Milos1111 3 Napisano Avgust 11, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari moze li mi neko objasniti kako da nastelujem karburator mikuni japan 16mm ali bas da ga nastelujem da ne moram kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Avgust 11, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koji mikuni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markosky 2 Napisano Avgust 11, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Yamasaki sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan koji motocikl je u pitanju? posto nije stelovanje za svaki motor isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Avgust 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je yamaha 2t 50ccm3 starija minareli masina pa sam ja stavio mikuni japan 16mm i trokira mi motor i slabo vuce malo sam cackao sto sam citao po postovima i nekad lepo radi pa jel moze neko lepo da mi objasni kako da nastelujem komplet sve.Inace radio sam generalnu nov klip i cilindar drugi auspuh opruga malosi bela i jos neke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko pomoci ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Avgust 13, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan IMas dva srafa kojim mozes da stelujes smesu ako izuzmes iglicu. Prvo zavrti vijak za ler gas dva tri kruga da se povecaju obrtaji, onda odvijaj vijak za smesu dok se ne povecaju obrtaji jos vise, tu gde su ti obrtaji najveci stani, i vrati sad vijak za ler gas na normalu, sve to radis kad je motor zagrejan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I to je to ?Majstor za stelovanje trazi 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 13, 2016 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Trebace tu dosta vise posla da se nasteluje, mozda cak i zamena dizne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze, najbolje da majstor radi dzabe ili za dve flase piva. Postujem pomoc na forumu, i sam sam je trazio par puta i davao savete, ali nije lepo omalovazavati neciji rad i znanje, osim ako nije neki dundjer koji nista ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to stelovanje pola nas majstora nece da naplati,to tako sitno. .ali mozda imas sasvim neki drugi problem pa te to onda i kosta 1500din. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze nisam mu ja ni terao motor nego znam svim mojim drugarima je naplacivao po 1500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ali ipak preteruje neomalovazavam ja niciji rad i trud i treba da radi i sve ali sto je mnogo mnogo je za 5minuta posla 1500din uz malo informacija i sam mozes to da uradis...Nego da se vratim na stelovanje meni trokira samo na vrh gasa jedva krece a posle na jacem gasu lepo radi i ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 14, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da preteruje?Ne bih rekao bar u ovom slucaju kako si opisao sta si uradio do sada.Pored svega ostalog ti si stavio drugi karburator koji nije bio na tom motoru,a stelovanje u takvoj varijanti podrazumeva skidanje i vracanje karburatora bar dva tri puta dok se ne usteluju dizne,igla sibera i ostalo.Da ne pominjem to da bi te vecina majstora pitala zasto ti ne nasteluje karburator taj ko ti je vec i uradio generalnu.A za stelovanje smese na tom,,sraficu" uglavnom ti niko nece uzeti dinara eventualno nesto sitno u robi(sokic,keksic). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...