gucci 272 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam bilijarski sto koji mi stoji na tavanu vec tri godine. Sto je od mog druga koji se odrekao stola i pri donosenju istog je jedan momak pustio mermernu plocu koja je pala i polomila se. Pretpostavljam da znalci bilijara i restauracije to mogu da saniraju i osposobe sto sa malo truda i volje, sto je bolje nego platiti vise stotina evra za polovan sto. Ne znam koja je velicina stola ali nije najmanji. Ako mozete iz slika videti ono sto vas zanima, bice super da vam odgovara i da ga preuzmete. Sto je nosilo 4-6 snaznih momaka, nije lak i nalazi se na trecem spratu stare zgrade bez lifta u blizini raskrsnice Juzni bulevar - Maksim Gorki u Beogradu sa obezbedjenim parking mestom za manji kombi. Ne zivim na datoj lokaciji ali sam na nekih 15 minuta kolima odatle i lako se mozemo dogovoriti preko poziva ili SMS-a na 064/15-11-877 Ako ste bahati, nepismeni i nekulturni Balkanac (djilkos, kulov), necu produzavati sa vama dalju komunikaciju i ne zanima me ako se neko oseti uvredjenim zbog toga. Sto ce biti na pomenutoj lokaciji do kraja meseca avgusta 2016. godine, posle toga ga rastavljam i bacam u otpad. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2671 Napisano Avgust 12, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Šteta da se baci, bonbonđžije koliko znam rade na mermernim pločama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 12, 2016 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Šteta stola, stvarno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Avgust 13, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Nece se sigurno baciti, javio se clan foruma i za sada je sto rezervisan za njega dok ne premerimo dimenzije i vidimo da li mu odgovara - javljam da li je oglas aktivan ili neaktivan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Avgust 20, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je sto pronasao srecnog kolegu sa foruma. Moze da se zakljuca. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Остави откључано да колега окачи слике кад рестаурира Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...