mitri 1847 Napisano Februar 24, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nakon Italijana evo i Francuza. ( ako sam dosadan slobodno kažite, ali neću da prestanem jer baš mi se dopada ovaj skuter ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Februar 24, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma di dosadan....milina za oci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih volija da ju Monsieur David Fretigne provoza.. Onako po svome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1870 Napisano Februar 25, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih volija da ju ja provozam po svome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 27, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna francuska redakcija. (Više od 70% trajanja klipa lik stoji pored skutera i trtlja nešto na francuskom al ko ima vremena nek pogleda, ovaj X-ADV u crvenoj boji je možda i najlepši) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Februar 27, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, meni je u sivoj varijanti skroz Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 27, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Da ali crveni je brži Šalim se naravno a zato i napisah 'možda' jer ne mogu da se odlučim koji je lepši. Ali Honda je primenila jako zanimljiv marketinški trik ponudivši X-ADV u bojama Africe Twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Februar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za 11 i po iljada evara mož' i providan da bude džaba ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 27, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to je na neki način marketinški trik, barem na tržištima gde računaju na dobru prodaju (a mi na našu žalost ne spadamo u takva tržišta). Po meni ne postoji realan razlog da X-ADV bude toliko skuplji od Integre, ali poučeni primerom TMaxa koji se odlično prodaje uprkos popriličnoj ceni, u Hondi su odlučili da se umešaju u tu cenovnu klasu. Jer u tom tržišnom segmentu prestiž igra bitnu ulogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 28, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A evo ih i Nemci, MOTORRAD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 28, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Španci i posle još i MCN i neću više, preterao sam. U ovom klipu se pojavljuje i crni X-ADV, što mi je pomoglo da odlučim koji mi je najlepši. Ako jednog dana budem kupovao polovnjaka, tražiću crnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 3, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6598 Napisano Mart 3, 2017 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tamo u onom italijanskom filmicu, kaze onaj lik da je "ovo" delo jednog dizajnera koji je njegov zamljak i koji je kao sa devojkom lutao po Grckoj skuterom i "istripov'o" kako bi bilo dobro da moze da se sidje malo i sa asvalta, kako bi se doslo do neke lepe plazice. I eto ga resenje. E sad, uz svu ovu pricicu, ti se krije i esencija ovog projekta, a to je da je ipak pomalo fenseraj. Kazu da je tezak i to se oseti u mestu i kad ides sporo i NIKAKO nije za enduro avanture. Neki lagani offic moze. Pride kazu da nije moguce iskljuciti ABS na zadnjem tocku...znaci nista od zajebancije. I sta...? 12 iljada za malo fensi plastike i dve gume kramponke. Ima bolje zabave za manje love. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 3, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da griješiš...ABS nema ništa sa kontrolom proklizavanja (ima ali ne u smislu da je to jedna stvar) tako da čvrsto vjerujem da će mogućnost da nepotrebno trošiš zadnju gumu biti dostupna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Mart 3, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tamo u onom italijanskom filmicu, kaze onaj lik da je "ovo" delo jednog dizajnera koji je njegov zamljak i koji je kao sa devojkom lutao po Grckoj skuterom i "istripov'o" kako bi bilo dobro da moze da se sidje malo i sa asvalta, kako bi se doslo do neke lepe plazice. I eto ga resenje. E sad, uz svu ovu pricicu, ti se krije i esencija ovog projekta, a to je da je ipak pomalo fenseraj. Kazu da je tezak i to se oseti u mestu i kad ides sporo i NIKAKO nije za enduro avanture. Neki lagani offic moze. Pride kazu da nije moguce iskljuciti ABS na zadnjem tocku...znaci nista od zajebancije. I sta...? 12 iljada za malo fensi plastike i dve gume kramponke. Ima bolje zabave za manje love. Kao što si i napisao u opisu, ovaj motor je predviđen "da siđe malo i sa asfalta" a ne za neki ozbiljan enduro. Ni GS ADV nije za neki ozbiljan enduro a i dosta je teži od 'Onde i taj fenseraj košta 20 K pa se opet prodaje k'o blesav... E sad, što je to za nas vasiona novaca, ko nam je kriv I slažem se da ima bolje zabave za mnogo manje novaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oružje......., Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UberSerb 66 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: bmw s1000xr (2017), Versys 1000 (2015), Yamaha x-city 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv koncept. Nesto izmedju motora i skutera. Verovatno honda gadja mladju urbanu trendi populaciju koja nije tehnicki i vozacki sposobna da vozi caffe racere a hoce nesto sto nije klasican skuter. Ovo je kros-over i verovatno ce biti prvi motocikl za mnoge metro/urbane klince u Evropskim gradovima. Sa druge strane sumnjam da ce ovako nesto voziti stariji vozaci i oni koji vec voze motore. Sve u svemu lepo izgleda, mada malo smesno kada na njega sedne covek od 30+ godina i 100kg... Da imam 15g verovatno bi molio caleta da mi kupi nesto ovako, makar i sa blokadom snage. Ja mom klincu ne dam svakako da polaze za motor, ali kad bi mu dao, verovatno bih mu ovako nesto kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 889 Napisano Mart 18, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A gde da pogledamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zože, ono je bila africa.... Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I te kako, sve je to ljudski. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Mart 18, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima za 700 sa obicnim menjacem, nisu jos izbacili za 750 sa DCT menjacem u sustini ne verujem da ce biti neke rzlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 22, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Do sada najbolji video-test Honde X-ADV. Doduše, parlaju talijanski pa ništa nisam razumeo. Ali video je odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Mart 22, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan!!! Sad da vidim one komentare "što bi ga kupili za do prodavnice" jer nije za van puta U onoj ADV izvedbi (roll barovi, "kockasti" kofer, maglenke - ufff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Mart 22, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam ih razumeo, izmedju ostalog kazu da jenad sivi primerak ceka Saleta, da se slaze uz AA i fino pase uz Revit opremu........odlican video, odradili su ga za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što s' Saleta tiče... BiJo danas, video, zajašio nekoliko puta i sad kad sam sabrao utiske... Nemam više neko oduševljenje ovim sku-motorom... Puno plastike za zdravo puno para. Prekratak za moj ukus. Položaj sedenja je odličan, ne sporim ali to nije to bar što se mene tiče... Ako konkurencija u narednom periodu izbaci nešto komparativno - ćaskaćemo dalje. Što se mene tiče u vezi ovoga - priča je završena... (Ja sad k'o da sam imao pare u džepu da ga kupim ) Ostali - izvol'te dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...