Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem bombinu za KTM 620 SEM dc5004

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp

Potrebna bombina za KTM 620 iz 95 godine. Proizvodjac je SEM Made in Sweden i nosi oznaku DC 5004. Dosta ljudi ima ovaj problem, jer su te bombine cest problem i crkavaju redovno.

Izgled je prikazan na slici ispod. Ova bombina pase na mnoge KTM-ove, Husquarne , Husaberge , Aprilije, kao i na neke motorne testere poput Stihla i Husquarne. 

Ukoliko neko moze da pomogne u vezi pronalazenja istog , kontakt broj je 064/464-95-60 Vukasin. Hvala unapred.

post-2654-0-07191600-1471512133.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

"Gadjaj" neku zamensku, od neceg drugog, nije to deo nuklearnog reaktora.

• Podržavam 1

• U prolazu, 16 postova

Nasao sam , ali nece da ide kako treba. Do 5-6 hiljada radi dobro , posle nesto brlja.

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Nasao sam , ali nece da ide kako treba. Do 5-6 hiljada radi dobro , posle nesto brlja.

Hajde da pitam, posto i ja vozikam KTM-a, SC400, koji je identican 620-tici, osim precnika klipa i cilindra: Koliko bi, inace trebalo da se vrte te masine, posto nemam obrtomer, a br obrtaja mi na njima ne zvuce preterano visoki? Meni se cini da veoma brzo dohvate blokadu (po zvuku), tako da mi neko forsiranje preko 6k obrtaja i ne deluje rezonski... :neznam:

• U prolazu, 16 postova

Hajde da pitam, posto i ja vozikam KTM-a, SC400, koji je identican 620-tici, osim precnika klipa i cilindra: Koliko bi, inace trebalo da se vrte te masine, posto nemam obrtomer, a br obrtaja mi na njima ne zvuce preterano visoki? Meni se cini da veoma brzo dohvate blokadu (po zvuku), tako da mi neko forsiranje preko 6k obrtaja i ne deluje rezonski... :neznam:

Imam i Lc4 640, on bez problema dohvati 8-9 hiljada. Tako  bi i ovaj 620 trebao.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja