Malonj 41 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan 4 godine pravog staza i 4 pada od kojih 1 sa lomom kljucne kosti, a 1 iz mjesta jer sam zaboravio izbaciti copavu. Druga dva SMITSY varijante prosao sa par ogrebotina Iz mladjanih dana sa APNom i skuterom sjecam se nekih 5 padova al kontam bilo je tog dosta vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta opleo,ni jednom nisam isao brze od 15-20km/h...jednom opruzio krivinu na makadamskom putu izmedju dva sela(jer sam jeo plazmu usput) u pitanju je bio MZ251...drugi put mi CBR hiljadarka iskliza u sred raskrsnice(prvi put kad sam ga zajaho,nismo bili kompatibilni )....a autom sam imao dva udesa oba sa poljoprivrednim masinama,jednom traktor,drugi put kultivator...tako da sam poznat kao problematican vozac u malim brzinama,i za to me uglavnom zezaju...svi pehovi koje sam imao su bili ispod dvajes... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta opleo,ni jednom nisam isao brze od 15-20km/h...jednom opruzio krivinu na makadamskom putu izmedju dva sela(jer sam jeo plazmu usput) u pitanju je bio MZ251...drugi put mi CBR hiljadarka iskliza u sred raskrsnice(prvi put kad sam ga zajaho,nismo bili kompatibilni )....a autom sam imao dva udesa oba sa poljoprivrednim masinama,jednom traktor,drugi put kultivator...tako da sam poznat kao problematican vozac u malim brzinama,i za to me uglavnom zezaju...svi pehovi koje sam imao su bili ispod dvajes... Послато са LG-E460 Mada sam se ovo ca Cbr-om zgodno ugruvao i opleo glavom u asfalt...naravno uz asistenciju kacige...ah da imao sam jedan pad pri vecoj brzini sad sam se setio...bicikla mountin bajk...30-40 km na sat udario me citroen pikaso sa strane leteo sam ko tica lastavica pa sleteo na asvalt...ugruvan bio,ali nista polomljeno ni meni ni bajsu... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 10 godina, da imam vozačku i svoj motor, tačnije motor sam imao i prije vozačke, al ga ne računam jer je Tomos 8 padova, od toga 4 zahvaljujući kombinaciji klizave podloge i prednje kočnice, 2 pada gotovo u mjestu, 2 ispravljanja krivine zbog pada u sred iste + jedan sudar koji me i poslje dvije godine još svrbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8623 Napisano Avgust 31, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 25 godina, dva žešća sudara. Prvo me riba udarila Jugom ispred skupštine, sav modar, crno modar, iskrivljen ram na motoru i sve porazbijano. Drugi: lančani sudar jesenas u terazijskom tunelu. Par čukanja i češanja sa automobilima, što oni, što ja kriv. Izletanje i tumbanje u Košutnjaku, padanje pri vožnji na zadnjem, nekoliko proklizavanja i klizanja... ima toga još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Avgust 31, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan 8-9 godina Tomos T14 (bez dozvole) - 0 padova6 godina kinez (Quingqi QM200), 35.000km - posle 3. pada sam prestao da brojim Sve su bile neke glupe i bezopasne situacije, padovi sa malih brzina usled kojekakvih proklizavanja 3 godine Yamaha XJ600S, vise od 20.000km - 0 padova (daleko bolja ciklistika, kocenje i gume nego kod kineza, pored iskustva i karakteristike motora mnogo uticu na bezbednost...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan 49 godina moto staza (prvo java 175, pa jave pandurske 350, i od 1973g razni BMW do danas) 1971g prvi put puko i slomio nogu, i do danas (hvala Bogu) osim par ispustanja motora u mestu nikakvih zajebancija ( a moglo ih sijaset biti ). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8godina vožnje 5 padova Prvi motor skuter 125cc Sprint fantom svih 5 padova sa njim. Jednom u jugo, pijani starac izleteo iz sporedne. Jednom mi deda isekao putanju i oborio sam motor, tada sam iscasio rame i mesec dana mirovanja. Jedno izletanje sa puta i 2 proklizavanja. Kasniji motori xt i Hornet, ništa hvala Bogu do sada ;-) Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 31, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, koliko puta sam samo ljosnuo sa dedinog apenca po ataru dok sam se vozao. prestao da brojim. To necu ni racunati, to sve spada u "obuku". Otkad zvanicno imam dozvolu, jednom mi je ispao motor u garazi i to je na svu srecu jedini akcident koji mi se desio. Mada mi je sada jako losa prednja guma i nisam preterano siguran u nju pa vozim opreznije, evo jos nisam imao padova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan poceo na zoljici cim sam 2000te napuio dovoljno godina za polaganje psp-a... a aktivno vozim zadnjih 7-8 godina. broj ozbiljnijih padova - nula! pao sa skutera pre jedno 10 godina, danak neiskustvu...pokusao pod malim uglom sa puta da se preko zute mermerne/kamene glatke bankine popnem na trotoar...tockovi 10" i naravno poljubio beton...ozlede: povredjen ponos, jerbo su neke slatke klinkice bile pored... i pre jedno 5 godina,na Apollo RX250 se provucem na semaforu isped madjarskog pozorista na pocetak kolone u traku za levo, da skrenem u Njegosevu, i covek iza mene kad se upalilo zeleno da gas, i od nazad me srusi sa motora...kune se da me nije video...steta par ogrebotina na kacigi jer sam bukvalno spustio motor na sebe i ozuljao kacigu o asfalt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E da se javim i ja kao osnivac teme... Do sad nikad a pre sat vremena sam overio asfalt tj travu. Nesto sam se zamislio, zverao sa strane i kad sam se trgnuo vec sam bio na samom ulasku u levu krivinu. Uz ivicu puta je bilo sljunka ili cega vec pa sam skliznuo u travu. Na meni levo koleno je dobilo malo udarac mada zato dusa boli al jako posto se na motoru slomila maska i sazuljala leva strana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dvije vrste motorista, koji su pali i koji ce pasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan svaka skola se placa. dobro je dok se placa na malim brzinama i sa modricama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 4, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prva sezona i prvi pad, dace Bog i poslednji. Inace jako me nervira sto kod te vidi na motoru prvo sto kaze "Jel znas kako se dele bajkeri? Na one koji su pali i na one koji ce tek da padnu he he". Kreteni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 4, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste ali pogotovo novom vozacu nije milo da cuje to svaki put kad ga vidi neko prvi put na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Motoristi se dele na one koji su pali i one koji ce tek pasti-rece cereci se bilmez od 60-ak godina meni i drugaru u trznom centru pred 20-ak ljudi dok sedamo na motore.A onda ga drugar upita "Znas li majmune kako se dele ljudi?na one koji su popili samar i one koji ce tek popiti samarcinu". 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se sa ovom podelom-moj deda je vozio od ww2 do 2002 godine.vozio je sve sto je u eks yu bilo dostupno.putovao je 2 god na posao motorom i nikada nije pao.negovi saveti u vezi voznje su bili “pamet u glavu i ne zuri” i drugi je bio da nikad prilikom nekog veceg spustanja na cvaji ne koristim motorno kocenje.zavrsio je karijeru samo sa bolovima u kolenima a i to je pripisivao tome sto je vozio i zimi.sto se mene tice nekih 10-ak god aktivno,inace skoro ceo zivot jer je uvek neki tomos bio u garazi i 0 padova ali rizicnih situacija skoro svaki dan.mozda zvuci glupo al uvek kad kupim motor odem s njim kod dede na grob da mu se pohvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan nikad prilikom nekog veceg spustanja na cvaji ne koristim motorno kocenjeOvo ne razumem. Prvo šta je "cvaja", a drugo zašto ne motorno kočenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 4, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dvotaktni motor, predpostavljam da kod njega nema motornog kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Onda i nije neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan nikad prilikom nekog veceg spustanja na cvaji ne koristim motorno kocenjeOvo ne razumem. Prvo šta je "cvaja", a drugo zašto ne motorno kočenje?Koci pomalo.na mz-kao ce cuje karakteristican zvuk.seckaju nekako nije kocenje na kako smo navikli.a i taman se naviknes on cimne jos ako ima sljunka ode na zemljub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Onda i nije neki savet. Rekao mi je i da pre svega budem covek al ga posle plagirao Pavle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na ovo: Dvotaktni motor, predpostavljam da kod njega nema motornog kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi vozio verovatno.kad na mz-nizbrdo oduzmes gas koci i cuje se iz auspuha bum bum.secka motor nekako a i oce da sam doda malo gas i jawa.verovatno stariji i iskusniji bolje znaju da objasne.po meni je to zbog konstrukcije tih motora a mozda i do odrzavanja koje 90-ih kad sam ja vozio te motore bilo krpljenje svega i svacega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 4, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 11 godina, 0 padova 4 godine na 50cc skuteru 6 godina na 500ccskuteru 2 godine na motoru 650cc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...