethodna dana. Siguran sam da je tome doprinelo što sam se dosta oslanjao na off-road fuzastere, što opet daje mogućnost za menjanje položaja nogu i opterećenja dupeta u krug, kao nijedan drugi motor. Pošto je ovo jako štedljiv agregat, o stilu vožnje će dovoljno reći da su mi proseci potrošnje po rezervoaru bili 4,5-5l. Uglavnom, izbegavao sam ovaj motor da kupim jer sam smatrao da je precenjen debelo, ali nakon ličnog uvida u mogućnosti i ponašanje na putu i van njega, kao i svakodnevno u gradu, možda i nije toliko precenjen. Definitivno nema konkurenciju. Pritom sam siguran da još nisam dogurao do njegovih granica po krivinama, iako sam obrijao bočne iglice na gumama. Treba još da ga testiram van grada u dvoje, ali na osnovu prikazanog verujem da me neće razočarati. Što se mene tiče, ovo je pravi motor za moje svakodnevne potrebe koji mi pruža sve šta treba i kada hoću da se vozim daleko... Nedostaje mu jedino RoadSync da bi bio potpun. Promenio April 15 član QmBGD 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano April 15 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo je ovo citati!Ovo za footpegs je interesantno da imaju svrhu i po putu u krivinama, moracu ih poruciti da probam..I da se nadovezem, RoadSync i nije onakav kakvog ga svi zelimo.. Bolje uzeti neki Android Auto / Carplay i zabiti ga iznad cajgera. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 15 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo fuzastere sa Alija, rade posao a 10% cene originalnih. RoadSync mi je bio super za čitanje i odgovaranje na poruke, pozivanje ... Dovoljno meni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 15 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD svaka čast kolega , uživanje pravo na tom potezu i vreme te poslužilo fino. Nego reci nam utiske za vizir , zaštita od vetra na većim brzinama , pri malim brzinama jel ga spustiš dple zbog vrućine , kako vidiš preko /kroz njega u raznim pozama.. sa tim puigom . Promenio April 15 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano April 15 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vizir ne pomeram više, tj. odustao sam - baš po kiši na putu ga podignem na najvišu tačku a leti ga možda budem spuštao. Kroz njega se vidi jasno ali i u najvišoj tački gledam preko njega, vetar mi udara u kacigu. Stoji mi na drugom položaju od najvišeg i to mi je skroz ok. Vetar udara u kacigu svakako. Sada sam skidao bube sa jakne po rukavima i ramenima, po neka sa grudi. Svakako štiti telo mnogo više od fabričke tacnice. Rukavice bile bez buba što znači da štitnici rade posao na tu temu. Zbog toga se šake baš i ne rashlađuju, što je opet dobro po hladnoći... Ne volim da gledam kroz vizir, samo onaj od kacige. Mora da duva na motoru, nemam problem sa tim. Za put su obavezni čepići za uši. Ovaj Akrapovič bez DB kilera mi je bio bučan i sa čepićima, sve sam bliži tome da ga nabavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...