croissta 3 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna bombina za KTM 620 iz 95 godine. Proizvodjac je SEM Made in Sweden i nosi oznaku DC 5004. Dosta ljudi ima ovaj problem, jer su te bombine cest problem i crkavaju redovno. Izgled je prikazan na slici ispod. Ova bombina pase na mnoge KTM-ove, Husquarne , Husaberge , Aprilije, kao i na neke motorne testere poput Stihla i Husquarne. Ukoliko neko moze da pomogne u vezi pronalazenja istog , kontakt broj je 064/464-95-60 Vukasin. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan "Gadjaj" neku zamensku, od neceg drugog, nije to deo nuklearnog reaktora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croissta 3 Napisano Avgust 19, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan "Gadjaj" neku zamensku, od neceg drugog, nije to deo nuklearnog reaktora. Nasao sam , ali nece da ide kako treba. Do 5-6 hiljada radi dobro , posle nesto brlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan "Gadjaj" neku zamensku, od neceg drugog, nije to deo nuklearnog reaktora. Nasao sam , ali nece da ide kako treba. Do 5-6 hiljada radi dobro , posle nesto brlja. Hajde da pitam, posto i ja vozikam KTM-a, SC400, koji je identican 620-tici, osim precnika klipa i cilindra: Koliko bi, inace trebalo da se vrte te masine, posto nemam obrtomer, a br obrtaja mi na njima ne zvuce preterano visoki? Meni se cini da veoma brzo dohvate blokadu (po zvuku), tako da mi neko forsiranje preko 6k obrtaja i ne deluje rezonski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croissta 3 Napisano Avgust 20, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan "Gadjaj" neku zamensku, od neceg drugog, nije to deo nuklearnog reaktora. Nasao sam , ali nece da ide kako treba. Do 5-6 hiljada radi dobro , posle nesto brlja. Hajde da pitam, posto i ja vozikam KTM-a, SC400, koji je identican 620-tici, osim precnika klipa i cilindra: Koliko bi, inace trebalo da se vrte te masine, posto nemam obrtomer, a br obrtaja mi na njima ne zvuce preterano visoki? Meni se cini da veoma brzo dohvate blokadu (po zvuku), tako da mi neko forsiranje preko 6k obrtaja i ne deluje rezonski... Imam i Lc4 640, on bez problema dohvati 8-9 hiljada. Tako bi i ovaj 620 trebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...