PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izv. trazim kupca, ne interesuju me komentari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stavi onda na oglase 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno nevjerovatno da staviš nešto na FORUM i ne očekuješ komentare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da trazis kupca jer bi se onda svakako malo potrudio oko 'oglasa'. A dramio si i moljakao i skidao gace moderatorima da ti odobre oglas, a potom okačiš sliku sa cenom jos se i ljutiš Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa hteo sam na oglase ali nemam 100 poena to je pisamo na pocetku , ali sam izmenio jer nije bilo razumljivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Fale ti jos samo dva posta.. Napisi ih negde i otvori oglas u prodajem.. Drugarski savet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fale ti jos samo dva posta.. Napisi ih negde i otvori oglas u prodajem.. Drugarski savet... kako znas da mi fale 2 komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Na tvom profilu pise, ali u ovoj temi ti se ne racunaju, mozes da pises koliko hoces i isto je.. Probaj u "Putopisi" ili tako nekoj temi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na tvom profilu pise, ali u ovoj temi ti se ne racunaju, mozes da pises koliko hoces i isto je.. Probaj u "Putopisi" ili tako nekoj temi.. Хвала, додао сам јо 3 комада и конацно ме пустио да поставим оглас у ПРОДАЈЕМ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Коначно решен проблем огласа у продајем тако да ово надаље нема смисла Оглас се сад аналази у одељку ПРОДАЈЕМ Хвала и извињење свима, заинтерсовани ме могу контактирати на jakendza@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, sad cemo mi tamo da prokomentarišemo koju ljudsku Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 3, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite admini ali prodajem huawei p6, za 250e, novi su oko 150 ali ovaj moj je razdradjen, poruke u pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 3, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite admini ali prodajem huawei p6, za 250e, novi su oko 150 ali ovaj moj je razdradjen, poruke u pm. Ima slajder, ovaj masku koja vredi 50 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Brdy, neozbiljan si. Stavi sliku tog himalajija sto prrodajes, godiste i radne sate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan U gmail kontakt.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...