lalajko 2021 Napisano Jul 29, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Deset timova koji ce se u subotu boriti za pol poziciju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 29, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ujutru od 04:15 na ES2 direktan prenos cele trke 8h Suzuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 29, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da ima nešto što može da razbije ovu letnju pauzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 sati čoveče...ajd što oni treba da voze 8 sati, njima je lako pa se barem svako malo menjaju i odmaraju. Al što mi treba da ih gledamo 8 sati e to je već muka junačka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego... Prvih sat vremena je bilo trkanje kao da su vozili završnicu a ne početak...svaka im čast...nažalost bilo je dosta padova. Cela trka je bila super, iako je 8 sati u pitanju zanimljivo je bilo gledati svaki minut. Srećom, imam onaj D3 pa mogu da premotavam trku kako mi odgovara a i svako malo su davali "podsećanje" dešavanja. Svaka čast svima, ali samo jedan je mogao pobediti. Nakasuga, Espargaro i Lowes ponovo najbolji (doduše, Lowesu je prvi put). Janagava, Haslam i Watanabe odlični drugi. Haga, Bruks i Tsuda odlučni treći. Interesantno da je Haga upao da vozi u poslednjem momentu umesto Zarka koji je odbio poziv da vozi. Ko jebe Zarka, ionako obožavam Hagu. Jako mi je žao Kijonarija i Kagajame (i Uramotoa) al eto šta greška mehaničara napravi...pa onda još i pukne guma...na kraju su u poslednjoj minuti uspeli izeti barem 6. mesto. Jakobsen, Watanabe i Agerter se takođe sjebali...tj Agerter ih sjebao inače bi se borili za podijum, ovako tek negde oko 20. mesta. Canepa, Čeka i Mahias isto sa baksuzima u početku su izgubili svaku šansu da se bore za podijum...čini mi se da su izgubili skoro 6-7 krugova već posle samog starta zbog onog kvara...na kraju tek 14. mesto. Hejden, VD Mark i Takahaši isto posle odličnog početka, sjebala ih Honda totalno. Druga godina zaredom ih kvar motora sjebava...šteta. Honda je to... I tako...čekamo sledeću trku...bilo kakvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno da je Haga upao da vozi u poslednjem momentu umesto Zarka koji je odbio poziv da vozi. Ko jebe Zarka, ionako obožavam Hagu. Jbg, prvo je Suzuki njega ispalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan SRC Kawasaki baš krenuo maler... A taljigali su se samo da uzmu neki bod za konačni plasman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...