aca bre 350 Napisano Avgust 18, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vi iz centra srbije(sto i karta pokazuje ) ste pogresno napisali. Umesto Zemun treba da stoji Znači Zemun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2558 Napisano Avgust 18, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Vi iz centra srbije(sto i karta pokazuje ) ste pogresno napisali. Umesto Zemun treba da stoji Znači Zemun. Lepo stoji u mom avataru Mile imaš plus od mene za post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Avgust 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @aca bre Znači Zemun bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 18, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno i realno mislim obe noge na asfaltu i to u isto vreme. To ako ti je taman visina. Ako si kraći onda jedna, leva po navici zbog penjanja. Neko desna ako mu je lakše. Ako je baš kratak: Znam da ofujem, ali ovaj klip nisam nikad ranije vidio i vrlo je jak utisak ostavio na mene...U par sekudni je pokazana sva moć volje, želje, neodustajanja, strasti :care: ..A djeca ko djeca smiju se, šteta što im otac nije pametniji i da im kaže da zapamte ovu sliku do kraja života ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi izmedju dve kolone auta, a ima mesta da bude prvi na semaforu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 18, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan @aca bre Znači Zemun bre Munze bre MUNZE KONZA bre e e e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 18, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle vise taj MUNZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Avgust 19, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja u autoškoli učio vožnju, meni moj instruktor nikad nije nešto posebno naglasio u vezi toga koju nogu prvo treba spustiti. Ali jednom prilikom kad sam vozio čas po gradu, jedan drugi instruktor iz kola pored kojih sam prošao, me je vrlo oštro opomenuo da ne radim pravilno kad stajem, jer trebalo bi prvo da spustim levu pa desnu, jer desna ostaje na polugi kočnice do potpunog zaustavljanja. Ja sada pri zaustavljanju kočim sa obe kočnice, a levu spuštam trenutak pre nego što se motor potpuno zaustavi. Takođe, pri zaustavljanju šaltam do prve brzine. Jednom sam čuo od poznanika da je pravilno da se zaustavlja u drugoj, pa se pri polasku prebaci u prvu. Voleo bih da ovo neko prokomentariše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 19, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas gledam neku devojcicu na skuteru.. Sa dve noge staje na semaforu, i stoji joj Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Rizikovao bih zmureci Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Avgust 20, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam uzbrdo i kad krecem, desna noga na kocnici a lijeva dolje jer zadnju kocnicu drzim dok ne krenem da se ne bih vratio unazad..na ravnom kontra jer vozim motor sa kratkim menjacem pa saltam brzo u drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Avgust 20, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas saku ko lopatu,za nize ljude i sa kracim prstima nije bas tako jednostavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Avgust 20, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,sve se da prilagoditi,meni je lakse da na uzbrdici krenem sa zadnjom mada nije problem ni sa prednjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 20, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sa rukavicama malo teze da krenem sa prednjom na uzbrdici i da drzim dva prsta u toku voznje. A 99% vozim sa rukavicama jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 21, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzbrdica je vanredna situacija. Naravno da ces se posluziti i zadnjom kad ti zatreba. Ili spustiti suprotnu nogu od "propisane". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Avgust 21, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa predjom isto na uzbrdici..stvar navike..mada, na vecoj uzbrdici, prednja zna da kliza jer nema opterecenja na prednjem tocku...zadnja bolje drzi iz mog iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...