motoras 195 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozivamo sve motoriste ,motoras, bajker da dodju da se zabave provozaju i provedu jer ce se prvi put u 2008 biti odrzano otvaranje sezone u Odzacima 19 aprila se u odrzava velika moto zurka prvi put ce se u Odzacima desiti nesto ovako ,mesto odrzavanja je na somborskom putu Ocekujemo vas dobro nam dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sto ste uspeli u tako malom mestu da napravite moto susret,mislim malo jer poredim sa Somborom gde nemozemo ni da se provozamo a da komandir policije nejuri za nama,ovom prilikom ga puno pozdravljam.Dolazim da vas podrzim u svakom smislu. Pedja Sombor!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima da se naljute u mas, u na vas,,,pa otvarate sezone pre njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bio ja prosle godine na toj zurci u Odzacima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ove godine ce biti bolje zato sto je to ujedno i rodjendan moto kluba Odzaci i oni to organizuju sa opstinom Odzaci a ne kao prosle godine gde je bio organizator jedan kafic iz Odzaka organizacija ove godine ce biti vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako izorganizujem ekipu ne vidim razlog zasto se ne bismo malo provozali. Ako bude lepo vreme onda tim prije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano April 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dolaziiim. Moj tata je iz Odzaka. Bice lepo posetiti ih opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 2, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Od mog drustva niko ne zeli da ide ,pa ako nije problem da se prikljucim necijoj grupi ili nekome ko bude prolazio kroz kumane ili becej.Dosadno bi mi bilo da idem sam, javite mi ako neko bude prolazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Od mog drustva niko ne zeli da ide ,pa ako nije problem da se prikljucim necijoj grupi ili nekome ko bude prolazio kroz kumane ili becej.Dosadno bi mi bilo da idem sam, javite mi ako neko bude prolazio. Ako zelish dodji do kule pa mozemo zajedno u odzake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan da li ides preko srbobrana ja iz srbobrana krecem u jedan pa mozemo zajedno do kule pa onda iz kule svi zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan da li ides preko srbobrana ja iz srbobrana krecem u jedan pa mozemo zajedno do kule pa onda iz kule svi zajedno Mogao bi CAJA do tebe u srbobranu da se nadjete pa do kule, samo se vas dvojica dogovorite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 3, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Idem preko srbobrana,tako da ce mo se naci oko jedan,meni odgovara,pa ce mo ici do kule pa svi zajedno.Dogovoricemo se jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vazi nadam se da ce mo napraviti vecu kolonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evoga konacan program pa sada znate kada ce sta biti pa se mozete uklopiti sa vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 7, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo i mi iz Temerina,pa mozes i sa nama,a posle mozemo i u Srbobran,i u Kulu.To je iz ovog pravca malo duzi put,jednostavnije je ici za Zmajevo-Ravno Selo,-Despotovo,-Pivnice,-Ratkovo,-Odzaci.Ali ako je put duzi,toliko je i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 7, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je razlika 10 km sto mi i nije neki problem, jednostavnije je ici bar meni,posto od srbobrana ne poznajem ni jedno mesto,sto je naj gore to su sve neka veca mesta,tako da do tamo mogu preko temerina... motoras moze da nam se pridruzi kod siriga(ako ima vremena),a nazad mozemo sa Zo_Lee do kule pa do srbobrana i onda svako na svoju stranu,sto se mene tice svejedno mi je posto meni cilj nije da jurim do tamo nego samo da stignem i da se vratim,moram da napomenem da je moj motor 125ccm i da mu je neka putna brzina oko 110-120km/h sa teretom pa da znate javite mi ako nekom budem ,,smetao,, naj vise zbog te cifre 125. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan A, zashto bi nekom smetao? ne idemo na trke, uostalom meni je dosta i 90km/h laganica, pa sticemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 7, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ni mi ne jurimo.I u nasoj ekipi ima mz-a,i jawi,pa se prilagodjavamo njima.Uglavnom 80-90.Sasvim dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 7, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan o.k. onda dogovorili smo se nacemo se u temerinu negde,a za dalje videcemo.Kada se dogovorite javite mi do sledeceg petka kada krecete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se slika na plakatu. R1 il nijedan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujte i palancane !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa mozemo zajedno mogu da dodjem i do temerina pa da idemo zajedno isto mi je isao do siriga isao do temerina a ja i caja mozemo da se nadjemo kod nadaljske raskrsnice pa da zajedno idemo do temerina,u koliko sati krecete iz temerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 9, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel prolazi neko kroz Backi Petrovac? Da se dogovorimo pa da idemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 9, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Alo Kumancanin, aj kroz ZR pa idem sa tobom. Ja bih isao ali mi dosadno da idem sam, pa ako se odlucis javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan pa mozemo zajedno mogu da dodjem i do temerina pa da idemo zajedno isto mi je isao do siriga isao do temerina a ja i caja mozemo da se nadjemo kod nadaljske raskrsnice pa da zajedno idemo do temerina,u koliko sati krecete iz temerina Sto se mene tice,meni je svejedno,ali ipak moram da upitam i ostale.Vec sam im najavio planove za put,raduju se sto cemo ici u velikoj grupi.Kada bi ti krenuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...