Jump to content

Moto Zajednica

Suzuka 2016

Recommended Posts

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

8 sati čoveče...ajd što oni treba da voze 8 sati, njima je lako pa se barem svako malo menjaju i odmaraju. Al što mi treba da ih gledamo 8 sati e to je već muka junačka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Nego...

Prvih sat vremena je bilo trkanje kao da su vozili završnicu a ne početak...svaka im čast...nažalost bilo je dosta padova. Cela trka je bila super, iako je 8 sati u pitanju zanimljivo je bilo gledati svaki minut. Srećom, imam onaj D3 pa mogu da premotavam trku kako mi odgovara a i svako malo su davali "podsećanje" dešavanja.

Svaka čast svima, ali samo jedan je mogao pobediti. Nakasuga, Espargaro i Lowes ponovo najbolji (doduše, Lowesu je prvi put).

Janagava, Haslam i Watanabe odlični drugi.

Haga, Bruks i Tsuda odlučni treći. Interesantno da je Haga upao da vozi u poslednjem momentu umesto Zarka koji je odbio poziv da vozi. Ko jebe Zarka, ionako obožavam Hagu.

Jako mi je žao Kijonarija i Kagajame (i Uramotoa) al eto šta greška mehaničara napravi...pa onda još i pukne guma...na kraju su u poslednjoj minuti uspeli izeti barem 6. mesto.

Jakobsen, Watanabe i Agerter se takođe sjebali...tj Agerter ih sjebao inače bi se borili za podijum, ovako tek negde oko 20. mesta.

Canepa, Čeka i Mahias isto sa baksuzima u početku su izgubili svaku šansu da se bore za podijum...čini mi se da su izgubili skoro 6-7 krugova već posle samog starta zbog onog kvara...na kraju tek 14. mesto.

Hejden, VD Mark i Takahaši isto posle odličnog početka, sjebala ih Honda totalno. Druga godina zaredom ih kvar motora sjebava...šteta. Honda je to...

I tako...čekamo sledeću trku...bilo kakvu :ooo:

• Ne silazi, 5014 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Interesantno da je Haga upao da vozi u poslednjem momentu umesto Zarka koji je odbio poziv da vozi. Ko jebe Zarka, ionako obožavam Hagu.

Jbg, prvo je Suzuki njega ispalio. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja